Prioritering som skiter sig.

De senaste dagarna har jag funnit mig stressa över saker som jag inte hunnit göra. Det börjar med att jag missar en skoluppgift eller att jobbet erbjuder massor med jobb (inte att missförstå...jag VILL ju jobba), så har den onda cirkeln redan börjat. Eller att jag lämnar diskhon som ett husbygge som aldrig blir färdigt. Soffan fylls med kläder som borde sorteras mellan "fortfarande användbart" och "skitigt". På skrivbordet ligger kvitton på jeans som spruckit i baken (vilket påminner mig om att jag borde åka in till stan och försöka prata mig till ett par nya jeans, eller helst rabatt på nästa par. Och när jag ändå är i stan borde jag köpa en DVI-kabel, korrekt denna gång, och inte fel som förra gången.), kvitton på mat jag köpte i Syd-Afrika (som ska räknas igenom och lämnas till Arcada, så att jag alls får några slantar tillbaka), kvitton som bleknat så att jag i onödan oroar mig över vad som kanske en gång stått på dem.
    Mina vänner undrar om jag övergått till livsstilen som grottmänniska som skyggar för allt solljus, medan jag sitter här i min pyjamas framför datorn och harmas över att jag nästan svängt på dygnet, samtidigt som jag undrar i vilken ända jag ska börja jobba. 
 
Såklart det inte hjälper att blogga om mitt prioriteringsproblem. Det enda rätta är att börja i någon jävla ända och inte sitta och stirra rätt ut. Jag vet. 
 
Så. Nu ska jag ta tag i det här. Vi ses nästa år.
 
PS!  Jag kommer att vara personen på nyårsfesten som sitter i hörnet på golvet med med en dator-mus intrasslad i håret och fräser åt förbipasserade på ett väldigt ociviliserat sätt. 
 
 
En passande bild som beskriver mig just nu. På bilden Ying och Liam som tog en paus från arbetet i Johanneburg under intensivkursen. 

Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo