Det kryllar!

Azra påstod att hon inte skulle uppdatera mig med några bilder från Frankrike om jag inte skärper mig och börjar uppdatera min blogg. 
Jag lovar inget Azra, gällande bloggen alltså. Den börjar rinna ut i sanden. Antingen har jag absolut inget jag vill säga eller skriva om, eller så har jag helt otroligt mycket i huvudet så att det nästan svämmar över. Men det som då får mitt huvud att svämma över är saker som jag inte vill skita ut på bloggen. 
 
Det kallas privatliv. 
 
Just nu händer det så otroligt mycket, eller så händer inget alls. Huvudet är oavsett överbelastat. Mina stackars kompisar får stå ut med mitt blåsande hösthumör. 
 
Dock kan jag ju berätta att jag idag fick en vuxenpoäng, för att jag på egen hand fixade tandläkartid till en privattandläkare och nu är den jävla ståltråden fixad i underkäken. Där satt den. Kunde inte vara lyckligare över min fina lilla poäng. Att de inte kunde svenska på tandläkarrmottagningen störde jag mig inte så hemskt mycket på. Teckenspråk och engelska. That's the shit. 
 
Vad annat kan jag "skita" ut på bloggen idag? 
Att jag kanske har blivit laktosintolerant? I alla fall är jag allergisk mot något, eftersom magen pratar taiwanska och grötig ryska om vartannat. Härligt härligt. 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo