Sommar. Oo du ljuva sommar.

Grattis alla studenter som får fira sin glada dag idag. Grattis alla som slutar skolan. Grattis alla som får äta smörgåstårtor i mängder idag. GRATTIS VÄRLDEN.  Det är sommar.

Ikväll blir det hejfaderullan kul. Fagerö ikväll. Jag hoppas i allafall att det blir kul. Men det sägs att det ska vara poliser där som övervakar.  hmm...

Alexandra kanske kommer hit till mig före Fagerö. Sen ska vi hämta Azra och så drar vi iväg till fagerö. :)

Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Och när jag nu tittar efter, hittar jag nada att ha på mig.
 Blää.. måste ha mera kläder.Ibland...

...blir jag bara så arg.

Sådär. Så är man optimist igen. Eller?
Dagen började ju inte så bra. Men den slutade bra. Om jag inte hinner vara med om nåt skit ännu nu då ikväll.

Jag hade inte det bästa slutet på min födelsedag igår. Men vad kan jag göra. NOTHING.

Jag måste bara säga det. Måste. Bara så att folk ska förstå.  Vem vill bli kallad dålig för något man utövat halva livet?
Så... nu var det sagt. Jag är inte arg. Bara lite förbannad.

Annars idag har jag haft det riktigt bra. Jag var på ett lite äventyr med Azras kamera idag i en timma och 45 minuter.  I allafall var det så länge som Azra övade med en grupp till avslutningen imårgon. Medan skulle jag vänta. Men jag orkade varken sitta vid cykelställningen eller vid gungorna och vänta. Så jag tog min cykel och azras kamera och drog iväg på ett litet äventyr. Först cyklade jag iväg och kollade på en ny häst som kommit till ett stall här i närheten. Den var väldigt vit och fin. Sen en bit ifrån så fanns ändå Tumppu och Coffer så jag drog dit och hälsade på dem. Fotograferade några bilder av dem. Azra kommer nog att fundera var f*n jag har varit med hennes kamera. Sedan drog jag tillbaks till skolan där Azra var. Men när jag kom dit och kollade på klockan, så hade det bara gått en halv timme. Så jag hade jätte mycket tid kvar. Jag cyklade iväg till ett stall som ligger nära skolan och kollade på min älsklingshäst som jag inte sätt på såå otroligt länge. Jag vet inte vem som rider och sköter hästen nuförtiden. Men det var skönt att få se henne igen. Om ni undrar vem älsklingshästen är så är det inte så svårt att luska ut. Det är ju hästen högst opp på bloggen min till vänster.

Ojoj... vad mycket man skrivit plötsligt.

Azra och jag drog sedan iväg till pizzerian och åt. Sen hem till mig och kolla film. Filmen hätte Holiday och var otrooligt bra. Jag gissar att Azra skulle skriva en recenssion till filmen. Det sa hon iallafall. Så folk som vill läsa om filmen kan gå in på Azras blogg.

Azra! Jag litar på dig nu att du skriver en recenssion. Annars lurar jag ju folk.

 > Azras blogg <

Hade gött guys!

                           Favorit pollen
                        
GRATTIS MIG SJÄLV!

Hejsan alla kamrater ochi ikke kamrater! Idag fyller lilla jag. 17 år! Enligt min storebror fyller jag bara 4.
Igår fick jag en gitarr av mamma och pappa. Heelt överlycklig jag!
Jag sätter in en bild på den senare idag om jag hinner. Jag är i skolan nu. Och framför mig väntar två lediga timmar! (inga lektioner) Vi fick sluta tidigare från finskan. Man hade faktiskt hoppats på att läs- och hörförståelsen skulle gå åt rätt håll när man ändå fyller idag. Men nee.. skiit vitsord.

Nåja. Två dåliga vitsord ska inte förändra optimisten till en pesimist. GRATTIS till alla andra som fyller idag! T.ex.
Lisette!

Om jag har tur så hinner jag och rida idag. Men måste städa rummet först.

              GRATTIS MALIN!
                  OBS! Bilden är tagen för ganska längesen.Movies around my head

Jag har kollat många filmer på senaste tid. Bara denhär veckan och förra veckan har jag säkert sammanlagt sett 10 filmer.  Jag är ett filmfreak nu. Visst kan man räkna mig till dom nu?

Iallafall. Ikväll blev det ingen ridning så jag bestämde mig för att se en film. Men vadå för film. Det kändes som om jag hade sett så många filmer redan.  Vilken stod på tur? Om jag skulle gå in på R-kiosken och föröka hitta en film som jag inte sett , så skulle det vara ganska hopplöst. Jag har sett alla, förutom skräckfilmerna. Jag är verkligen inget för skräckfilmer.  Och inget för actionfilmer heller.  Nåja.. då har jag ju redan ett antal filmer jag inte sett.. . men jag vill heller inte se dem.

Jag vinglade runt på några bloggar och fick syn på någon som hade sett filmen Elizabethtown. Den filmen blev det.
Det blev kvällens film.

Om jag skulle få säga mitt så var den egentligen heelt underbar för min smak just ikväll. Det hände inte allt för mycket för att mitt lilla minne skulle få in det nu när skolåret snart är slut och allt.

Perfekt film för en kväll som denna. jag kan bara säga I loved it! 
Jag vet inte varifrån jag har hört det. Men en liten fågel har någon gång viskat mig i örat att den filmen inte är värd att se, för att det händer så lite i den.  Den lilla fågeln kan bara dra dit pepparn växer.
Nåja. Smaken är som baken. Delad.

Jag tänker inte skriva om vad filmen handlar om. Det får ni nyfikna själv ta reda på.  Det är filmen värd. 


                     Veckan som gått

Nu ska jag ladda upp ett par bilder från denhär veckan. De förklarar i stor del vad jag har gjort.

Jag har varit till frissan och klippt mig. Men jag klippte bara topparna. Tänkte att håret skulle få växa riktigt långt.
Hade lite tråkit hemma. Så jag tog några ego bilder. :) 
 
           varit till frissan. klippte bara topparna varit till frissan. klippte bara topparna.   Varit till frissan. Klippte bara topparna. 


En kväll var jag ut med Azra " på stan"  men det var fuktansväät kallt! Så vi gick ganska fort hem till Azra. 
Sheet vikken miin jag har på bilden. 

                                        Azra och jag. ( sheet vikken miin jag har)  

På lördagen var jag först och red med Julia och Jesse. Sen kom vi på att vi var hungriga, och då åkte jag och Julia till Julia och bytte om till något annat än stalls kläder. Eftersom vi inte åkte till mig något, så fick jag låna några kläder av Julia. Sedan drog vi iväg till pizzerian där vi satt ganska länge. Jesse drog iväg tidigare för att hon skulle till nån.  Men Julia och jag satt länge.  När vi kom ut kom jag plötsligt ihåg att jag skulle juh hämta azra vid glasskiosken där hon står och säljer glass. Så jag hann inte hem emellan och byta kläder till mina egna. Men Julia var såååååå snäll och lånade ut sina kläder! <3<3 TUUSEN TACK!  

Här är några bilder från pizzerian och från glasskiosken med mig som har Julias kläder på, förutom jeansen...

Jesse (Jessica) på pizzerian.   Julia på pizzerian  jag vid glasskiosken
Seyshellerna - minnen

Hejsan!  Det blev en så underbar dag idag med lysande sol och värme. Många härliga minnen från Seyshellerna kom tillbaka till mig. Så jag bestämde mig att sätta in lite Seysheller-bilder på bloggen . :)

Jag var på Seyshellerna i 3 och en halv vecka. Heelt underbart!  Saknar stället!

Taxi   stugan vi bodde i första veckan.  Lucky - hunden som följde efter oss nästan en hel vecka.   i djungeln  stranden  Det blåa havet  Där firade man också jul.   Jag fotade med en undervattens kamera och fick flera häftiga bilder. Här är en av dem.   En katamaran. En liknande hyrde vi också i en vecka.   Saknar de vågorna sååå mycket!   några av världens största sköldpaddor kunde man hitta pp Seyshellerna  liten piip piip en halv meter ifrån mig.   På stranden.   oppe på berget  Med saltvatten i håret och solen i ögonen. Hur härligt får livet vara?   Fågel   jag med Öysteins mp3-solglasögon :)   Jag på vandring i jungeln.                 i norge före resanStrutsar och pedofiler

Fråga inte om rubriken.. det var bara något kul från expressens översättning till finska. LoL

Nu sitter jag i skolan och jävlas med azra som håller på och gör kursvalen till nästa år.

Jag ska skriva ner några meningar. Försök klura ut orden som min lillasyster svängde om när hon var liten och inte kunde tala korrekt.  Föresten.. idag såg jag en överkörd ekorre. Det dör många ekorrar på vasavägen.

Linneas ord:

Man måste äta mycke kenfloiks när man ska till karnefettkarnevalen. Och så måste man ha med sig stölvarna om det börjar regna. Men jag vet inte vad man ska göra om det kommer en fan.

Detta går på dialekt:   Vikken lamp sku pass?

detta svängde hon om så det blev:    Vikken passkulamp?

Okej.. nu säger jag tack för mig. Tack tack..   (flummdag)
Rekord många barn har gröna fingar!

Haha!  Om man går in på Expressen och vidare in på någon nyhet och sedan trycker på den finska flaggan (översättning) Så översätts allt till finska.. Eller ska man kalla det fisvengelska.  I allafall blir det sjuukt roligt om man försår lite finska :)

Allt är översatt åt skogs. Till exempel så hade man översatt en text där det stod :
"Rekord många barn har gröna fingrar"  till " Record många barn är gröna fingrar"

Och så fann dett ett ställe där det stod något liknande som

Opera rea. Detta hade översatts till  något liknande som Oopera takana      vilket betyder " bakom Oopera "

Jag sätter också in en bild på en rolig översättning. Det som det står på finska "Olen pitkä mies" betyder typ " Jag är en lång man"Det är juh bara såå kuul!

Dagens låt är:

"Once upon a december"    (svenska : Längesen i december)
Låten kommer från filmen Anastasia, jag sätter in klippet där den sjungs.  Väldigt fin låt.

Tyvärr så fanns det ingen bra version av den på engelska så det fick bli den svenska versionen. Men den är lika fin.

svenska versionenDen stora dagen imorgon!

Hej!  Imorgon är det min stora dag. Sheet..  skit nervös.. ska sjunga inför musikläraren.. och hon ska bedöma. 

Denhär låten kommer jag och några andra att sjunga  och jag väljer också ut den till dagens låt. Egentligen är jag rätt trött på låten och skulle hälst välja en annan dagens låt. Men nu blev det denhär och så får det vara.  
Jag är så nervör inför imorgon. För jag håller nämligen på att bli sjuk. Var sjuk i halsen i morse. Det får bara inte skita sig imorgon.
För något år sedan så visade en kompis till mig en jätte söt musikvideo. Jag vet inte om jag minns rätt. Men jag tror dom sjunger på kinesiska. Men låten och musikvideon e såå fin. Värd att se.
Förlåter mig aldrig . . .ALDRIG!

Åååh.. kvällen förstörd..

Jag sitter och nynnar på en låt. Så säger mamma.. Malin! Var det inte dendär Gymnasie Konserten ikväll..

Å jag blir helt j*vla förbannad på mig själv.. Kommer aldrig förlåta mig själv. ALDRIG.
Assåå f*n. J*vla skit!!! Här har man suttit och väntat hela våren på att få åka och lyssna på när Azra sjunger.. och de andra förståss.. men SÅ MISSAR MAN HELA ALLTING.. ALLT GÅR ÅT HELVETET!!

Jag kommer att vara hårlös mårgon av att jag suttit och slitit mig i håret av ilska över mitt förbaskade minne.

Stackars azra som vänat att malin ska komma och se.. men malin kom inte.. för hennes J*VLA minne försööör allt!!!

Nu ska jag gå och sova och ha mardrömmar hela natten... det är jag värd.. gonatt..Ingen rubrik för att Malin har dålig fantasi idag .

Hejsan! Idag händer det en del. Först måste jag städa rummet, sedan damsuga hela huset. Sedan ska jag på talko till stallet.  Vet inte vad vi kommer göra där idag. Men iallafall. Ikväll ska jag KANSKE till åminne. Beroende på om jag ryms med i bussen/taxin.  Jag har faktist lite lust att fara. Det brukar alltid bli roligare när man faktiskt Är där. Nujust är jag inte så värst sugen på att åka dit. Men det är för att jag hatar morgnar och alltid tänker negativt.. 

Om jag tittar efter nu i mitt inlägg.. så hittar jag inte någon riktig höjdpunkt.. vem skulle vilja läsa det här..  no one!

Dagens låt tror jag att jag sätter  in senare om jag orkar.   Vet dessutom inte vad det skulle kunna vara...Lat, latare, latast, jag

Borde göra något vettigt. Men vadå? Har som inte riktigt lust med något nujust.  Trött på mycket. Man orkar liksom inget. Borde ta mig i kragen och ruska lite. Så man kommer i balans igen. Allt spårar ur. Var är järnvägsbyggarna när dom behövs?   Äh...  blääh. 

och jag har ingen aning om vilken låt jag ska sätta in..  ABSOLUT INGEN ide.  eller..  kanske..
Bara för att jag har så lite att sätte in så sätter jag in några bilder som jag själv har ritat : )

    260 sidor

Hejsan alla lyck-ostar!  

Ska nu föröka komma igenom 250 sidor i en bok. Ska hålla em recension inför klassen imorgon. Har bara läst 40 sidor i boken ännu. OCH så får jag juh inte glömma att jag har en finska- uppsats att skriva imorgon.  Och en engelska uppsats på fredag. Jaahdu..  å inte blir det helg nån gång.

kanske sätter in dagens låt senare.  byeeeInget speciellt

Hej!
 
Ska skriva hit mammas och min syrras roliga sång som dom gjorde vid frukostbordet.. jag var med lite på den också.

Kalinka kalinka kalinka kajal
Mascara mascara mascara kajal
LÄPPSTIIIIIFT!!  (ska ropas)

Annars har jag inte gjort mycket idag. Ridit hos jesse. Men vi gjorde inte så mycket så... jag sätter in två "dagens låtar"
den ena var så sorglig.. så jag var tvungen att sätta in en lite gladare åsså..


 Uttag ur boken Muleum

Boken Muleum är en norsk bok som handlar om en flicka som är ungefär 17 - 18 år. Hon mister sina föräldrar i en flygkrash. Och boken går ut på att hon försöker ta livet av sig på de mest undeliga sätt. Hon försöker samtidigt dröja ut det på de mest underliga sätt. Boken är skriven i dagboksform.  Den är nästan humoristisk. Ett måste att läsa!

uttag ur boken... sid 126- 127.

27. mars
Har ligget i nesten to døgn bak en gammel traktor i et hjørne av hønsehuset uten å bli oppdaget av  andre enn hønene. Jeg ser hele tiden hvitkledd personell som kommer inn og henter høner for å ta prøver av dem eller noe og når de går igjen, lokker jeg til meg hønene med mais og når de kommer nær nok, griper jeg dem i beina og koser med dem og lar dem hoste på meg, men jeg føler meg fortsatt ikke syk. Jeg vet for lite om hvordan fugleinfluensa smitter. ...

30. mars
Etter tre netter i hønsehuset ga jeg opp. Da de siste hønene ble hentet og brent på tunet og jeg fortsatt var frisk som en fisk og dessuten sulten som pokker, ga jeg rett og slett opp.  Den oppskrytte fugleinfluensaen biter tydeligvis ikke på meg og nå sitter jeg på toget tilbake til Bucuresti og vet ikke hva jeg skal finne på, jeg vet vel strengt tatt ikke min arme råd.


Dagens låt:Glad morsdag mamm!

Glad mordag alla mammor!  Idag har det varit en bra dag. Jag fick hem alla mina saker från Norge. Och nu har vi städat ur alla påsarna där sakerna varit.  Alla undrar säkert.. vadå Norde?   Jag drar hela saken hastigt.

Jag har varit i norge i nästan ett halvt år och jobbat som aopär hos moster. Men jag kom hem någon gång i januari fabruari.. kommer knappt ihåg.. nåja.. jag kom hem.. men fick inte alla saker med mig. Så dom kom nu istället :)
Har sprungit av och an och provat kläder hit och dit. Jag går mamma på nerverna. Jag har fortfarande inte städat opp mitt rum. Många saker ligger i sängen. Jag slår nästan vad om att jag inte kommer att städa rummet klart. När jag går och sover kommer alla sakerna i sängen att bara hastigt åka ner på golvet. = galen mamma.

Och eftersom det var alla mammors dag var vi till mormor och farmor en sväng.  Hos mormor träffa vi också två av mina morbröder och en av mina mostrar, Marita.  Marita hade varit till USA och hälsat på min kusin och hennes lilla son över julen så moster kom hem med några kläder till oss. Jag fick en topp och en kortärma.  Min bror fick en snygg t-shirt som enligt min kusin i USA var väldigt poppis bland universitets eleverna. :)  Provade den t-shirten jag med.  Kanske jag går och snor den av min bror. Slår vad om att han inte använder den. Han är inget för kläder.

Sätter opp några bilder från idag. :)  

                                                               


Dagens låt:  
Running Free

Att bara se hästar springa fritt gör en att vilja ha fyra ben och springa lika fort som dem. Eller rättare sagt. Man vill bli häst för en stund. Dessutom tror jag att jag har fått en till favorithäst. Söta, bitska , envisa lilla Christoffer. Ja faktiskt heter hästen så.  Min kompis Jessica som äger de två söta hästarna Tulilento och Christoffer är lyckligt lottad. Vi försöker komma på ett lämpligt smeknamn till Christoffer. Men vi har inte lyckats ännu.  Och dessutom vet hon inte ännu om hon ska behålla Chrstof.  hon har honom bara på prov ännu. :) vi får väl hålla tummarna.

Fotade en massa bilder igår då vi släppte ut hästarna så de fick springa löst på en stor inhängnad äng. Underbart. Ska sätta in några av dem... 

Men jag ska åsså sätta in " dagens" låt.  eller  haha .. nu härmar jag Azra då jag gör det. Men det var faktiskt en god ide. Jag fastnar för olika låtar varje dag.

Denna låten som jag sätter in nu var svår att finna. Och jag VILLE ha in den på bloggen .. Nu hittade jag låten! Äntligen!  Lyssna gärna!


           


So you think you can...?

..dance?   Någon som minns dessa killar?  Råkade finna dem i en liten vrå på Youtube.  Bestämde mig att sätta in två klipp hit .  Min favoritsida på nätet nujust är Youtube.  Därför hämtar jag ofta klipp från för att sedan sätta opp dem på min blogg.. utan youtube vore min blogg mindre än hälften värd att se på.  

Men skit va duktiga som äär på att dansa!

Benji & Travis
Heidi & Travis
 Grattis Hien!Vad är det för en dag?  Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag , för det är Hiens födelsedag! Hurra Hurra Hurra!!!!!    KRAM!  <3<3 xxx 
Roliga ungar!

Kolla in detta jättesöta klipp på de två brittisk engelska ungarna. Huuur söta som hälst. Man kan inte låta bli att skratta åt Charlie och Harry.

Kolla sedan in den lilla söta ungen  "evli eye baby"   bara såå kul.. kan inte låta bli att skratta! 
 
                      

                     Bää &iihahaa!

Idag har dagen gått allmänt trögt. Alla kanske inte var så positiva. Men det ordna opp sig.
Var till stallet och red ikväll. Hur kul som hälst när man har kommit på att det finns något som heter barbacka. Julia och jag diggar att rida barbacka nu. Får se hur länge det tar tills sadlarna hamnar på igen. 

Sätter in några bilder från igår. Var till stallet då också. Mamma håller på att bli galen när man åker två dagar i rad till stallet. Nåja.. mitt hästintresse.. mitt problem..  :)

Det har kommit två lamm och en killing. Såå sööta!  Det kommer mer om en tid. Men jag sätter in några bilder. Den sista bilden är av en shettis på nära håll.

                                            

Måste erkänna detta.. eller vad man ska kalla det. berätta kanske.. 

Jag har en underlig tanke som dyker opp då och då.  Det är bara ni som har sett Spirit filmen som fattar. Om ni nu minns vad som hände i den. 
  Ja.. i allafall.  Där i slutet av filmen när indianpojken kramat om Spirit så galopperar juh Rain och Spirit iväg.. men så stannar Spirit och gnäggar till indianpojken. Och så stegrar sig Spirit och så hoppar indianpojken upp i luften och ropar ett såndär liknande gledjerop...   och sedan galopperar Rain och Spirit iväg för alltid..  typ..

Det lustiga är att när jag såg den scenen för första gången så blev jag så tagen av den.. att jag typ bara.. ööh..  
ååh va härligt, tänkte jag typ..  det där ska jag också göra nån gång...  men f*n heller.. jag fattar inte hur i hela fridens namn det skulle gå till.. inte har jag någon vilhäst som jag kan släppa fri .. och dessutom att den ska stanna och gnägga till mig...   asså det är så lustigt .. så varje gång tanken dyker opp så börjar jag skratta.. och ingen fattar vad jag skrattar åt.. det värsta är att om jag berättar så tycker folk bara att jag är knäpp..
så jag låter bli...    jag fattar bara inte hur jag kunde tro något så lustigt..

Lustigt:

Allt saker som man släpper mot marken och inte kan flyga är fast av jordens dragningskraft. :) 
Därför .. om man släpper en sten .. och man undrar varför den faller mot marken... så är svaret:  den kan inte flyga.

Vet ni varför humlan flyger trots sin stora kropp och små vingar? Egentligen borde det ju vara omöjligt
Svar:  Den vet inte om människans naturlagar. Så den flyger ändå.
Kreativ?

Heeej igen.. !

Jag fann plötsligt nyss en bild på jeansen som jag klippte av och gjorde till shorts för att det hade gått hål i rumpan. Rumpan täckte jag av jeanslappar som jag sydde in namn på. Ganska kreativt va?  Fotot är taget när jag inte var klar. Så en del förändringar har ännu skett på jeansshortsen.  Egentligen vet jag inte varför jag tar opp detta. Det var ganska längesen jag gjorde det. Det var någon gång före julen. någongång i november - december 2007. haha.  Shortsen skulle jag ha med till Seychellerna när vi skulle åka dit på semester.   härliga minnen.. men det är en annan historia..

men sant?  Var jag inte kreativ ?

byxor
Jag optimist vara är ha.

Något har flugit mig i hjärnan idag. Har varit ganska optimistisk hela dagen.  Free Smiley
 Tredje sista timmen (håltimmen) satt man bara och drog ihop en massa skitmeningar.  Typ:  Du vara fina skor är ha. och .. Du kompis ha bra vara är.  Många... ha.. lol..

Azra och jag hade så %/#/#Y/%/ cking tråkit så vi satt och skrev ner ett ord i taget.. och gjorde en berättelse av det.  Azra sa ett or.. jag sa ett.. azra ett.. jag ett.. o.s.v   Orden behövde inte hänga ihop på något sätt.. men sheet va kul det blev! :)

Vår lilla saga:

Det vara målning äcklig dörr.  Min väska du vara. Matta ha inte stor vara påse. Pennskrin många alla vissa är vara absolut ha.  Lärarens stol tv subjekt bä inte tycka söt. I väskan ligger jackan är ha många vara tjohoo. hej!  Skjutdörrsskölpaddsskalet är  en kokakolafrysdisksautomatisk rullstol. Halsduk vara stolpåsenmatta dum. Soffan hunden vara där sjuk är häst vara.   

Asså lol. hur skiit får det vara? haha

Kraam!  Free Smiley  Hästar, hästar.. hästar..

Att jag skulle ta opp ämnet hästar var kanske inte det ovanligaste. De har alltid varit mitt stora intresse.  Jag vet inte varför man ser något speciellt i de stora starka djuren. Men dom är huvudlöst vackra!
Har ikväll tagit mig tid att se filmen Hidalgo.

Här är lite handling om filmen ( denna text är tagen från LoveFilm.se  eftersom jag inte orka skriva sj.)
                                     _____________________

I århundraden hölls årligen "Ocean of Fire", ett långt överlevnadslopp genom den arabiska öknen, en utmaning endast avsedd för de finaste arabiska fullbloden, omsorgsfullt framavlade av de kungliga familjerna. 1890, bjuder en rik shejk för första gången in en amerikan och hans häst att deltaga i loppet, Frank T. Hopkins, en cowboy och hedersomnämnd ryttare i det amerikanska kavalleriet som utsetts till Westerns genom tiderna bästa ryttare. Shejken vill mäta den amerikanske ryttaren och hans mustang Hidalgos krafter med världens främsta arabiska hästar och dess beduinryttare. Några av beduinerna tänker dock inte låta någon främling slutföra det prestigefulla loppet. För Frank blir tävlingen inte bara en fråga om stolthet och ära utan också om ekipagets överlevnad när de utmanar det omöjliga. Hidalgo är baserad på en sann historia om ryttaren Frank T. Hopkins som år 1890 ställde upp i ökenloppet "Ocean of Fire".

                                     ________________________

Här sätter jag också in trailern på filmen.Summerland!

Hejsan!   Ja, faktiskt har man börja märka ( ÄNTLIGEN) att sommaren är på väg.. men det skulle ändå inte överraska mig om det plötsligt fanns ett vitt landskap utanför mitt fönster en morgon när man vaknar. uääh.. ryser nästan av den tanken. 

Det har hänt en del sedan jag skrev sist. Har hunnit vara å rida en gång på Gina. Hon e juh bara så häärlig!
Och så har jag varit och festat lite.. bara sådär lite.  x)    

Igår var Jesse (Jessica) , Julia och jag ute och körde med en vagn efter Jesses häst.  Faktiskt riktigt kul och sommrigt!  Vagnen är gammal och skranglig. Men det är bara såå kul iaf.  Filmade och tog kort. Oj vad vi skrattade mycket åt filmerna!  Alla gjorde vi bort oss..  haha  ... kul kul..

Har inatt nästan inte sovit något.. var som liksom inte trött.. stannade oppe och kollade på film till typ 4 halv 5 ..  lol  eller ska jag säga som det är?  ( jag stanna oppe till 5)  haha  F*n! Det hann juh börja bli ljust innan jag skulle sova!! Guud va jag va irriterad på ljuset då.. 

Nåja..

Lägger in två summerland filmer..  Det är två sånadär jätte sorgliga klipp.. klippen hör ihop.. så man måste kolla dem i ordningsföljd..  man började nästan gråta...  uuääääh... 

    
Klipp 1


Klipp 2