Det är helt otroligt vad man kan åstadkomma när man minst anar. Typ idag. Därför var jag värd tre säsonger av SKINS. Lyckliga jag.

Man kan enkelt påstå att det är skönt med sovmorgon. Mindre skönt är det när man dödar sitt fina humör med att missa bussen. Fan. Humöret ligger på botten och man känner sig värdelös hela bussresan tills man upptäcker att läraren knappt har hunnit prata om någonting alls och att han har problem med projektorn för att han ska visa ett nyhetsinslag från SVT Play om bröstimplantat.
Medan man väntade satt jag och skrev jag en "att göra-lista" för att känna mig flitig och övervinna den låga känslan efter att jag missat bussen.
När lektionen var slut tryckte jag ner listan i jackfickan, samlade ihop all min envishet och flitighet och slog in det i huvudet och marscherade ut från skolan med bestämda steg.


Jag har nästan gjort allt på listan. Nästan. Jag gick inte till mataffären och köpte den efterlängtade juicen. Och det blev inga strumpbyxor.

MEN! Jag handlade det som stod på listan (förutom det ovannämnda) och jag kom ihåg att springa via Anttila och kika om de hade SKINS-serien på rea. Vilket de hade!

Sen drog jag hem. Diskade. Städade mitt rum, vilket var ett jäkla slit. Kämpade lite med bilderna som borde ha varit på väggen men som rasat ner. Rev ut de som gick att använda och satte upp dem på väggen igen. Damsög, vilket sällan händer.
Kladdade på en ansiktsmask för att känna mig duktig och satte kameran i laddning för att kunna ladda ur alla bilder.

Nu: SKINS! HERE I COME!!








Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo