Det jag annars håller käften om, kan man väl säga.

Tänkte att jag skulle vara bloggaktig och tråkig och släppa en fis med en lista på 10 saker som ni kanske inte visste om mig. 
 
Så var det ju problemet då att komma på 10 saker som folk kanske inte vet. Jag vill ju inte kasta ut alla världens personliga tankar, även jag för tillfället inte bryr mig (för att minuten senare få världens ångest och radera skiten). 
 
Så. Nå vi kan väl börja med det faktum att: 
 
 1. Jag har plötsligt blivit laktosintolerant. Så nu vet ni det om ni tänker bjuda på tårta någon gång. Inte för att jag bryr mig om det sprutkalas på köpet om jag käkar upp er tårta. Jag älskar ju tårta! 
2. Jag är ett stort fan av superhjältar av alla slag, MEN min favorithjälte är Spider-Man (Spindelmannen för er som ännu inte lärt er engelska). Detta är väl ändå ganska självklart, då jag t.o.m ibland drömmer om att jag klättrar runt på väggarna. Jag är så pass nördig att jag prenumererar på Marvels hemsida för att få tillgång till gratis serietidningsläsande via nätet. 
 
3. Jag gillar inte att göra mat. Jag blir uttråkad av att stå i köket och är väldigt okreativ vid matlagande. Dock älskar jag mat precis som vilken annan människa som helst och äter det mesta.
 
4. Jag är ofta meningslös på att uttrycka mig med välbildade meningar när fler än två personer lyssnar/är i samma rum. 
 
5. Jag har en känsla av att jag klagar på onödigt löjliga saker mer än jag borde. Detta ofta i brist på annat att säga.
 
6. Jag är irriterat sjukt beroende av instagram (och av min IPhone för övrigt också). (Nilamalin91)
 
 
 
7. Jag är verkligen inte den personen som faller hopplöst för vilka (snygga,trevliga) killar som helst. Jag är jävligt "kräsen" (vet inte om det är så jag borde förklara mig) och har svårt att öppna upp mig gällande detta ämne över huvud taget. Jag är väl ganska svår att imponera på..tror jag. 
 
8. Mina kramdjur är mina skyddsänglar och stumma förlamade vänner. Okej, helt stumma är inte alla. T.ex fåret Shaun bäähäähääar-så fort han faller eller blir klämd. Och min boll-giraff brukade ha ett genomträngande vrål när han föll i golvet. Dock blev han stum i somras. 
 
9. Jag har en jäkligt lång och invecklad saga (som är onedskriven) som jag ständigt går runt och grubblar på när jag inte har annat att tänka på. Karaktärerna i sagan förföljer mig ständigt. Dock har jag svårt att ens tänka mig att börja skriva ner den. 
 
Jahap. Nu kommer vi till nummer tio. Vad borde jag dra till med för häftigt nu? 
 
10. Jag kan ärligt med sanna ord påstå att jag aldrig varit bortskämd. Jag har minnsann fått kämpa med blod,svett och tårar för att få utöva mina intressen t.ex ridning, fotografering m.m. Inget är gratis i min värld och det har jag fått höra hela mitt liv från mina föräldrar. Vill jag göra något är det bara att ta i tu med det på egen hand. Dock är ofta motgångarna så mycket mer än framgångarna, vilket både tär på inspirationen och orken. 
 
 
 
 
 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo