Mäktiga drömmar!

Jag vet inte om jag haft någon sånhär dröm tidigare. Den var så sjukt mäktig och verklig. Jag drömde att jag kunde trolla fram precis vad jag ville, bara jag sa ordet och tänkte på just den saken väldigt hårt. Jag kunde öppna dörrar utan att röra dem, jag sa bara "öppna" så öppnade de sig, jag kunde ångra något jag gjort (typ spola tillbaka tiden) och jag kunde trolla bort saker och sedan trolla tillbaka dem. Alltså sjukt kul! Jag har haft kul hela natten. Jag har konstrat och provat trolla fram saker och ting och trolla bort. Jag har trollat bort fönster och gått ut genom fönstret och sedan trollat tillbaka det igen. 
     Jag misslyckades dock då jag skulle trolla fram drömhästen. Jag fick forma den som jag ville. Typ (längre hals, rundare kropp... blabla.. o.s.v. Men jag misslyckades helt, för den såg ut som en mulåsna/ ko.
      Så jag sket i den hästen och trollade fram en helt ny FÄRDIG häst.   rob
      Det coola är att jag kunnat vakna mitt i natten och sedan somna om för att fortsätta på samma dröm. Hoppas jag har makten att få tillbaka drömmen nästa natt.

      Här kommer förresten två bilder på teckningar som jag jobbat på under sommaren. Teckningen med Robert Pattinson är inte klar, men Rybak är så gott som färdig. Den gav jag förresten bort till min kära kusin :)
    alexander rybak

  Kram// Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo