Nästan apatisk.

Efter att ha varit sjuk sedan måndagen så börjar jag känna mig allt mer apatisk och tom. Jag vill inte vara vaken, eftersom jag ständigt har ögonvärk/huvudvärk och hosta. Febern har jag dock inte sett av sedan igår, men jag vet att den ligger bakom närmaste hörn för att hoppa på mig och skratta mig rätt upp i ansiktet.

Jag vill egentligen heller inte sova. I alla fall inte på dagen, men konstigt nog så sover jag bäst då, även om det är ljust, folk travar runt i huset och då och då undrar folk vart jag har försvunnit. "Sover hon?", "Har hon fått feber igen?".

Min hosta är något av det värsta. Varje andetag irriterar djupt nere i halsen. Det blir så att man andast 5 gånger och så host, andas 5 gånger och host. Det värsta är att hostandet inte hjälper. Du hostar bara luft och får därmed en öm bröstkorg och sjuk hals. Att somna är jättesvårt när det irriterar djupt nere i halsen. När du vrider dig i sängen så känner du väldigt bra av irritationen.

Det här förvandlas allt mer till en sjukblogg. Vad ska jag annar skriva om?
Vädret? Som jag bara skådar inifrån?

Vad jag gör?

Jag gör inget, eller oftast orkar jag helt enkelt inte göra något. Min egen dator har dött och jag har ingen ork att vara arg och irriterad på den och försöka spendera min tråkiga dag på att fixa den skiten.

Oftats sitter jag framför tv:n eller framför familjens stationära dator. Sitter jag inte där så sitter jag kanske bara på en random stol, soffa eller sängkant och stirrar ut över vad-som-nu-finns-att-skåda-ut-över. Nästan apatisk.

Idag har jag spenderat 5 timmar på att sova mitt på dagen. Lycka till i natt Malin. Mamma förvarnade dig.





Kommentarer Från Er Läsare
Jepz

:(

Hoppas du mår bättre idag. Ta det lugnt och krya på dig. :)

-Jesse

2011-04-29 / 17:35:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo