Roll your way...

Det är faktiskt rätt så kul att ha en aningen lättare systemkamera att släpa på. Senast jag var hemma bytte jag och syrran kameror, för att hon ville filma och fotografera med min och ja, jag måste ju få något i gengäld så det blev helt enkelt att sätta vantarna på hennes "mindre proffsiga" kamera. Ärligt talat har jag inte funnit många problem med denna kamera. Objektivet tar fina ljusa bilder och jag gillar att kameran inte är så jäkla tung att bära på, som jag redan sa. Kameran är en Canon 1000D. Kanske inte den dyraste sorten, men definitivt inte dålig. Dock har jag inte hittat inställningarna för att själv kunna bestämma över Kelvin-skalan (värmeskalan), vilket är aningen irriterande. Det finns bara de färdigt bestämda "inomhus", "sol", "moln" m.m. Där finns inställningen "egen", men hur fan jag ändrar den vet jag inte. Någon som vet?

Ja men i alla fall. Jag har nu fotat en hel del och tänkte att jag borde göra något med bilderna. Så, jag slänger upp några här från ett "äventyr" från förra veckan.









Ps! Tänkte än en gång påminna om att jag nu också finns på http://unwrittenbluesky.tumblr.com/ , där jag slänger in random skit och stuff då och då.





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo