Konstläxläsning&historia= Michael Jackson

Riktigt lustigt faktiskt! Här sitter jag vis datorn och kollar på Michael Jackson när jag egentligen ska läsa läxor..  haha   Men Faktiskt!   Ni borde se videon på youtube när lilla Michael sjunger låten Ben. Låten handlar om hans lilla husdjur.  Riktigt sött faktiskt!    Sedan ska ni åsså kolla när Billy Gilman sjunger låten inför stor publik, och den vuxne Michael är med i publiken.

Ska försöka få dom in på bloggen..  jag mena globben..azra lånar min kamera, vilket leder till ...

azras skor tavl 
Hmm..  Här har azra "stulit" min kamera och fotat några bilder... om man ens får kalla de det. haha ..   Ett par skor .... en tavla.. och en klocka..  haha.. lol..   Jag skrev ditt namn med liten bokstav för att dessa bilder suger  :)     lol hahaha    just joking!     iaf.. jag fångade azra på en bild :)  haha   Där fick du dig för att du använde min kamera! 
az  540434-13Söndag! Blähä!

                                    habibki1
                                                  Den är bara så fin den bilden.. jag diggar den. Bilden är på 
                                                 den vackra Habibki. Den är omgjord i photoshop..

                                    ____________________________________


Tjolahej! 
Vad denna dag ska bli av vet jag ej.. nujust har jag så fucktansvärt mycket att göra.  Läxor läxor läxor..  ska jag möjligtvis ha tid med något annat idag åsså? eller.. ?

Alisa och jag hyrde en film i går kväll.. när vi kom hem och skulle sätta i filmen var det inte den rätta filmen.. BLähÄÄ
 Vi åkte tillbaks till kiosken där vi hyrde filmen. Men tanten bara: Har ni provat att sätta in filmen och kolla den?  För det är rätt film dehär!  Å jag bara: ööh.. neeh de har vi inte provat.. men det är juh fel film! Det är juh spindelmannen 3 dehär..  Å tanten: neeh.. det är nog rätt film dehär..  å jag bara:  ok..  vi åkte tillbaks och antog att tanten hade rätt.. det var juh trots allt en komedi vi skulle kolla.. jag tänkte att det kanske bara var nåt lurt med själva bilden på cd-skivan.. att det vara likt spiderman3 men att filmen nog var den rätta iallafall.. 
men NEEH.. Jag hade rätt! Jag hoppade från kapitel till kapitel i filmen.. och DET VAAR SPIDERMAN3!!!!!!   
%&¤#%&#¤&/#*-#2=%/)  Sååååå aaarrgggh!! %¤/¤&(¤/(   Den tanten ska inte få jobba i den affären!! 


Skriver kanske mer senare.. har inget annat att skriva..  

// Malin 
Arghh..

                    Christoffer och Tulilento
                     Christoffer och Tulilento på bilden


Man vaknar.. och tänker.. ååå vikken underbar dag!  Men f*n heller..   Allt går åt skogs.. 
Folk som bara tänker på sig själv kan nog bara ibland dra åt h*lvete..  

Jag fåår så "läidon"! 

Jag hade planerat att åka och rida till ett visst stall.. men nee.. det fick man skippa.. för att det tydligen inte fanns tillräckligt med hästar..  Jag var snäll och GAV mig! Men sheet !  Det skulle jag inte ha gjort.. Jag skulle ha åkt dit och ridit..  F*n då jag alltid är den första att ge upp en kamp..    Om man hade pengar och en egen häst kunde man göra allt utan att NÅGON kunde bestämma när jag ska rida och vem jag ska rida och blabla..  UÄÄSCH!

Men som tur är finns det snälla människor i denna värld med! 
Var och red Tumppu och Coffer.. eller vad man ska kalla den andra hästen.. (smeknamn inte bestämt än)

// Malin
Globbar..inte bloggar..


Har hunnit med mycket idag!  Otroligt mycket. Skolan först och främst..  harmas ännu av att jag inte hann äta opp gröten i morse.  Men tiden var 5 minuter.. och gröten var stek het.. så den fick lämna.  Några håltimmar i dag i skolan gjorde susen. Azra och jag hade en ganska fjollig "konSERVATION"   ..  haha 
Vi snackade om globbar och inte bloggar och mitt ägg som hamnade på brickan i stället för tallriken..  men faktiskt.. den dagen var jag väldigt borta när jag glömde att ta åt mig en tallrik i matsalen och satte maten direkt på brickan. Det roligaste i det var att det tog länge för mig att reagera vad jag höll på med!  haha ..   ibland får man bara va så trög..

  Nåja..efter skolan gick jag till Julia, där satt och kollade på tv och på några klipp från youtube på vackra hästar. Kommenterade Briars flygande trav och galopp o.s.v.   Medan höll vi (eller rättare sagt Julia) på att  göra snabb mat. Sånt man kokar i en kastrull på typ 10 minuter .. och vipps har man färdig pasta i ostsås . Men det blev pasta med ostsås och en tjock fastbränd botten. 

Sedan gav vi oss iväg hem till mig och sedan vidare till stallet med Alisa med oss.  Vi red på ridbanan och ut i skogen. Ganska varm dag asså.  
   Gina, Apsi och Rizt skötte väl sig hyffsat. :)

Efter ridningen gjorde vi dyngjobbet åt hästarna och sedan longerade vi Ramse (shettisen)
Efter det var dagen slut..  eller inte riktigt..

När jag kom hem kastade jag mig i soffan och kollade på talang 2008  
Efter det fastnade jag för den underbara Notting Hill filmen på tv.  Den är ju bara föör bra..  Satt och såg den till kl halv 1. Och gissa vad jag gör nu.. 
Skriver blogg.. nej jag mena globb..

Och nu är jag färdig.. godnatt..    Z z Z z ZMin nya blogg!

Hej Hallå allihopa!  (eller.. alla som läser.. rättare sagt)
Jag har nu skapat en ny blogg.. hade en för några månader sedan.. men jag raderade den. Nu har jag då en ny en!
Funderar ännu vad jag ska skriva om ..  Äh.. det frå bli lite vad som hälst..

// Malin <3