Så... vad har jag gjort idag?

Ja... egentligen så har dagen upprepat sig efter gårdagen, förutom att jag faktiskt var lite duktigare idag då jag smättade några täcken och plockade upp saker från golvet i mitt rum så att mamma skulle kunna damsuga... (jag vet.. jag är lat)
   Så... här kommer några bilder. Underhållande.... jag vet...  haa...haa...  Nä egentligen inte. Men jag gör det ju för att pigga upp bloggen (alltså sätter hit bilder) 

Nåja... Jag började med att smätta täcken och dylikt. Ganska jobbigt faktiskt. Så, jag tog några pauser och satte mig vid datorn en stund. Youtube ni vet... hehe.

    Efter det skrev jag färdigt en låt som jag påbörjat för typ flera månader sedan. Yeey!
    Jaha.. så vad gjorde jag sen. Allvarligt så gjorde jag inget nyttigt. Försökte få tiden att gå långsammare med att tråka en stund kanske. Om tiden går långsammare så känns sommarlovet längre, och då tar det längre innan skolan börjar... smart va?(skolan börjar nästa vecka... buääääh!)

   Vi tänkte åka och bowla jag och några kompisar. Men tydligen var bowlinghallen stängd. Jaha. Så...
Nå iallafall, så tänkte jag försöka göra något med mitt risiga hår, men gav upp då det var så skitigt och kletigt och blä. Tvättade håret istället.  (på bilden... jag som är påväg att tvätta håret. Lagomt glad.)

   Sedan drog jag iväg på finska kursen. Det var så varmt i klassrummet att vi fick sitta ute. När vi var färdig med uppgiften vi skulle göra, så satte vi oss i gungorna. Jeeeij!  Allvarligt.. jag vet inte när jag senast suttit i en gunga.

(Tjejen med den blåa toppen på bilden är Azra, mitt fanskap)

Ikväll igen drog jag iväg med julia till hästarna och red. Jättekul, men jättevarmt.
(på bilden med skogsstigen är vi ute och rider. Jättemysig skogsväg)

Nu ska jag försöka skriva lite på femte kapitlet om idioterna...

Godnatt!
// Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo