Gossip Girl - Deja Vu om och om och om igen!

Vid ett tillfälle för några månader sedan fick jag för mig att börja se på den amerikanska serien Gossip Girl. Nu har jag kommit så gott som till säsong 3, och jag kan inte sluta få en massa deja vu om och om och om igen. Varje karaktär upprepar sina gärningar om och om igen och varenda gång är de "säkra" på att det är det enda rätta. 
 
Ni som inte vet vad jag pratar om kan sluta läsa här. Medan ni andra som ser på Gossip Girl och vet vad jag snackar om kan fortsätta. 
 
Här är några beskrivningar av hur jag tycker jag upplever några av karaktärerna och deras upprepande betéende. 
 
Serena: 
Jag börjar allt mer förstå att denna tjej inte har några indianer i sin kanot. Hon upprepar löjligt stora misstag hela tiden och det slutar alltid med att hon står och ber sin mamma om förlåtelse. Sedan faller hon för alla killar, för att nästa sekund ha värsta bråket som alltid slutar med ett break-up (var de ens tillsammans). Dessutom faller hon för vilka skitstövlar som helst och beskriver dem som "Men han är annorlunda med mig!" 
Hur mycket problem kan en person skapa? Tydligen finns det ingen gräns. 
 
Blair:
Självcentrerad liten stackare som vill gifta sig med en prins, men alltid fastnar för Chuck Bass. Hon rymmer också från alla "viktiga samtal" med att säga "Serena behöver mig!". 
 
Nate: 
Förmodligen den person som stör mig mest. Han förklarar djup kärlek till alla huvudkaraktärer av det kvinnliga könet. När han är otrogen går han vidare till nästa, sedan till nästa, sedan till nästa... När cirkeln är sluten börjar han om igen. "Hey Blair! I've been thinking! I love you!". 
 
Dan: 
En favorit då han alltid är så omtänksam och smart. Men ibland går det väl lite väl långt? Man förlåter väl inte sådana som drogat ner ens flickvän? Han är förbannat dum ibland för att vara den smarta typen i serien.  Dessutom råkar han alltid vara den första som får veta något hemligt, vilket alltid slutar med att han skvallrar till en förälder.
 
Jenny: 
Jag vet inte vad hon sysslar med, men vad hon än bestämmer sig för att göra blir det storslaget med kaos inom parentes. Sedan är hon en rätt bra lögnare också. Och den där besvikna eller bittra minen. Det finns alltid åtminstone en av dem med i varenda avsnitt.
 
Vanessa: 
Vill alltid gott. Men gillar ingen, förutom Dan som hon ALLTID insisterar att ringa endast för att de var kompisar någongång för miljoner år sedan. Att hon sedan ska falla för killar som alltid RÅKAR vara något i förhållande till Dan är inget konstigt. Inte alls...suck. Sedan är hon duktig på att vara på fel/rätt plats under fel/rätt tidpunkt vilket alltid leder till DRAMAAA. 
 
Chuck Bass: 
Kanske den mest oberäkneliga. Men något har vi ändå uppfattat. Han älskar alla tjejer. Alla tjejer. Inte bara Blair. Sedan är han ett proffessionellt fyllo också som försöker investera i något (som antingen är en bar, nattklubb, strippklubb, restaurang o.s.v), men aldrig lyckas. Att snörpa på munnen och kisa med ögonen är något av hans stora närbildsspecialitet. Sedan pratar man om Chuck Bass med både för och efternamn hela tiden, precis som om han vore "Bond, James Bond". 
 
 
Föräldrarna i serien behöver knappast nämnas. De gör inget mer speciellt än gifter sig, gifter om sig, skiljer sig, gifter sig, skäller på sina ungar, belönar sina ungar, och skäller lite till. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo