The Hangover

    Kollade nyss filmen The Hangover. Den var så bra att det var värt att skriva om den på bloggen. Se den så får ni er ett gott skratt! :) Ha de!Catch me
Mäktiga drömmar!

Jag vet inte om jag haft någon sånhär dröm tidigare. Den var så sjukt mäktig och verklig. Jag drömde att jag kunde trolla fram precis vad jag ville, bara jag sa ordet och tänkte på just den saken väldigt hårt. Jag kunde öppna dörrar utan att röra dem, jag sa bara "öppna" så öppnade de sig, jag kunde ångra något jag gjort (typ spola tillbaka tiden) och jag kunde trolla bort saker och sedan trolla tillbaka dem. Alltså sjukt kul! Jag har haft kul hela natten. Jag har konstrat och provat trolla fram saker och ting och trolla bort. Jag har trollat bort fönster och gått ut genom fönstret och sedan trollat tillbaka det igen. 
     Jag misslyckades dock då jag skulle trolla fram drömhästen. Jag fick forma den som jag ville. Typ (längre hals, rundare kropp... blabla.. o.s.v. Men jag misslyckades helt, för den såg ut som en mulåsna/ ko.
      Så jag sket i den hästen och trollade fram en helt ny FÄRDIG häst.   rob
      Det coola är att jag kunnat vakna mitt i natten och sedan somna om för att fortsätta på samma dröm. Hoppas jag har makten att få tillbaka drömmen nästa natt.

      Här kommer förresten två bilder på teckningar som jag jobbat på under sommaren. Teckningen med Robert Pattinson är inte klar, men Rybak är så gott som färdig. Den gav jag förresten bort till min kära kusin :)
    alexander rybak

  Kram// MalinSova bort dagen

Såklart var jag jättetrött när jag kom hem från jobbet idag, men jag lyckades hålla mig vaken från ungefär tre till fem, sedan slocknade jag och sov till kanske sju-tiden. Härliga sovstunder!  Bara för att jag sover någon timme under dagen så känns det som om jag sovit bort hela dagen. Sorgligt.
      Allts¨ärligt talat så går den här bloggen under. Här finns inget intressant att läsa längre. Tyvärr blir det så när kameran blir stulen av ens syster eller mamma, jämt och ständigt. Ett arbete på ett grönsakspackeri hjälper inte upp det hela.

      Trösta er med att jag satt upp ännu ett kapitel på min "story" som jag har ut på kapitel1.se.
      Ha en trevlig lässtund med Idioter, jag älskar er!

// MalinSläktträff

      Jag slutade jobbet vid halv fem tiden. (ÄNTLIGEN!) Jag vet inte vad som orsakade den totala krisen i mitt huvud men jag höll på att få ett nervsammanbrott. Om jag börjar tala om roterande hjul som blev överfullt av gurkor så är det nog ingen som fattar. Så jag låter bli.
       När jag kom hem funderade jag på vad jag skulle göra först för att göra mig klar inför kvällen. Jag var så trött och slö att jag släpade mig till duschen. Mamma om hem ungefär samtidigt.
      Någon timme senare satt vi i bilen påväg till Skaftung där vi skulle träffa några släktingar. Vi hade ingen aning om att nästan alla mammas 9 syskon var där pluss mormor och hennes sambo och några kusiner. Kusiner jag inte träffat på evigheter. (med evigheter menar jag flera år... ) Nästan läskigt. 
      Det var en lyckad kväll. Vi åt och åt och åt och åt och babblade och babblade och babblade och babblade.
      Det som min mammas släktsida är känd för är att de kan slå rekord i att prata. Det tar aldrig slut... allvarligt talat så tar det verkligen aldrig slut någongång.   Lustigt.. hehe...
      Vi är dessutom en ganska knäpp släkt. Vi har roligt på roligt sätt. Springer och leker james bond i knutarna i huset med några mostrar. En morbror kryper under matbordet för att fota någons sandal. En stund senare kryper han i en buske för att fota en fotboll eller whatever...  Några sitter och talar om vems kamera som är bäst och en annan talar om Ryssland.  Hehe.  Lustigt lustigt..
      Nä nu måste jag nog lägga mig. Klockan är åter igen över tolv... oj... över ett till och med. .. uups..

 Kram
  // MalinMin "bok" och ruttna tomater på jobbet

Varför kommer det sig att jag alltid JÄTTESENT kommer på att jag ska skriva blogg. Som t.ex nu. klockan är ju för fan... ja.. väldigt mycket.
      Ja just det.. det var ju det jag skulle säga... sådär annars bara.
      Jag har blivit medlem på en sida som heter kapitel1.se. Jättebra sida! Man kan läsa "böcker" som andra skriver. T.ex noveller, romaner, lyrik, ungdoms/barn böcker.
      För en tid sedan så blev jag väldigt inspirerad att skriva en "saga". den sagan åkte i söppla. Nu har jag på gång en ny saga som NI kan läsa på kapitel1.se !! Jihoo. Nåja.. den är inte så värst seriös och jag skriver för ungdomar. "Boken" (om man nu kan kalla den det) så heter "Idioter, jag älskar er!" 
      Jag sänder in kapitel några gånger i veckan, så får vi se om jag får ihop det till en "bok".  Än så länge finns bara två kapitel skrivna, men hoppas ni får en trevlig lässtund. 

    Nu ska jag och sova. Ska upp kl kvart över 7 imorgon... Jihoo.  
      Hoppas vi inte behöver omsortera ruttna tomater imorgon också.. Varje gång man nuddar en rutten tomat med fingrarna (då man har bråttom att känna igenom lådan i fall om det skulle råka ligga en "död" tomat där) så flyger man i taket med ett skriik. Det är ju sååå äckligt. Vissa ruttna tomater hade börjat gro hår. Såg ut som gråa möss. Gissa hur mögligt det såg ut.

  Nattinatti
Kram MalinKörkortet i handen!

Jihoo! Var i onsdags och tog körkortet. Helt överlycklig över att jag klarade det. Jeeeij :)

    Tyvärr så hade jag en inte så bra dag idag... alltså är jag 100% sur.  Azra räddar dock kvällen. :)