Det har inte gått förbi mig...


alexander smile!
..att Norge vann Eurovisionen. Det var bara så självklart så jag glömde helt bort att ens nämna det i bloggen.
Det finns ju inte alls tillsräckligt med bloggar som redan tagit opp det. Nej, inte alls.

   Alexander Rybaks låt Fairytale spelar om och om igen i min spotifylista. Den är ju så ljuvlig. Man kan inte påstå att killen inte är söt. Så... det jag ville komma fram till är att Norge ägde ut alla andra detta år i ESC.  

     Måste bara nämna att det känns som en del av mig tillhör Norge eftersom jag bodde där i ett halft år efter jag hade gått ut 9:an. Jag saknar Norge enormt mycket och jag längtar såå mycket efter att åka dit någongång igen...



 Måste... bara.... nämna.. att jag har blinkningssvårigheter. Så störande. Jag undrar vad det beror på. Jag får tvångs-tankar eller vad man ska säga. Jag hinner ju inte ens tänka innan jag blinkar så jag knappt ser något. Riktigt irriterande när jag ska läsa på engelska prov.   Kanske det beror på att det blivit så ljust ute på sista tiden så att mina ögon inte hinner vänja sig. Jag är ju en nattuggla. Mohahah....   Men faktiskt.. blinkandet blir värre när jag vistas ute i solen. Då står jag nästan och kniper ihop ögonen utan att kunna kontrollera dem.
   Jag brottas med mina ögon. Jag säger: "Släpp!". Ögonen säger "ALDRIG!" 

På tal om något helt annat....
Jeeeeij! Possibly a Wohoooo! 

Ha det gött!






Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo