Kraaas, sa det och tanken gick i tusen bitar.

Jag visste ärligt inte att det kunde låta så högt av att en tanke/dröm spricker. Men det lät faktiskt "kras"
   Jag har på senaste tid (några månader) börjat fundera på att försöka få tag i en ny gitarr. Frågar någon varför så har jag svaret:

- Gitarren börjar bli för liten. (?)
- Halsen är för bred
- Skulle gärna vilja ha stålsträngar. ( visst kan det göra ont att spela med stålsträngar. Men halåå? det gör väl inget. Då har jag bara en orsak att göra något annat för en stund ^^, )
- Min gitarr som jag ha nu känns som en nybörjargitarr.... (jag vet inte om det kan kallas som en orsak att köpa ny gitarr, för jag är trots allt liiite nybörjae iaf.  har bara spelat ca 1 år. )

JAG VILL HA EN NY!  BUUÄÄH! (gråter som en borskämd unge)

  Okej... jag kan lova.. jag är inte precis bortskämd just nu. Det är bara det att jag har otrooligt lite pengar att leva på just nu. Måste betala körkortet.. fyy fasiken så dyyrt.. måste ha lite pengar över för tat klara mig på dem resten av året (f.o.m. denna sommar och ett år framöver)

   Det ser inte ut att bli någon gitarr detta år....  :-/

Jag har en känsla av att det är för mycket att fråga om en pengainsamling till en gitarr till , till födelsedagen. 
Men jag måste nämna det... det känns så... för mamma tycker det är en dålig idé. Då man aldrig vet vem som dyker opp på ett kalas i detta hus runt den 29 maj, så kan man inte fråga "möjligt folk" om en pengainsamling till en gitarr istället för andra tavara :)  Visst blir man glad för andra presenter, men när man har ett hopp om något man faktiskt VILL ha så slår inget den saken.  Tror nog alla vet hur det känns...

   Usch... när jag läser igenom stycket ovanför så låter jag faktiskt väldigt bortskämd..  "inte nöjd med..." & "vill ha". 
Borde radera hela skiten. Men jag låter det stå, som lakritsglasyr på glassberget. (jag gillar inte lakrits, men glassyr i sig är gott)


Nä... nu får jag nog gå igenom den roliga dansen igen :P  Hoedown Throwdown :) haha :P den får en faktiskt på bra humör.

  Hade gött! // Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo