Släktträff

      Jag slutade jobbet vid halv fem tiden. (ÄNTLIGEN!) Jag vet inte vad som orsakade den totala krisen i mitt huvud men jag höll på att få ett nervsammanbrott. Om jag börjar tala om roterande hjul som blev överfullt av gurkor så är det nog ingen som fattar. Så jag låter bli.
       När jag kom hem funderade jag på vad jag skulle göra först för att göra mig klar inför kvällen. Jag var så trött och slö att jag släpade mig till duschen. Mamma om hem ungefär samtidigt.
      Någon timme senare satt vi i bilen påväg till Skaftung där vi skulle träffa några släktingar. Vi hade ingen aning om att nästan alla mammas 9 syskon var där pluss mormor och hennes sambo och några kusiner. Kusiner jag inte träffat på evigheter. (med evigheter menar jag flera år... ) Nästan läskigt. 
      Det var en lyckad kväll. Vi åt och åt och åt och åt och babblade och babblade och babblade och babblade.
      Det som min mammas släktsida är känd för är att de kan slå rekord i att prata. Det tar aldrig slut... allvarligt talat så tar det verkligen aldrig slut någongång.   Lustigt.. hehe...
      Vi är dessutom en ganska knäpp släkt. Vi har roligt på roligt sätt. Springer och leker james bond i knutarna i huset med några mostrar. En morbror kryper under matbordet för att fota någons sandal. En stund senare kryper han i en buske för att fota en fotboll eller whatever...  Några sitter och talar om vems kamera som är bäst och en annan talar om Ryssland.  Hehe.  Lustigt lustigt..
      Nä nu måste jag nog lägga mig. Klockan är åter igen över tolv... oj... över ett till och med. .. uups..

 Kram
  // Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo