Man måste bara gilla spontant.

Onsdagen blev lyckad även om "byxorna inte passade jackan" tidigare på dagen. Jag hittade den perfekta Hit-Girl jackan till min halloweendräkt. Sedan var jag bara tvungen att hitta en lila peruk och något coolt vapen att sticka ner i mitt rosa 2.50€-s bälte.
På kvällen när jag satt i tvättstugan i källaren och väntade på att mina kläder skulle tröttna på att åka vattenkarusell fick jag veta av Steffe att det var spontanfest på G. Vilket jag nappade på efter att jag fick veta att jag inte skulle behöva byta buss på vägen.

Och det var enormt roligt! Vi lekte med den sötaste hunden, skrattade massor och spelade osynlig american-football på vägen till baren. Att en i gänget var oc

Igår spenderades dagen med att springa runt på stan och leta peruk, vapen och mat med Steffe som inte hade den bästa livsgnistan. Jag hann inte hem emellan det att shoppandet tog slut och att jag ringde till Azra för att övertala henne om att åka och se på film på bio: The Three Musketeers. (Med Logan Lerman! Ääähhh..dräggel dräggel...)

4 att i samma mening. Wow.

Här kommer lite bilder.


Steffe and her bad day.


cute car.


Det här blir bra! Icke sant?









Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo