"På den tiden"

Fick veta ikväll att jag har fått praktikplats i Närpes från och med tisdag till sista maj. Detta betyder att jag kommer att bo hemma hos mamma och pappa. Hela familjen är samlad igen. 
 
Ha...ha...
 
Detta fick mig att få en liten klump av ångest i magen. Helsingfors har börjat växa på mig. Jag gillar att bo själv. Jag gillar mina vänner här i "Hesa". Jag kommer sakna lugnet av att bo själv. Jag kommer sakna valmöjligheterna av att bo i stan. 
 
Denna lilla ångestklump som började växa fick mig att koppla i min gamla externa hårddisk och bläddra igenom några gamla bilder från "äldre dagar". Oj vad jag skrattar när minnen kommer tillbaka. 
 
Jag hade glömt att jag var så blond (hårfärg) i början av gymnasiet. 
 
Här får ni en liten "flashback" från hur mitt liv såg ut på den tiden. 
 
 
 
Bild från 2008 mitt i Näsby. 
 
Plötsligt ändrades hårfärgen radikalt 2009. Här på en släktträff. Farsan i bakgrunden. 
 

Julafton 2008. Jag och syster. Jag ser ut som guds lilla ängel i mitt lockade hår och min syster är minimal. 
 
Jag (med djävulska röda ögon) retar gallfeber (misstänker det utefter min min) på min bror. Vi sitter i soffan hos farmor. Tror att det är någon dag efter julen 2008.
 
Ja just det ja. Min bror var ju i militären också. Jag antar att det här är en av de gångerna han kom hem och hälsade på. Jag i min fjantiga  pyjamas topp med små rosa gridar på.
 
 Vilket troll. Den där gången 2009 när jag skulle färga håret brunt och det nästan blev svart. Jag vägrade se mig själv i spegeln på ett par dagar då jag såg ut som Samara från filmen "The Ring". Den filmen hemsöker mig ännu. 
 
Just det. Jag har ju en syster också. Jag gillar den här bilden. Linnéa i ett nötskal. Dessutom gillar jag det faktum att det i undertexterna på tv:n står: "Men nu finns bara Tamara Ivanovna kvar i byn". 
 
Hahahaha! Sedan var jag ju också punkrockare för en dag. Penkkis 2010. 
 
Sommaren 2009. Familjen vid matbordet en vanlig dag. Syrran med blicken på pappas öl. Haha...
 
 
Sist och slutligen två bilder på tjejen med det brinnande galna hästintresset. År 2008. Två sällsyna bilder. (Finns inte många bilder på mig med hästar) Här är det jag och Christoffer på bild. En riktigt go och envis häst)





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo