Charice får mig att rysa

Bloggade också tidigare om denna underbara lilla tjej, Charice Pempengco. En filipinsk ung dam som alldeles nyligen fyllt 18. Hon är liten och späd, men har en röst som överröstar allt och alla. Man kan säga att hon blev upptäckt via youtube av amerikanerna, men före det hade hon deltagit i massvis med talangtävlingar i Filippinerna där hon föddes.

Charice har inte haft det lätt. Som treåring fick hon uppleva någon hemskt när hennes pappa hotade hennes mamma med pistol i hemmet. Charice började medverka i talangtävlingar vid 7 års ålder för att försörja sin familj, men hennes röst bar henne längre. '
I dagens läge har hon hunnit få en hel del drömmar uppfyllda och hon har redan hunnit träffa sina största idoler och dessutom sjungit duett med Celine Dion och Andrea Bocelli. Tack vare Oprah Winfrey blev Charice en allt större stjärna. Tillsammans med David Foster (producent, låtskrivare, arrangör och artist), som tidigare sammarbetat med ett flertal stora stjärnor som Madonna, Michael Jackson. Celine Dion, Andrea Bocelli m.m, har Charice fått uppträda på stora välgörenhetsgalor och gjort flera TV-framträdanden. Charice har bl.a uppträtt hos Oprah och Ellen Degeneres.

Charice har alldeles nyligen släppt sin nya singel Pyramid och dessutom gjort en musikvideo till den tillsammans
med Iyaz. Vilken ni får se här:

 


Här kommer ett av hennes framträdanden på Oprah:






Kommentarer Från Er Läsare
sarah

Charice är en grym sångare som de kallas för vocal powerhouse! Om ni vill veta allt om Charice gå till www.charicemania.com. en väldigt aktiv site.



Hon uppträdde på Oprah den 11 maj. Lyssna på "in this song". Hon sjöng också Adagio i Italien lo canto, vilken otrolig röst!

2010-05-14 / 16:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo