What the...

Sån här skit ska man inte behöva hitta på facebook.


Jag vet inte om ni unga ungdomar inte redan vet det, men sånt här kan skapa mobbning, dåligt självförtroende och annan skit. Man ska inte behöva ha andra att säga på en skala från 1-10 hur vacker man är. Det är något av det dåligaste man kan göra. Ni har tydligen aldrig hört att "alla människor är lika vackra". Jaja, jag vet precis vad ni menar med era bedömingar av andra, men VEM BRYR SIG EGENTLIGEN? Vad händer om någon skulle få en 5:a? Är man lycklig då? Nej, fy sjutton det kan jag säga att man inte är. Sist och slutligen vill ingen ens vara en jäkla 8 eller en 9. Jag slår vad om att du då undrar varför du inte fick en 10:a. Var det p.g.a tandställningen? Eller var det p.g.a näsan? Eller kanske munnen?
Alla är 10:or! GLÖM INTE DET! Du är vacker! Du ska inte ens behöva be någon om att ranka dig mellan 1-10. För du är redan vacker. Du behöver inte någon som säger att du är en 10. Det räcker att säga att du är vacker, söt, gullig.. m.m. För alla dessa ord är 10:or.
Det finaste med oss människor är att ingen är en annan riktigt riktigt lik.

Sorgligt nog vill man ändå veta vad andra tycker om en. Men du... glöm då inte att utséendet inte är allt. Det är DU som är allt. Ditt skratt, din humor, din ilska, din glädje, ditt tänkande.... DU.






Kommentarer Från Er Läsare
Azra

Bra inlägg! Håller fullständigt med!



SV: Hahahaha gud hjälpe oss om du ska buri yr på på spårvagnar å dyl. NU e ja ju härda, så ja tror nästan e var plus minus noll tenn :D vi hjälper varann ;)

2010-08-24 / 19:27:42
BLOGG: http://azraarnautovic.blogg.se/
Leila (:

I AGREE MALLO! 100%! å he jier JAMES också.. hehe.. you know, smjej?



jag ha itt gilla na som handlar om tådde, elå satt opp he på loggen.. (Y) :))))

2010-08-24 / 19:58:11
BLOGG: http://leilaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo