Att missbruka filmer

När jag säger missbrukning av filmer, vad tänker ni då?
Tänker ni på otillåten nedladdning av filmer från nätet? Otillåten spridning av filmer som ingen betalat för m.m? Eller tänker ni på vad jag tänker på? "Kolla de bästa delarna och skippa resten"?

Visst, man kan missbruka filmer på ett flertal sätt, men det finns en viss sak som stör mig mest. Det som gör mig så otroligt arg är: När någon inte tittar hela filmen, utan bara checkar vad som händer i slutet av filmen, och sedan kritiserar filmen ut efter detta.

Alla dessa som har varit med och gjort en film i ett flertal månader, skapade inte filmen för att någon idiot ska kolla slutet av filmen och skita i resten.
Jag är den personen som avgudar filmer och jag tar varje film som en upplevelse. Man kan inte hoppa in i en upplevelse var som helst.
Vi tar ett exempel: Du ska rida häst för första gången. Och såklart du kan ju inte börja med att galoppera. Du måste ju kunna sätta dig upp på hästen först och lära dig att sitta i sadeln, för att sedan få hästen att gå o.s.v.
Ni fattar. (antar jag)

Man kan inte hoppa rätt in i en upplevelse. Det är fel. För att kunna hänga upp och ner i ett bungyjump-snöre och känna hur du flyger genom luften måste du ju också kunna ta steget att klättra upp till toppen ifrån var du ska hoppa och sedan kunna göra valet "ja, jag vill hoppa", vilket kanske är det värsta valet med själva bungyjumpet.
Du kan inte skippa den delen vett du.

Bara för att man kan spola filmen till de bästa delarna, betyder inte att man ska göra det.
Nutidens människor är så bortskämda med dvd filmer och filmer här och där. Det är så enkelt att "se" filmer nuförtiden.
Kan jag fråga er. Hur många filmer har ni verkligen "sett" från början till slut?

Kan du lova mig i fortsättningen att du inte "bara" tittar vissa delar av en film du aldrig sett tidigare, för att sedan kritisera den och säga "den har jag sett". För det har du ju inte.

Visst. Du kan spola hit och dit på en film som du har sett hur många gånger som helst. Men gör det inte med en "ny" film, en film du aldrig har sett tidigare.
Du förstör showen.

Showtime. Nu åker jag till en vän för att kolla film. Ha det gött!







Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo