"Jag tror jag ska bli bitter på halvtid".

Även om jag faktiskt var i skolan i onsdags, så känns det som en evighet sedan jag såg något annat än de fyra vita väggarna i mitt rum. När man spenderar en massa tid på sitt rum så blir till sist det mesta på internet väldigt väldigt tråkigt. Bara för att du är sjuk. När du är frisk kan du sitta i dagar på internet, men inte när du är sjuk. Då känns alltig förlorat, bara för att du saknar att vara frisk. När man är sjuk så önskar man att man vore frisk bara för att man tror att man skulle göra så mycket mer om man faktiskt blev frisk.
Jag tror plötsligt att om jag vore frisk så skulle jag absolut inte sitta inne. Jag skulle springa runt hela jäkla Munkshöjden och jag skulle tvätta kläder, damsuga och jag skulle kanske också gå och skrubba toan.

Vilken lögnare jag är alltså.

Som sagt. Jag har suttit en hel del vid datorn. Igår sent hittade jag en norrländsk(?) kul typ på youtube som fick mig att skratta så att snorkråkorna fick sin första flygtur. "Lillabloggen" heter han på youtube.
Han kan väl verka lite töntig och väldigt svennig, men fan så han får en att skratta.

Jag kladdar väl dit ett klipp så får ni väl bua eller bääa. Se hela. Ganska tråkigt i början... tills han påstår att "Tom Cruise kan bli sympatisk och döda någon imorgon".









Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo