Boktankar. . .

Det är ganska otroligt att jag har hållit mig bort härifrån i två dagar. Det p.g.a finskaprov. Men nu är provet över! Jippii!
På måndag har jag matteprov. Buhuu... :(   Det betyder att jag måste plugga över helgen.

   Just nu har jag tagit mig friheten att sitta och skriva på min "bok".  Att säga "bok" låter överdrivet. Snarare en berättelse.  En ofullständig berättelse eftersom jag inte har kommit så långt. Just nu sitter jag och reder opp texten på de 6 skrivna kapilten. När jag menar "reder opp" så menar jag att jag raderar textsnuttar, skriver till nya idéer, rättar till felstavningar och andra konstigheter.  Det är ganska jobbigt, men kul på samma gång.  Får se vad det blir av denhär saken. 

Tidigare ikväll tog jag en kvällspromenad med hunden för att reda opp tankarna angående berättelsen. Jag funderar på vad jag egentligen ska skriva och vad jag ska strunta i att skriva. Men det blev inte så mycket tänkande då man ska hålla reda på den förbaskade hunden som antingen är nere i diket, långt bakom mig, långt före mig eller ute och "trellar" på vägen.  Det var svårt att hålla reda på henne trots att jag hade henne i koppel. Hunden kan ju för f*n hamna under en bil. 


    Nåja.. annars sker inte mycket. Imårgon är det Valborg... jag har ännu inte riktigt klart på vad som kommer att ske.  Vi får väl se.. :)

// Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo