Provläsning...

... igen.  Denhär gången ska jag skriva om matteprovet p.g.a. att det helt enkelt gick skit då jag skrev det första varvet.  Så imorgon blir det omtagning. 

     Sent igår kväll/natt efter att jag hade stängt av datorn fick CD-spelaren epilepsi-anfall.  Allvarligt, den började bara hacka och föra oväsen som om den slirade på något. Jag tog bort skivan och blåste innuti CD-spelaren. Försökte sätta i skivan igen, men ingen framsteg gjordes. Jag bytte skiva för att kolla så inte det var skivan som det var fel på, som tur var så var det inte skivan det var fel på. Tack gode Gud.
    Blåste lite till inuti spelaren. Satte i skivan. Skivan började spela, och jag blev glad.  Skivan började hacka och slipa. Jag blev arg, igen.

    Så, nu har jag en ofungerande CD-spelare.  Så sedan det har jag bara kunnat lyssna på radio. hmm...
Visst går det bra att lyssna på radio, men då hör man inte så ofta sina favoritlåtar.  Jo, nog kan jag alltid sätta på datorn och lyssna på musiken där, men då blir det inte mycket provläsning. (hehe.. nu har jag juh på datorn och passar på att lyssna på favoritlåtarna)

    Personen som önskade  låten "Supermassive Black Hole" med Muse på RadioX3M:s önskarlista gjorde min dag! TACK! <3 
Nu ska jag forstätta att läsa på prov...   det suger att läsa på prov då man vet att lillasyster, hennes två kompisar och mamma är på Powerpark och utnyttjar biljetterna som vi vunnit...   Jag kunde ha varit där just NU!

// Malin





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo