Flabb flabb!

Här sitter jag och skrattar (i smyg). Alla andra sover, förutom jag då förstås som sitter och skrattar åt några otroligt humoristiska bloggar. Lade nyss till de tre bloggarna i bokmärkslistan, så att jag har något att läsa framöver...  på tal om att läsa.. jag borde läsa på körkortet. Snablar. Det känns trögt. Jag fick ju (nästan) panik senaste gången då jag loggade in på ajokaista.com. (man skulle göra något bildspel och jag missade typ 17 stycken av bilderna och 6 stycken fel på teorifrågorna). Det gick ju så himmelens snabbt att jag fick panik och satt tomt och stirrade på datorn. Tog om det två gånger till, då gick det bättre. Men inte bra precis. Måste nog börja plugga i den 200 sidors långa bilboken.  Ren panik. Jag måste hinna ta körkortet innan Juni är förbi. I Juli har bilskolan stängt. Mera panik.

     Nåja. mera på tal om att läsa...
 Jag har börjat läsa om boken New Moon. (på svenska:När jag hör din röst) Jag har den på svenska. Man kan fråga varför jag började läsa om den. jag har ju redan läst den för inte så länge sedan.  Tanken var nog att börja läsa Twilight igen, men den boken har jag juh lånat ut till en som var (just då då jag ville börja läsa så VAR hon) på klassresa och inte hade möjlighet att lämna tillbaka boken för den tiden. Så.. jag tog tag i den andra boken och började läsa den igen.
   (Just nu undrar jag varför jag skriver dethär.. ) Boken är lika bra som alltid. Är på sid 143. Jeeeij.

    Så.. vad ska malin göra nu? Vilken dum fråga. Jag ska gå och lägga mig! Klockan är ju för fasen 02.02.  Fick nästan en chock.

       MÅSTE BARA BERÄTTA DETHÄR. (helt löjligt)

 Min mamma och min syster så var inne i en affär idag. De berättade den lilla historien när de senare plockade upp mig från sjukhuset (jag har varit och tagit bort blindtarmsstygnen på magen! WOHOO)  Tidigare under morgonen när vi körde iväg hemifrån med bilen så såg jag några lustiga situationstecken på himlen (moln formade som = " ) Vi hade lite kul över molnen då min syster trodde att det var ett flygplan som format dem. (Jag tror dock inte på det)
   Nåja..  De lastade av mig vi sjukhuset och själva drog de till affären.
   I affären så finns det ett tillhörande "växthus" som är ihopbyggt med affären.  (några känner till... Halpa Halli) Så.. i växthuset så finns det trädgårdsaker och andra tillbehör. Golvet i växthuset är (vad heter det... jag kan för allt i världen inte komma på vad det heter.. ) väg.  Ni vet... grå väg.  Lite skröpplig sådär.. 
    Min mamma och syster gick in i växthuset och vandrade bland hyllorna när ett ljud som låter som ett flygplan plötsligt närmar sig. Mamma och min syster tittar uppåt mot taket med stora ögon.

      Mamma säger:  Ojoj! Nu är det nära (syftar på flygplanet)

Några sekunder senare dyker "flygplanet" upp. Det visar sig vara en dam som kommer och skjuter på en varuvagn (inte en liten kundvagn, utan en varuvagn som biträden använder) som för väldigt mycket oväsen när det skjuts över väg/golvet.  Mamma och syrran börjar gapflabba över deras "flygplan" förstås.  Jag skrattade lika mycket när de berättade om flygplanet i affären. 

    (nu hoppas jag att ni också tyckte det var roligt.. annars har jag bara gjort bort mig..  
     äh... skit sak samma om ni skrattar eller inte. Dethär är vår familj i ett nötskal)

  Gonatt.





Kommentarer Från Er Läsare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo