Globbar..inte bloggar..


Har hunnit med mycket idag!  Otroligt mycket. Skolan först och främst..  harmas ännu av att jag inte hann äta opp gröten i morse.  Men tiden var 5 minuter.. och gröten var stek het.. så den fick lämna.  Några håltimmar i dag i skolan gjorde susen. Azra och jag hade en ganska fjollig "konSERVATION"   ..  haha 
Vi snackade om globbar och inte bloggar och mitt ägg som hamnade på brickan i stället för tallriken..  men faktiskt.. den dagen var jag väldigt borta när jag glömde att ta åt mig en tallrik i matsalen och satte maten direkt på brickan. Det roligaste i det var att det tog länge för mig att reagera vad jag höll på med!  haha ..   ibland får man bara va så trög..

  Nåja..efter skolan gick jag till Julia, där satt och kollade på tv och på några klipp från youtube på vackra hästar. Kommenterade Briars flygande trav och galopp o.s.v.   Medan höll vi (eller rättare sagt Julia) på att  göra snabb mat. Sånt man kokar i en kastrull på typ 10 minuter .. och vipps har man färdig pasta i ostsås . Men det blev pasta med ostsås och en tjock fastbränd botten. 

Sedan gav vi oss iväg hem till mig och sedan vidare till stallet med Alisa med oss.  Vi red på ridbanan och ut i skogen. Ganska varm dag asså.  
   Gina, Apsi och Rizt skötte väl sig hyffsat. :)

Efter ridningen gjorde vi dyngjobbet åt hästarna och sedan longerade vi Ramse (shettisen)
Efter det var dagen slut..  eller inte riktigt..

När jag kom hem kastade jag mig i soffan och kollade på talang 2008  
Efter det fastnade jag för den underbara Notting Hill filmen på tv.  Den är ju bara föör bra..  Satt och såg den till kl halv 1. Och gissa vad jag gör nu.. 
Skriver blogg.. nej jag mena globb..

Och nu är jag färdig.. godnatt..    Z z Z z Z





Kommentarer Från Er Läsare
Azra

jaa tådde konservationer om globban måst vi ha på nytt.. lies miin blog tier ja skriva om e nytt namn på google :P

2008-04-26 / 20:40:51
BLOGG: http://azrich.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo