Allt galet på instagram

Instagram. Behöver jag säga mer? Antingen avskyr man appen, eller så älskar man den. Jag får väl lov att säga att jag är aningen beroende av den meningslösa uppfinningen. 
 
 
  Snabbskolning om instagram: 
För er som inte vet så är Instagram en App (ett program) du laddar ner till din smartphone. Appen gör det möjligt för dig att skapa ett "konto" och ladda upp bilder snabbt och enkelt för att antingen bara dela med dina vänner eller med alla på instagram. Det fungerar ungefär som en blogg, men med endast bilder och en hel massa
"taggar" - vilket är små namn som du lägger till under bilderna för att andra ska finna dem om de råkar söka på just det namnet. En tagg börjar alltid med detta tecken: #
En tagg kan t.ex se ut såhär: #dog, #food eller #happy
Man kan i princip tagga vad som helst, men knappast är det någon som söker på t.ex #ihopemydogdies
 
 
Nåja. 
Eftersom jag sitter här med halsbränna och huvudvärk så orkar jag i princip inte göra annat än att rulla runt på instagram. Så jag tänkte att jag kunde dela med mig av allt fånigt, roligt och intressant man kan hitta på instagram.
Det ni bör veta om instagram är att man i princip kan dela upp bilderna som finns där i 10 större katoegorier av vad som existerar på appen. Dessa är ungefärligen: Asiater, kändisar, mat, landskap/natur/djur, kläder/inredning, pojkar som är medvetna om att de är söta/snygga, hundar, manikyr/pedikyr, roliga bilder/texter och "oss vanliga människor och våran vardag". 
 
 
Tänkte visa några av mina favoriter bland instagrammare och deras bilder, men jag kom fram till att de är alldeles för många. Jag följer oftast fotografer som klickar av bilder med riktigt vackra motiv och landskap, men också annat slinker med i gruppen av "följda". Här plockar jag endast ut några slumpartade av vad jag följer:
 
@beautifuldestinations laddar upp massvis med fina bilder av olika platser på vår kära jord. Inte konstigt att lusten att resa ökar. (se bilderna nedan)
 
 
 
 
@bathroomgraffiti laddar upp roliga bilder av graffiti som man hittat klottrat i badrum på barer/kaféer och ja, var man nu än kan hitta klotter i ett toa-bås.
 
 
 
 
 
 
@redhillsofaz en tjej som arbetar på en ranch där de föder upp mulåsnor som de använder till ridutflykter kring Grand Canyon för turister. 
 
 
 
 
@bradleywillsimpson, en av de tre killarna från det nyligen signerade bandet "The Vamps". Han kladdar upp allt möjligt under resan mot deras första album. 
 
 
 
 
@wisslaren är en svensk fotograf från Karlskoga i Sverige med helt underbara naturbilder. (se bilder nedan)
 
 
 
 
@mydogbodhi , en tjej som fotograferar endast sin hund Bodhi och dens äventyr. Påminner massor om hunden "Marley" från filmen/boken "Marly and Me". Livligare och roligare hund finns inte! 
 
 
 
 
@egotopiia, eller så att säga Kristian Schmidt, en fotograf utan gränser. Då menar jag verkligen också...utan gränser. Han fotograferar oftast med djurtema.
 
 
 
 
@thomas_k , en fotograf med fina och oftast svartvita bilder med känsla. 
 
 
 
 
Sedan måste jag bara sätta dit den här instagrammaren i denna lista: 
 
@luisafere, en kvinna som klär upp sin fyraåriga son lika gärna som sig själv. Tydligen finns det gott om pengar till detta också. Och visst har de minsann stil. Antagligen mer stil än vad jag någonsin kommer att ha. Det ser väl bara lite surrealistiskt ut med en fyra åring i vuxen/tonårskläder. Men som sagt, allt kan man hitta på instagram. Skulle vara kul att se ungen hoppa i sandlådan eller kladda med handfärg med de kläderna på. Eller hur var det nu igen? Vad brukar fyraåringar göra? Hmmpf... 
 





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo