Nää, nu drar jag snart.


Jag får väl egentligen skylla mig själv, då jag inte har röstat. Men hallååå?? Vart är världen påväg? In i urskogarna? Om skolsvenskan skippas, då tänker jag ABSOLUT inte lära mig finska.

Hur kan någon vilja stänga in sig i sitt eget land och VÄGRA ens att pröva på svenska? Vägra förstå vad resten av norden säger. (För vem har sagt att finnarna kan kommunicera på engelska?) Är det så FETT jobbigt att släpa sig genom några facking år med lite kurser i svenska? Jag har för i helvete släpat mig genom finskan i 10 (7 obligatoriska) år och FORTFARANDE har jag inte lärt mig språket. Noll intresse. Noll motivation. Så varför ska jag behöva lära mig finska om inte finnarna kan pröva på svenska?

Nu ser antagligen folk på mig som en liten envis barnrumpa.
Men vad är då sannfinländarna? Några riktigt stora FAT ASS!

Arrgghhh....

DISSAR JÄKLIGT STORT just nu. Jag tror snart att jag drar till Sverige eller Norge och lämnar FINN-land med långfingret högt i vädret riktat bakåt, för det här vill jag inte veta av. Fy fan vad jag skäms över finnarna. Bättre och socialare än så här trodde jag nog att de var.







OBSOBSOBSOBS!!!

Nu kanske jag låter sådär risligt arg när jag skrev detta inlägg! Vilket jag var för stunden. Använde bloggen för att få bort ilskan. Nu har den lagt sig. Tänkte bara säga det, så ingen behöver känna sig kränkt, hotad eller känner att någon behöver besvaras/skyddas. Detta är jag i ett litet nötskal när jag spricker. Jag har fått höra och vet varför folk röstade på sannfinländarna. Och såklart jag förstår det. Folk vill ha den där "förändringen", som så sällan VERKLIGEN sker.





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo