Mission: Justin Bieber i Akvarell

För en eller två veckor sedan bestämde jag mig för att överraska min syster och göra en teckning/målning till henne. Eftersom alla mina kompisar i princip var bortresta så tog jag mig tid och satte mig ner för att rita och måla. Såklart blev den söte Justin Bieber mitt val av porträttavmålning. För första gången använde jag mina akvarellfärger. (Helt sjukt otroligt att jag äntligen plockade upp dem). Nu menar jag inte akvarellpennor. Nej. Äkta akvarell-"klossar" med vatten och pensel. Dock var jag för feg för att våga börja blanda alla möjliga färger, så målningen fick bli svartvit.

Här har jag äntligen börjat måla ovanpå det som jag först skissade upp. Jag satt nästan jämt och väntade på att jag skulle "screw up":a någonstans.

Jeiij! En längre bit på vägen. Syrran kom strax efter att jag fotograferat bilden med telefonen. Var tvungen att hastigt plocka ihop grejerna och dölja dem. Dock kunde jag fortsätta när hon kommit hem. (Tvingade henne att stanna på sitt rum.)

Slutresultatet!Dock kan jag LOVA er att bilden ser lite annorlunda ut i verkligheten. De svarta färgerna är tydligare och bilden ser mera levande ut, men eftersom denna är fotograferad, så var det framför allt svårt att fotografera bilden korrekt och rakt uppifrån.

Nåja. Jag är N.Ö.J.D.

Och syrran blev mer än N.Ö.J.D. :)






Kommentarer Från Er Läsare
Emelie

Snygg! :O du är så otroligt duktig, och kul att du gav ut din blogg ^^ Frågade dej förut men sa du inget. Denna kommer jag följa :D Du är inte med i bloglovin?

2010-05-14 / 11:19:23
BLOGG: http://essberg.blogg.se/
Photomonster

Asså du är helt j*vla underbar på att rita!!

Om jag hade din talang.. fy vad underbart det hade varit! :D<3

Hälsa gärna på mig på s.s :D<3

2010-07-05 / 18:24:11
BLOGG: ">http://Stallet.se :>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo