Honung och äckliga touch-screen telefoner.

Jag vaknade strax efter nio och försökte envist somna om, men märkte ganska snabbt att det inte gick. Grabbade iphonen och märkte att den slocknat. Ojdå. 
Eftersom iphonen tidigare lyckats kapputera helt på grund av att ha slocknat, så för avslocknanden alltid med sig en liten panikkänsla hos mig. Kommer jag att måsta installera om alla appar på den som förra gången? 
 
Jag hade tur idag. 
 
Kanske det är karman från igår som gör mig gott idag.
Gårdagen förde med sig gammal yoghurt och försvunnen honung. Först försvann honungen när jag skulle äta frukost. Jag höll på att bli galen av letandet och jag har fortfarande inte hittat den.
Kanske jag också borde säga att jag först trodde att yoghurten inte var gammal, så jag började äta av den för att märka att den smakade aningen konstigt. Men med müslin iblandad, så var det svårt att avgöra vad som smakade fel. Så jag hann nog allt äta några skedar av skiten innan jag tog mig en titt på yoghurtpaketets datum i förbifarten medan jag letade efter honungen. 
Yoghurten gick ut någongång i början av november. Hui. 
 
Drack vatten och åt bröd och försökte tänka på allt annat än gammal yoghurt för att inte börja må illa.
 
Sådär annars så har ett tjockt vitt snötäcke lagt sig över Helsingfors och jag är inte helt säker på om jag kommer att kunna ta mig ut genom dörren för att gå och handla ny yoghurt tvärs över gatan. 
Så just nu sitter jag i sängen och kollar på en consert med Ed Sheeran i telefonens lilla skärm. Datorn är för trög för att klara av några videouppspelningar från nätet. 
Medan jag sitter här och drar fingret över min äckliga touch-screen skärm på telefonen så funderar jag om det bara är jag som lider av detta klet? 
Är det bara min iphone som alltid är äcklig och kletig av fingeravtryck och svett? Vilket fråm mig att tänka på att den antagligen är full med bakterier. Vilket frå mig att tänka på den gamla yoghurten. 
 
Näj, hui! 
Nu tror jag att jag ska slänga mig i duschen och sedan kanske försöka ta mig ut och handla mat. Sedan kanske diska. 
 
Jag borde fylla på busskortet idag också. Påminnelse åt mig själv.
 
 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo