New Year's Eve - Filmrecension

Jahap! Då kör vi i gång då. Mina läsare har trots allt något att säga till om här i bloggen.

Jag skulle inte alls på bio ikväll. Verkligen inte. Jag skulle handla julklappar, men hamnade i Tennispalatsets sal 1 (största salen). Det var verkligen jätteintressant att gå på bio själv. Aldrig tidigare har jag behöva gå ensam, men nu valde jag det. Den största fördelen med att åka ensam var att jag bara behövde hitta plats åt mig själv i en överfull biosal. Jag fick platsen mitt i salen(!!), eftersom blyga finnar inte vill sitta bredvid varandra och gärna bokar platser med mellanrum. (HA HA!)

Filmen som jag såg var New Year's Eve. En hollywood-pyttipanna med en bunt av kända skådespelare och skådespelerskor som alla fick vara med på något hörn. Här kan ni kolla exakt vilka: IMDB.

Nyår i New York och förberedelserna inför detta stora evenemang, det är vad filmen handlar om. Vi får träffa olika karaktärer som satar stort på den kommande festen, och vissa som är mindre festsugna. På olika sätt träffar de olika karakärerna varandra och förgyller varandras nyår. Precis som Valentines Day är New Year's Eve regisserad av Garry Marshall och jag kan inte precis påstå att filmerna skiljer sig speciellt mycket åt.
Har man sett Valentines Day, så vet man i princip vad som händer i denna film också, vilket gör den lite för förutsägbar (som de flesta hollywoodfilmer).
Men alla vet vi att Hollywood har en viss glans att bjuda på. Det är ju därför vi fortsätter med att se dessa filmer. Man får definitivt uppleva hur ett magiskt nyår i New York kan vara och jag som tidigare inte hade någon julstämning över huvud taget fick ett litet ljus tänt i mig. Kanske jag också kan finna jul och nyårs-friden i år?

Nå? Vad tyckte jag i helhet om den då. Helt ok. Det var ju i alla fall kul att sitta och titta på de kända ansiktena och dreggla lite över Zac Efron.

Filmen får 6/10.
Jag var trots allt nära gråtkänslan tack vare Hilary Swank.








Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo