Svar på mina egna frågor.

Jag är rastlös. Sitter i sängen och väntar på att något ska hända. T.ex att min lägenhet plötsligt ska bli hemsökt av ett spöke eller en ande så att ja inte behöver sitta ensam. 
 
Därför tyckte jag tat det skulle passa fint med att svara på några frågor som jag hittar på själv medan jag väntar. 
 
 
Vad gör du just nu? 
 
Jag sitter, klickar in mig på facebook. Kollar om det finns någon att spamma. Gnatar på Azra att hon ska skypa med mig. Frågar henne när hon ska komma hem hem hem hem hem. Whatsappar åt min syster att jag kommer hem imorgon. Funderar om jag ska börja se på en ny tv-serie. 
Får ett litet sammanbrott av att en grön online-knapp lyser och mitt rastlösa känslosvall sätter i gång och jag upprepar orden "Jag får na fäil, jag får na fäil, jag får na fäil..." ett femtio tal gånger. 
 
Vad är det bästa som har hänt den här veckan än så länge? 
 
Att jag vann och blev kung i kortspelet "Kung och Slav" genast efter att ha varit slav. (Vi var tre som spelade) Det komiska var att Björn varit kung en längre tid, då kungen alltid får slavens tre bästa kort i början av spelet och slaven får kungens tre sämsta. Han började bli uttråkad och sa "Om jag vinner nästa gång, då går jag hem". 
Jag vann, och vi spelade två gånger till. 
 
Pizzorna vid bakade hos Steffe igår var helt otroligt goda, så jag antar att de hamnar på listan av bästa maten än så länge för denna vecka. 
 
Vad ser du på för serier just nu?
 
Jag gillar inte att se på serier i allmänhet. När någon föreslår att jag ska börja se en serie med tusen säsonger vill jag kicka den personen i röven. Jag har verkligen inte lust att spendera mitt liv framför datorn/tvn.
 
Men nog kan jag se på serier då och då. Något nytt, som jag själv kan sluta se när jag får nog, eller glömma bort när det blir tråkigt. 
 
Just nu följer jag serierna The Walking Dead och Elementary. Sedan funderar jag på att börja se på någon ny kriminalserie. Dom får man aldrig riktigt nog av. Dessutom kan man hoppa in i vilken säsong som helst utan att känna sig helt borta. 
 
Vad gör dig galen? 
 
Att inte veta när oturen/olyckan slår till. Den skulle väl helst av allt kunna picka mig i axeln någon sekund före så att jag kan ställa mig bredbent i förväg och inte puffas omkull varenda gång. 
 
 
Vad hör du på just nu? 
 
Någon som spelar sorglig fiol-musik i någon lägenhet bredvid och min kurrande mage. 
 
 
 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo