Vad jag göra?

Så, vad har jag gjort under de senaste dagarna nudå? Ridit, solat, festat,  vattnat hunden (allvarligt talat), läst en bok, spelat gitarr, degat framför datorn och tv.

    Jo! Igår var jag ute och vinglade med två vänner. Den ena vännen har just fått körkortet och egen bil så vi var som sagt ute och vinglade med den hennes bil. Vi hann hann vara till många ställen. Nämpnes, Kaskö, Vargholmen (nästan... vi kom inte hela vägen fram) Lappfjärd, Kristinestad, Carlsro och hem.
    Fy fasiken vad Carlsro är läskigt. Det ger en dåliga vibbar. Det måste nog spöka på det stället.

     Mamma och jag satt och diskuterade vår hund (Anni) idag. Vår hund har nämligen blivit lite fetare på senaste tiden, och pälsen hänger lösare kring halsen än vanligt. Det ser så sjukt ut när man nästan kan vrida pälsen nästan ett helt varv runt hundens hals.
      Jag sa åt mamma att Anni ser ut som en Golden retriever när hon ligger, men genast när hon stiger upp så är det som om benen på något sätt blivit förkortade. Blivit avhuggna på mitten. För det ser ut som om hundens kropp tillhör en stor hund medan benen ser ut att tillhöra en tax.  Jaja.. nu ska jag sluta tala illa om min hund. För hon är ju trots allt den absolut bästa hunden som finns.

    





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo