Shopping för en gångs skull!

 Vaknade kl 9 och kunde inte somna om, så jag bestämde mig för att vara flitig och läsa på psykologi. (har prov imorgon)
Gjorde jag mig i ordning till ungefär 1 tiden, då drog vi iväg till Vasa ,syrran, jag och mamma för att shoppa loss en stund.  Jag stormade igenom hela Gina Tricot och de flesta plagg som jag drog hem var faktiskt från Gina. Traskade på i de andra affärerna en stund också. Men jag blev bara irriterad när jag inte hade råd med något och de flesta affärerna stängde ganska tidigt, så jag missade bl.a typ alla skoaffärer. Uäääh!
      Är nog ganska nöjd med de kläder som jag lyckats ha råd med (mamma betalade en del.)

     Jag ska försöka ta några bilder på dem senare under veckan. Då provperioden är över.  Påminn mig! Jag kommer att glömma det, eftersom jag sällan läser igenom mina gamla blogginlägg. (tycker jag bara svamlar, så det känns meningslöst att läsa dem om och om igen flera gånger)

      Blev nog lite bitter när mamma berättade att hon och syrran ska dra till Norge i slutet av Juni. Att de inte kunde ha sagt det tidigare så att jag skulle få den ilskan överstökad. Tänk att hon ska berätta de mitt under provveckan. Tack....
.... egentligen blev jag nog "ganska mycket" bitter eftersom jag inte heller gör något i Juni. Nåja... jag får ha huset till stor del för mig själv. Då blir det inte tystnad i huset precis. Mohahah. Något ska man glädjas åt. Eller hur?  Jag får helt enkelt låtsas att de bara är till Vargberget och skidar på spånhoparna. (no snow) Det låter tråkigt.

Puss å kram!





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo