De som inspirerar mig.

Ligger i sängen och funderar över livet. Min röst är ännu inte fullt tillbaka. Jag låter lite som en såndär tuta som barn brukade ha på sina cykelstyren förut. Jag kan ännu inte säga en hel mening eller ens ett ord utan att rösten spricker och "tutar". 
 
Så nu sitter jag i sängen och funderar över livet lite. Ibland måste man ta sig tid att göra det. Tänka lite på vad som spelar roll och vad man kanske skulle kunna skippa helt och hållet. För tillfället känns det som att jag sitter fast med foten i en av lerpölarna som våren dför med sig. Nu måste jag bara se upp så att jag inte torkar fast där när sommaren kryper på.
 
Det är nu som jag söker inspiration och ibland också finner den. Ofta finner jag inspiration i andra människor och deras tänkande. Det är därför som jag nu ska presentera människor för er som inspirerar mig allt som oftast. OBS! Det finns ingen "rangordning" på dessa inspirerande personer, eftersom alla inspirerar på olika sätt. Här kommer alltså en lista av personer i slumpad nummerordning. 
 
1. Johanna är en vän och en av de mest omtänksamma människor man kan stöta ihop med i denna värld. Vem är Johanna? Hon är tjejen som under sin graviditet för 8 år sedan lät mig börja motionera hennes häst. Det är svårt att hitta en mer livsnjutande person. Luften kring henne glöder av omtänksamhet och inspiration. Hon får dig att tänka positivt och släppa ånger och frustration. 
 
2. Jutta, är min lärare i de kurser som har något att göra med "design och grafik" i skolan. Hon puschar dig till det positiva och får dig att göra något kreativt. Hon kan finna något gott i nästan allt, även i en riktigt jobbig måndag morgon. 
 
3. Jennifer Lawrence, är en skådespelerska. En helvetes bra sådan med en dunderhärlig personlighet som får dig att önska att du vågade mera själv. 
 
4. Carrie Hope Fletcher, en karismatisk youtubare (ItsWayPastMyBedTime) som vloggar om allt och inget. Hon får dig att landa med fötterna på jorden och titta dig omkring. Hon är också syster till Tom Fletcher, som är sångare i ett av mina favoritband (McFly). 
 
5. Julia, en av min bästa vänner. Tjejen som jag hängt med (speciellt i hästsammanhang) sedan lågstadiet. Hon är den ärligaste människan jag någonsin stött på och jag skulle dö om hon försvann. Om jag blir gammal och senil och hon likaså, så hoppas jag vi sitter i samma rum och stirrar ut genom samma fönster på ett gammalt ålderdomshem. Hon är tjejen som ger dig hopp när allt verkar miserabelt. 
 
6. Ed Sheeran, coolaste och mest inspirerande musikern där ute just nu. Han låtar är renare än guld. 
 
7. Peter Pan. Ehm, ja han är ju inte precis en äkta människa. Men denna karaktär har alltid inspirerat mig, speciellt när jag var i tonåren. Nog visste jag vem han var i barndomen också, men det var först i tonåren jag verkligen fäste mig i den härliga karaktären. Jag såg mig själv som en "Petra Pan". I högstadiet var jag fruktansvärt frustrerad på hela grejen med att man måste växa upp. Alla tjejer började sminka sig och påskynda mognadsfaktorn för att bli vuxna så fort som möjligt, medan jag själv hoppades att få stanna kvar i sandlådan. 
 
8. Ellen DeGeneres. Jepp, hon hör definitivt hit. Den som inte gillar vad hon gör borde skickas till månen.
 
9. Charlie, huvudkaraktären från boken "Perks of being a Wallflower" av Stephen Chbosky. Svårt att säga varför han inspirerar, men han är så förbaskat godhjärtad och ärlig för sitt eget bästa att han blir utstött. 
 
10. Min egna spellista på spotify. Ja detta är ju definitivt inte någon person, men det känns nästan så. Mig i sånger. 
 
11. Lucy Spraggan - musiker och sångerska som deltog en liten stund i X-factor i England, men hoppade av då hennes musikstil inte riktigt passade in i tävlingsförhållanden. 
 
12. Skylar Kergil -  youtubare (skylarkeleven), musiker, trädkramare, aktivist och godhjärtad kille som vet vad han vill. Som 15-åring tog "Sky" det stora beslutet att bli kille.
 
13. Susanne, min moster som inte är rädd för att göra något som intresserar henne. 
 
14. J.K. Rowling. Hon som skrev om Harry Potter. 
 
 
Jag kanske glömt någon, men just nu nöjer jag mig med de nämnda.
 





Kommentarer Från Er Läsare
Louise

Håller helt med dig om att Ellen DeGeneres är en bra inspirationskälla!

2013-04-27 / 21:36:09
BLOGG: http://vitmossa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo