Absolut sommar! . . . not .

På några vissa sätt så försöker man faktiskt göra sommaren bra. Men det hjälper inte så mycket när man arbetar i en packfabrik med gurkor och halvsover när man kommer hem.
   En dag hade jag t.o.m glömt bort vilken tid vi började. Jag trodde vi började kl 6 på morgonen. Så jag steg opp kl 5 och gjorde mig färdig till att cykla iväg till arbetet. Jag stressar som f*n med cykeln eftersom jag trodde att jag skulle komma försent. Men men.. när jag kommer dit är INGEN där!
   Jag försökte skicka till en flicka som jobbar på samma avdelning som mig.  Hon skrev som tur var tillbaka till mig att vi började kl 8. Och jag bah... BLÄÄÄ... Så jag ringde pappa som fick kom och hämta mig. När jag kom hem igen gick jag till sängen och kastade mig på den och somnade bums.   Vaknade sen igen halv 8 och bad mamma att sjussa mig. Och YESS! Hon gjorde det.  :)  Tack mamma.

I fredags hade jag en kompis här hos mig i soffan och tittade på film. Eller... ska jag säga filmer.  Vi tittade på 4 inte precis korta filmer. Den första var helt KONSTIG. Helt jävla läskig.  Ni får leta opp info om den själv.  Den hette Boys don't cry.  Den andra vi kollade var She's the man. Som jag tror de flesta har sett.  Den tredja vi såg var Step up2 The Streets. Jätte bra. Men har sett den förr. Vi såg den för att min kompis inte hade sett den.  Som en fyra såg vi en hästfilm som hette Dreamer.  Den vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Vissta va den bra. Men bättre hästfilmer har man nog sett.

Och YESS! Igår var jag till Fagerö Dansplats och hade jätte kul! Eller. jag har faktiskt haft roligare där de tidigare gångerna. Men de va kul.  Träffade några mycko typer man aldrig snackat med tidigare, och dansade i  disco skiit mycket. Men musiken var inte speciellt bra om jag får säga.

Nu får det ta slut här. Byebye.  Vi får se vad jag kommer på att skriva till nästa gång.

Jo! jag har tränat jättemycke på min nya gitarr. Kan faktiskt några låtar. Men dom går ganska långsamt.  hehe  bye!






Kommentarer Från Er Läsare
Azra

SV: Jaja, men.. park som park!! x) e va nu fint där iaf :D

2008-06-22 / 14:07:31
BLOGG: http://azrich.blogg.se/
Thi

Har ni inte redan sett She's the man ? x)





Du får spela gittarr för mig nån gång =D men jag hoppas det inte låter: ...."Gnägg gnägg"



=D

2008-06-24 / 20:49:55
BLOGG: http://tdb.blogg.se/
Azra

jaa, he tycker jag å! =)

2008-06-26 / 16:20:19
BLOGG: http://azrich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo