Alla dessa drömmar.

Nu menar jag inte drömmar som i "jag drömmer om att bli miljonäääär..." utan nattliga drömmar t.ex mardrömmar. 
Jag har den senaste tiden haft riktigt konstiga drömmar som gör mig riktigt förvirrad när jag vaknar på morgonen. 
 
Här är korta sammanfattningar av några konstiga drömmar: 
 
   - att jag befinner mig i ett slottsrum (slott utav hogwarts slag) och att jag vet att jag har bott där i några dagar och att jag är påväg att packa och flytta därifrån. Plötsligt går det ett alarm om att alla i byggnaden måste ut p.g.a att det är "ghost-time!". Såklart är alla nadra skitsnabba och jag sist. Medan jag står och jämför min en kramisdjursälg med en annan likadan och undrar vilken som faktiskt är min, så dyker det ur tomma intet upp två skyltdockor. En står lutad mot mitt skrivbord, medan en annan har placerat sig på en stol. De sitter helt stilla tills jag tittar på dem och undrar vad fan de gör i mitt rum. Då vänder de båda på huvudet och stirrar med sin toma blick på mig. Jag blir såklart livrädd och vaknar. 
 
   - jag vet att jag befinner mig i lägenheten som jag hyrde tillsammans med 5 andra för två år sedan. Dock ser inte lägenheten alls ut som den vi bodde i gjorde. Den är riktigt sjabbig och påminner om ett horhus. På något sätt är den i samma byggnad som högstadiets teckne-sal. I alla fall.... lägenheten är fylld med festmänniskor och de flesta av dem har jag ingen aning om vem de är. Plötsligt dyker Tom Fletcher (en av sångarna/gitarristerna från McFly) upp. Han är stupfull och sitter i en sliten soffa och försöker stöta på mig och erbjuder sin famn att sitta på eftersom alla andra sittplatser är tagna. Jag är jättetrött och sätter mig i hans famn och får en puss på kinden. Då frågar jag honom irriterat var han har lämnat sin fru/flickvän då jag råkar veta att killen har gift sig.  Haha....
 
 - Jag är SPINDELMANNEN (igen...detta händer ofta) och har nästan inga krafter över huvudtaget. Jag har inget spindelnät, i alla fall har jag inte kommit på det. Jag är i desperat behov av att fly från vakter och polismän. Jag klättrar upp efter takkanter och stegar, men blir ständigt fasttagen. Plötsligt träffar jag en gammal städare som av någon konstig anledningen der mig som jag är (spindelmannen). Han ger mig några visa ord och ger mig de krafter jag behöver för att göra världens högsta skutt upp till en takkant. 
Drömmen slutar med att jag klättrar på det stora skyltfönstret till Engelqvist blommor. Och känner hur krafterna försvinner och jag bara glider som en idiot nedför fönstret.
 
 - Det är villaavslutning och jag har precis kommit från stallet för att skynda mig till en stor campingstrand full av sommarstugor och campingstugor. Där är fullt med männsikor som om det var värsta festivalområdet. Jag är i behov av en dusch eftersom jag är skitig och luktar häst. Jag springer till campingens allmänna duschar och stormar in i flickornas dusch. Där står Justin Bieber. Smått förvånad men stressad försöker jag fråga honom om han skulle kunna tänkas dra därifrån för att jag ska duscha. Killen är riktigt jäkla envis och sätter sig på tvären. Han ska nödvändigtvis sitta där hela kvällen. Jag blir snabbt irriterad och börjar gräla med honom. Till sist kommer jag på att vi borde ha några bekanta som har sin sommarstuga i närheten. Jag springer dit och frågar våra bekanta, men precis som mr Bieber sätter sig de också på tvären. Jag springer tillbaka till de allmänna duscharna i hopp om att lillskiten skulle ha gett sig av. När jag kommer dit märker jag med stor irritation att så inte är fallet. Justin Bieber sitter fortfarande där. Han skrattar när jag kommer tillbaka och undrar om jag inte har fått duscha ännu. Vi grälar riktigt grymt och jag vaknar upp störtförbannad. Fan vilken jobbig person Justin Bieber var. 
 
- Jag är mitt inne i spelet Red Dead Redemption och jagar hästar och blir påskjuten av laglösa. Jag rider förbi något som ser ut som Loch Ness sjön. Plötsligt ser jag Loch Ness-monstret. Sedan får jag veta att detta inte är något monster, utan en rymdraket. Jag får veta att jag ska få åka till rymden och hoppa från rymdraketen. Konstigt nog går rymdraketen att skruva ihop precis som halsen på en damsugare och den är varken jätte tung eller stor. Dock så pass stor att tre personer ryms in (i en damsugarslang????). Det blir jag, en klasskamrat och en riktigt skäggig norrman (Thor Heyerdahl???) som får äran att åka till rymden. Vi ska välja rymddräkt. Det finns fyra modeller. Tre av dem är modeller gjorda för män, vilket betyder att jag blir tvungen att välja den enda kvinnomodellen som finns. En riktigt hemsk dräkt med en hel-jäkla-massa-fula blommor på. Mormors-mormors-mormor-style. Jag är plötsligt jättehungrig och ser att min klasskamrat står och äter på en smörgås. Jag snattar smörgåsen i från honom och lägger benen på ryggen och springer med honom hack i häl. Då vaknar jag. 
 
 
Det finns ju ofta en anledning till varför man drömmer det man gör. Man kanske har råkat se en spindelmannenfilm, eller läst en McFly-biografi, eller tittat på folk som hoppar från rymden, men samtidigt så har man såå lite makt över i vilken ordning saker och ting dyker upp i drömmar. Dock alltid lika roligt att se sedan, bara det inte blir till mardrmmar. 
 
 
Var ju tvungen att sätta hit någon bild. Tyckte det skulle passa fint med den här.
Tom Fletcher i en rutten soff-stol. Inte full som i drömmen dock. 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo