Åska inatt - mulet idag - Potterific

Hade en mindre bra natt eftersom det åskade hela natten. Jag fick heller inte drömma sött. Hade en kompis att sova över. Ibland undrar jag om det bara är småungar som har "en kompis att sova över". Men jag har bestämt att det inte ska vara så. Vill man ha en kompis att sova över så vill man det. Det är faktiskt kul ibland att ligga och prata långt in på natten. Men denhär gången försökte vi faktiskt sova ganska tidigt. Nja. Det blev väl ca 1 tiden skulle jag tro. Men jag somnade inte iaf. Äschdå. 

Jag har kommit underfund med att jag har mindre att skriva om nu när det är sommar. Man gör inte så mycket helt enkelt.  Så då har jag heller inget att skriva om.

Azra och jag träffades igår. Vi hade en ganska rolig konversation. Men den ska jag inte desto mera gå in på.  Sedan drog jag iväg till Jesse för att åka häst och kärra. Kärran håller på att gå sönder. Den är bara liite grymt gammal. Det ena hjulet är större än det andra eftersom det är utbytt. Hela vagnen består av trä. Ganska skojj.

Har inget större för mig idag. Gick in på en bra sida med fina teckningar på. Alla teckningar föreställer något ur Harry Potter böckerna. Så, här alla Harry Potter fans! Här har ni en intressant sida.

                          artdungeon     Trio at Hogsmeade



Jag vet också en riktigt rolig sida. Den är bara ett måste för potterfansen. 

                      Simply Potterific     

OBS! Börja på nummer 1 och gå frammåt. Annars försör man hela showen.






Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo