Irritationsmoment och lyckliga stunder

Det är lika bra att jag börjar med att presentera mina irritations- och stressmoment, så att jag får sluta med at tänka glatt.

- De jäkla julklapparna. Jag har hela Helsingfors centrum framför mig men inte så mycket som en droppe shoppinglust. Jag skulle så gärna vilja hitta på något speciellt till varje viktig person, men orken vll inte riktigt räcka till.

- Vet ni hur mycket snö vi har här egentligen? Folk säger att det ska komma 20 cm med snö... Då flyttar jag.




- Jag börjar bli uppjagad om vad jag ska göra nästa höst. Var nyss in på hemsidan till en högskola i Lillehammer i Norge. För att alls kunna söka till någon av de linjerna jag vill söka till på den skolan, så måste förhandsuppgiften vara in senast 10 JANUARI!! Shieeeet!

- Jag är helt otroligt irriterad på programmet "Ung och Bortskämd" på svt. Fattar inte hur Jean-Pierre kunde åka ut på grund av att bli mobbad UTAN att de andra får veta varför han blev utröstad. De borde få känna skam. Fiii fääään. Hoppas att Ellinore blir utkickad. GENAST!! Eller.. de kan lika bra kicka ut alla idioter.

- P.g.a min irritation över "Ung & Bortskämd" så skrev jag här om kvällen ett sjukligt fint och långt inlägg här i bloggen om vad jag tyckte om bedömingen i programmet och deltagarna. Medan jag skrev så tog jag en halvtimmes paus för att sedan fortsätta. Vad jag inte tänkte på va att spara texten någonstans, eftersom jag blev utloggad från blogg.se. %#&@¤$#*£!!!!!

- Tänkte måla. Men min hjärna&hand-teknik verkar inte riktigt vilja sammarbeta idag...eller i går... eller i morgon.. (I have a feeling..that it's not gonna work tomorrow). Jag antar att jag blir så gott som tvungen att öva upp den igen. :/



HAPPY THINGS!

- Snart är det 18 december. Då åker jag hem till Närpes. WIHIIIIEUU!!

- Snart är det Jul.

- Hästar hästar hästar. Jag ska rida så mycket jag hinner/orkar/får över jullovet :)

- Vår film "Volt" som vi nu har jobbat på halva hösten är ÄNTLIGEN FÄRDIG! I morgon har vi visning av den inför andra lärare och studerande i skolan. :)

-





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo