Totalt passande... eller hur?

Vad hände på Fagerö? Var det kul? Hur gick förfesten? Hur blev dagen efter?  
      Dessa frågor kan jag inte svara på...det blev aldrig någon förfest, inget Fagerö och man kan inte kalla något "kul" för tillfället. 
      På lördagen ungefär vid skolavslutningens slut började jag få lite magont. Jag tog en värktablett när jag kom hem och sov lite. Lite bättre kände jag mig efteråt, men värken kom tillbaka efter en stund och blev då också värre. Jag fick helt enkelt ställa in hela kvällens festande efter en hel del tårar... 
      Mamma och jag drog iväg till Vasa sjukhus eftersom vi ändå inte hade något annat att göra för att få kvällen att gå. Värken blev värre, så det var bog bra att åka till Vasa.  Tur var det (att jag åkte till Vasa) eftersom det efter lite undersökningar visade sig att jag hade blindtarmsinflammation.  Så kul då. Nääää...
    Efter en hel del väntande åkte jag in på operation.  Fick ligga kvar på sjukhuset till kl 8 på kvällen på söndagen.  Ganska tråkigt. Det fanns bara svergies 4:an och svt1 på tv:n. 
   
     Äntligen hemma. Ska ta det lugnt i två veckor. Inte lyfta något tungt. Lyksele klassresan får jag helt skippa. Ännu lyckligare blir jag. (Absolut inte)
   Nåja.. det finns inte så mycket att haka upp sig på längre.

       Ha det gött// Malin.
 18 år!!

... behöver jag säga mer? Jag fyller idag!!! Wohoooo!  HahahahaHappy Face!

Asså..Vilken mäktig dag. Började med en skit morgon. Steg nog upp på fel sida...  Kom till skolan... fick gratulationer från en massa! Jeeeij! (jag fyller imorgon!!!!!)  18 år!  Helt sjuukt. Sorry för mitt överdrivna sätt att skriva.

    Alltså ...  nu måste jag tänka igenom vad jag har gjort idag... punktvis....

  - Skola... vi hade fotbollsmatch mellan ettorna och tvåorna. Tvårorna (vi) vann! WOHO! Jag minns inte ställningen... men vi vann med ganska många poäng.. ( okej.. jag var inte med och spelade... men hejjarklacken som inte hejjade måste ju också räknas in.. t.ex jag) 
   - Fick en present av Azra. Tack Azra!  Et häfte med härliga minnen dit tejpade och fina "ordspråk" okej,.. wierda saker jag och Azra har sagt/haft roligt åt under tidernas gång...
   -  Med Azra ut på stan.. på pizza.  Hade otroligt roligt på pizzerian...  ett orm.
   - Ut på "stan" till torget...  satte oss på en bänk och pratade i ca två timmar. Härligt :)
   - Hittade en lös jättesöt hund som gick ensam på stan. Ringde pappa och frågade vad jag skulle göra med den. Han sa att ägarna alltid låter hunden gå lös på stan.. så den var tydligen inte bortsprungen... men...  asså stackars hund.. den kan ju för f*n bli överkörd. Har sett den hunden förr på stan.. för sig själv.
   - Hm... vad gjorde jag sen...  eeh.. ?
   - Jo.. jag kom hem...  hälsade på den söta pollen som har bosatt sig mitt emot oss. "Melli".
 

       // Malin    (sista dagen 17 år... )Little WondersLittle Wonders - Rob ThomasJag har så läijdon oav me sjölv.

= Jag är så less på mig själv.

      Jag är ordlös. Jag vill bara bryta ihop och gråta. Jag orkar inte längre. Allt hänger på mig. Jag ska göra ditt, jag ska göra datt. "Varför gör du inte något?" , "Gör si, gör så" , " Du är alltid sen" ,  "Påminn mig..." och "Vi har ju sagt att..."  .  Jag får jämt höra det. Jag har sagt att jag snart inte orkar längre. Men visst... livet fortsätter... allt ska göras någongång.
      GLÖM INTE MALIN! DET ÄR DITT EGET FEL !!  DU MÅSTE PÅMINNA DIG SJÄLV OM ATT DET ÄR DITT EGET FEL! Ingen ska behöva påminna mig om det...  (jag bara påminner mig själv)


   Dagens ämne att skylla på:   
Jag är glömsk. Ingen förstår hur jobbigt det är att jämt glömma. Kanske de på pensionärshemmet... kanske det är där jag hör hemma. 
 
     Jag blir snart mentalt sjuk. Kanske det är på ett mentalsjukhus jag får skriva in mig på efter studenten... vill säga om jag klarar studenten...

    Som pappa alltid säger när jag gör/inte gör något. (om jag gör det så är det inte tillräckligt bra) : Int blir man glad. Å Blir man glad så int hålls man.

      Jag kanske sällan kommer i tid, men det beror inte alltid på att jag glömmer. Det beror på att jag är SÅÅ JÄVLA DÅLIG på att anpassa mig till tiden och beräkna tid i förväg. Jag tänker alltid: Jag har nog tid...   (men tydligen har jag aldrig det.)
Jag försöker jämt övervinna tiden med att säga "jag har nog tid...". Men än har jag inte vunnit någon match mot tiden.


  Tack vare mig själv... har jag något att skriva i bloggen idag. Jihoo...   något ska man väl vara glad åt.
         Jag har iallafall bra vänner som tydligen aldrig tröttnar på mig hur sjuk/dum/glömsk/irriterande/idiotisk (m.m) jag än blir....
                                                Ursäkta för ett GÄÄLET inlägg.

           Ska jag sätta in en låt, funderar jag nu...  Nä... det finns ingen låt som beskriver hur jag känner just nu.För att rädda bloggen...

... sätter jag in Björn Gustafsson istället för text. Hinner inte skriva något ikväll. Björn får stå för pratet idag.
Hjärtskärande
Det tar aldrig slut...det börjar aldrig...

Just nu känner jag för att ligga på golvet och skrika eller bara dra mig i håret eller lägga mig under täcket och inte stiga upp förrän på torsdag.  Det går så förbaskat trögt. Höjden av tröghet = veckan före sommarlov.  Jag orkar inte längre. Jag orkar verkligen inte längre. Jag är trött på att strida med mig själv om provläsning och läxor.  Jag borde göra ditt och datt.
       Jag har födelsedag på fredag. Det känns stressigt. När ska jag städa? När ska jag färga håret?  När ska jag börja läsa på körkortet? NU! Allt borde hända nu, men som sagt så händer inget av sig själv. Om saker och ting bara kunde samarbeta lite bättre så att man inte behövde göra allt själv.  Bara det att axelbandet vrider sig på skolväskan när jag ska lyfta upp den och hänga den över axeln gör mig irriterad. Det hjälper inte att stå och gapa med väskan om att samarbeta lite bättre. Den är helt död.
       Så, här står jag med en massa döda ting som inte kan samarbeta ett dryft. Borde begrava hela rummet.

      Jaha... då va klockan 19.38. Kanske jag ska fortsätta med matte....

(mm... jag vet...  no pictures today either...)Shopping för en gångs skull!

 Vaknade kl 9 och kunde inte somna om, så jag bestämde mig för att vara flitig och läsa på psykologi. (har prov imorgon)
Gjorde jag mig i ordning till ungefär 1 tiden, då drog vi iväg till Vasa ,syrran, jag och mamma för att shoppa loss en stund.  Jag stormade igenom hela Gina Tricot och de flesta plagg som jag drog hem var faktiskt från Gina. Traskade på i de andra affärerna en stund också. Men jag blev bara irriterad när jag inte hade råd med något och de flesta affärerna stängde ganska tidigt, så jag missade bl.a typ alla skoaffärer. Uäääh!
      Är nog ganska nöjd med de kläder som jag lyckats ha råd med (mamma betalade en del.)

     Jag ska försöka ta några bilder på dem senare under veckan. Då provperioden är över.  Påminn mig! Jag kommer att glömma det, eftersom jag sällan läser igenom mina gamla blogginlägg. (tycker jag bara svamlar, så det känns meningslöst att läsa dem om och om igen flera gånger)

      Blev nog lite bitter när mamma berättade att hon och syrran ska dra till Norge i slutet av Juni. Att de inte kunde ha sagt det tidigare så att jag skulle få den ilskan överstökad. Tänk att hon ska berätta de mitt under provveckan. Tack....
.... egentligen blev jag nog "ganska mycket" bitter eftersom jag inte heller gör något i Juni. Nåja... jag får ha huset till stor del för mig själv. Då blir det inte tystnad i huset precis. Mohahah. Något ska man glädjas åt. Eller hur?  Jag får helt enkelt låtsas att de bara är till Vargberget och skidar på spånhoparna. (no snow) Det låter tråkigt.

Puss å kram!Blogg inlägg nr... ööh..

Idag cyklade jag hem. Oj vad inressant nyhet. Nää...  Egentligen så var det ganska härligt. Man kunde känna sommarvärmen pluss att det inte blåste motvind (Tack gode Gud!)
    Nå iallafall. Det är jättehärligt att se de nya löven kasta sig fram ur sina knoppar (överdrivet? kasta sig ut?)
    Bara för att nämna svåra personer. Politiker. Jag har kommit fram till att det är svåra personer.  De använder sig av svåra ord och kroppsuttryck. Nästan som om de pratar ett helt annat språk.  Nu undrar ni säkert varfl jag tar upp detta. Jo.. för att... äh... jag glömde bort det. Skit sak samma... 
 
    På tal om svåra personer. Min syster är en svår person. Hon pratar gegga helt enkelt. Det låter precis som samiska. Hur kul som hälst, iallafall när hon kommer hem från skolan och stiger in i mitt rum. Säger typ:

     Uagalache madorelatikeah joet guär (blablabla)

Jag sitter som ett frågetecken.  (lol)

Nåja... nu ska jag .. vad heter deet... eeh..  sitta i en cirkel runt bordet med lillfingret ut och dricka te och konservera med mina vänner. (haha)

   What to do?

Vad jag göra? 

Jag vill inte läsa på prov. Jag orkar inte städa rummet... jag har inget att göra vid datorn.
Dethär händer ofta när jag borde läsa på prov. Bläää.  ORKAAH!

Ha det gött...Det har inte gått förbi mig...


alexander smile!
..att Norge vann Eurovisionen. Det var bara så självklart så jag glömde helt bort att ens nämna det i bloggen.
Det finns ju inte alls tillsräckligt med bloggar som redan tagit opp det. Nej, inte alls.

   Alexander Rybaks låt Fairytale spelar om och om igen i min spotifylista. Den är ju så ljuvlig. Man kan inte påstå att killen inte är söt. Så... det jag ville komma fram till är att Norge ägde ut alla andra detta år i ESC.  

     Måste bara nämna att det känns som en del av mig tillhör Norge eftersom jag bodde där i ett halft år efter jag hade gått ut 9:an. Jag saknar Norge enormt mycket och jag längtar såå mycket efter att åka dit någongång igen... Måste... bara.... nämna.. att jag har blinkningssvårigheter. Så störande. Jag undrar vad det beror på. Jag får tvångs-tankar eller vad man ska säga. Jag hinner ju inte ens tänka innan jag blinkar så jag knappt ser något. Riktigt irriterande när jag ska läsa på engelska prov.   Kanske det beror på att det blivit så ljust ute på sista tiden så att mina ögon inte hinner vänja sig. Jag är ju en nattuggla. Mohahah....   Men faktiskt.. blinkandet blir värre när jag vistas ute i solen. Då står jag nästan och kniper ihop ögonen utan att kunna kontrollera dem.
   Jag brottas med mina ögon. Jag säger: "Släpp!". Ögonen säger "ALDRIG!" 

På tal om något helt annat....
Jeeeeij! Possibly a Wohoooo! 

Ha det gött!
Detta kallar jag talang!

Satt och kikade runt på youtube när jag kom på att jag ville se hur det går med Talang 2009 för tillfället.  Hittade en väldigt intressant kille som har nog en av de coolaste talanger jag har sett. Det kanske inte låter så coolt när jag säger att han kan räkna bokstäver. Kolla klippet så fattar ni vad jag menar.Slå detdär om ni kan! Haha! 
   Nä.. nu ska jag gå och äta. Sedan ska jag läsa på engelska prov som jag har imorgon. Önska mig lycka till.
  
   Som jag sa till min kompis för någon dag sedan.
 " Jag gillar att rita frågetecken, för de beskriver mig bäst just nu."

Have a nice day!Stallet, här kommer jag!

Drar till stallet vilken minut som hälst. Wohoo! Det är ju värsta sommarväder idag. Härligt, härligt!

Ikväll blir det åminne folkpark! Jeeij.

En Apsi (på bilden) Bilden är fotad förra året.
 apsi

// en lycklig malinNågra favorit framträdanden:

Jag har under den senaste tiden sett några klipp på youtube (lol... ganska självklart) som jag blir helt lycklig över. Låtarna är så bra framförda och de ger mig någon slags gåshud och ro för en stund. Dessa underbara videor sätter jag nu upp här.

Iron & wine (Sam Beam) - Flightless Bird, American Mouth
 


John Mayer - Free Fallin'
 

Danny Jones (Mcfly) - Not AloneJag kanske sätter till några mer videor till samlingen... men nu ska jag gå och äta.. (mamma ropar)


Här kommer mer...

Espen Lind, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen och Askil Holm - Hallelujah (absolut bästa hallelujah covern!)Trött

Nu är torsdagen över, och jag som skulle läsa på musik-historia. Hmm.. jag får väl göra det i morgon tidigt någongång..

Var till stallet idag. Har inte satt min fot i stallet på länge. Jag tror nog det är p.g.a att jag har varit opptagen med ett och annat.
   Det var så skönt att ta en skrittur med Gina. (hästen)  Längar nog efter mer turer.

Nu är jag så trött, så jag tror jag ska gå och lägga mig och ligga och titta på Eurovison Song Contest. Jeeij. Det är väl typ bara 15 minuter kvar av det, men iallafall.

Gonatt
// MalinAtt segla är nödvändigt!

   Drog till vasa med en bunt ettor och tvåor (gymnasieelever). Hälsade på i ett konstmuséum och satt i gräset och njöt av solen. Sedan var det dags för mat, sedan för segling. Wohoo! har inte seglat på mer än ett år. (Oj shit va längesedan det var som jag var till Norge).  Det blev inte så lång tid i båten p.g.a några missförstånd om tiden och blahablaha.  Men segla fick vi göra iallafall. Såå kul!

   lunch


   Värme å sol! Det är livet :)


Har nyss städat rummet. Så skönt med lite reda istället för röra. Har fortfarande inte damsugat, damlopporna springer runt på golvet.

  Skall väl försöka plugga lite psykologi inför morgondagens läxförhör...
 Så skönt med lite lugn och ro

Under helgen som gått så har jag varit rätt så lat. Jätteskönt. Gjort det jag absolut allra hälst velat göra. Skrivit på min story, ritat lite på Leilas teckning, vimlat runt på nätet och legat på soffan och tittat på tv med min laptop i famnen.

   Idag var jag och min familj lite ut och hälsade på mormor och farmor. (p.g.a morsdag)
Ja just det! Om ni bara visste hur det gick till i morse när jag vaknade opp ungefär halv 9 och kom på att det var morsdag. Snablar också. Hade glömt att paketera in mammas present kvällen före. (hoppas inte att mamma läser detta x] )
Jag hörde att mamma var på toan, så jag "smög" ut ur mitt rum för att hämta presentpapper. Sånahär gånger hatar jag min dörr, vårt golv och presentpapper. 
   Självklart måste jag stiga på golvets absolut ömmaste punkter och självklart skulle presentpappret låta extra mycket.  När jag gick in i vår garderob med kläder, krimskrams, presentpapper, hattar, skor och mera krimskrams, drog jag fram ett blått presentpapper som var högst oppe på hyllan. Jag glömde stänga av lampan i garderoben och typiskt nog skulle mamma gå in där precis efter att jag varot där.  (jag såg när hon gick in dit och fick lite presentpapper över sig.)  Eeh.. stod bakom ett hörn och fnissade.
   Nåja... presenten paketerade jag in under täcket i mitt rum. Det gick juh jättebra förstås (NOT) .
Mamma fick sin present och alla var glada och nöjda. (hoppas jag)


   Nu är helgen redan över. Så syndm jag hade kunnat lega på soffan en dag till...

Här kommer en härlig låt:
En sömnig lördag

Igår hade gymnasie 2:orna disko för lågstadie-elever från klass 4-6.  Jag trodde verkligen att elever från 4-6 kanske skulle kunna hålla händerna i styr från att förstöra all dekoration. Nej,nej nej... hur kunde jag tro något sådant.
   Alla ballonger vi hade köpt in och blåst opp. (ca 50-60 ballonger)  var sprängda en halvtimme efter diskots början.
Thank you! I couldn't have done it better myself.  Kanske vi ska dra några "alla barnen" vitsar nu. jag tycker det passar.

Alla barnen hade tråkit efter att ha varit en timme på diskot, utom vi tvåor som underhöll oss själva.
Alla barnen sprängde ballonger under den första halvtimmen på diskot, utom vi tvåor, för vi hann aldrig bli förvarnade före leken "att spränga ballonger" började.
Alla barnen beställde pizza, utom vi tvåor som stod och väntade på att barnen skulle hämta sina beställda pizzor, vilket tog ryysligt länge. (lol)
Alla barnen hade tråkigt efter 3 timmar på diskot, förutom tvårona som sjöng karaoke och spelade guitarhero då inga barn ville göra det.

Hahaha.... 

I morse steg jag opp ungefär kvart före 8. Det var meningen att jag skulle sälja blommor vid kyrkogården, men det regnade så mycket så jag fick åka hem igen. Somnade på soffan med jackan på när jag kom hem (det var inte meningen, jag skulle bara ligga lite på soffan och klappa hunden som låg på golvet.)  Vaknade opp en timme senare.

Nu sitter jag och skriver på min story och lyssnar på musik från datorn.Mcfly gör en härlig cover av låten "The winner takes it all" av AbbaVarför..?

Varför uppdateras min blogg så jädra långsamt?  Inte ens gårdagens klipp har uppdaterats...  :(
Säkert tar det ett år för detta klipp att komma opp i rutan...

(äh... kanske det bara är fel på MIN dator)Vill vara lat till 100% (en stund iaf)

Om jag bara skulle få lite ynka tid att sitta och bara njuta av livet en stund. Bara få vara lite lat till 100%.  jag vill kunna leva ut min lathet åtminstone i en hel timme. Men nej... sådant är inte livet just nu.

   Imorgon har  vi disko i skolan för lågstadieelever. Hoppas vi klarar oss bra. Hoppas så innerligt att dekorationen som jag och Julia planerat skall bli bra.  (hoppas att någon tar med ljusslingor till skolan imorgon.)

  Nä, nu ska jag nog släpa mig till sängen om jag orkar opp för trapporna och ut ur min brors rum. Han har fortfarande inte kommit hem. Bajs...  när ska jag hinna städa hans rum? Sheeet..  det täänkte jag aldrig på.  Han kommer ju hem imorgon. Här ser jag någon som ligger illa till.

 Godnatt

Jag bjuder på en bild på mig själv (obs... bilden är tagen för några veckor sedan)

jagBosatt i brorsans rum

Jag hoppas nästan på att min bror inte kommer hem över helgen. Jag orkar verkligen inte städa hans rum som jag har "oredat". Eller.. egentligen är det bara min dator, den extrena hårddisken och min gitarr som ligger på golvet i hans rum.  Det är mitt eget rum som jag undviker att ta itu med.  Jag borde ta kort av mitt rum och publicera det på bloggen. Haha. Då skulle jag nog fö höra av mamma...  hehe.  Nä så dum ska vi inte vara.

   Imorgon är det körlektioner. Jihoo! Efter det blir det att sitta på körkorts-teoritimmarna till klockan 6. Znark.

 Jag har otroligt nog inte mer att skriva just nu...


The Heart Never Lies (Acoustic) - McFlyNästan natt igen...

   Nu är det dags för mig att kila i säng...  har kämpat hela kvällen med finskan. Öööh. jag tror jag dör.
 
Blir tidig morgon imorgon. Har några grejjer jag måste göra med några bilder som jag ska ha med till konst-timmen imorgon.  Måste hitta usb-minnet. Sheet.

   Som uppgift i Konst så ska jag göra ett bildspel på mina teckningar. Första bilden ska vara en bild som jag ritade när jag var typ 7 år och den sista bilden ska vara den teckning jag ritat senast. Typ som en tidslinje av mina teckningar, eller vad man ska kalla det.  Hoppas resultatet blir bra.

    Skulle behöva en tydligare bild av den senaste bilden, (Robert Pattinson) för den är för jävlig den gryniga bilden som jag har nu. Får inte glömma att fråga Azra.  Påminn mig någon!

   Dessutom har jag tagit på mig den uppgiften att vara dekoratören till vårt disko för lågstadieelever som vi ska ha på fredag. Vi gymnasietvåor ska ha diskot. 

    Jag är stressad.  nåja... det hör väl till.. eller?Nä nu...

Nä nu ger jag upp finska-läsandet för ikväll. Jag är så trött. Har suttit vid matbordet och haft högläsning för alla i huset om Simson ja Herkules. Försöker översätta texten steg för steg. Samtidigt sitter jag med en annan text och försöker översätta den med.  Jag kan inte förstå hur svårt det ska vara att översätta en text på ett par sidor. (??!!!!!)

   Så... nu ger jag opp. Jag hoppas jag har möjlighet att få jobba lite på den imorgon också. (alltså lämna in den via mejl imorgon, annars går jag ihjäl)

   Godnatt!

stress
Bilden hittade jag på:
http://www.manageyourlifenow.com/Portals/0/ArticleImages/stress-and-sleep.gifI brorsans rum

Sitter nu i brorsans rum på golvet med datorn framför mig. Det är meningen att jag ska skriva en novellanalys på finska och 3 dagboksinlägg (från Minnas håll) på finska.  Blablabla...

   Det skall vara skrivet på datorn. Snablar. Sånahär gånger önskar jag att min dator var svenskspråkig. (den är norsk/ den "talar" norska och det går inte att ändra.)  Så här försöker jag få raderna mellan texten större så att jag inte ska behöva skriva så himla mycket. 

   Ringde nyss en kompis... hon berättade att hennes lillasyster tappat telefonen i toaletten. Nu har de problem att få liv i den. Jag föreslog hjärt och lungräddning. :P  

Nä nu får jag nog allt logga ut från bloggen... 
Regn är intressant...

...speciellt när det överraskar en med att förstöra hemvägen. (det var meningen att jag skulle cykla hem.)
Jag hade tur när jag fick skjuss hem av min kompis Julias mamma.  Tack. :)

   Så,  vad gör man när det regnar? Att sitta och titta på den gråtande himlen är inte kul, men inte sitter man precis och stirrar rätt in i solen heller när den är framme. Så egentligen... spela någon roll om det regnar eller ej idag. Jag har ändå inte tid att gå ut. 

   Ska försöka sitta och kämpa med finskainlämningsuppgifterna som ska vara gjorda så fort som möjligt. Hmm..

Men FÖRST så ska jag se typ ett hundratal youtube-videor... sen KANSKE jag gör något vettigt..

   Första klippet jag kom över... är dethär klippet. Ganska kul faktiskt. (inte från youtube)  (... de är faktiskt ganska kul klipp... även fast man kanske inte är ett fan av just denna människa)

 


Bloggar väl mer senare...

Ha de gött // MalinProvläsningen forts...

... men nu fungerar CD-spelaren!   x)  WOHOOO!

hehe... det var bara det jag tänkte säga... ( ville ha en orsak att vara på datorn)

Provläsning...

... igen.  Denhär gången ska jag skriva om matteprovet p.g.a. att det helt enkelt gick skit då jag skrev det första varvet.  Så imorgon blir det omtagning. 

     Sent igår kväll/natt efter att jag hade stängt av datorn fick CD-spelaren epilepsi-anfall.  Allvarligt, den började bara hacka och föra oväsen som om den slirade på något. Jag tog bort skivan och blåste innuti CD-spelaren. Försökte sätta i skivan igen, men ingen framsteg gjordes. Jag bytte skiva för att kolla så inte det var skivan som det var fel på, som tur var så var det inte skivan det var fel på. Tack gode Gud.
    Blåste lite till inuti spelaren. Satte i skivan. Skivan började spela, och jag blev glad.  Skivan började hacka och slipa. Jag blev arg, igen.

    Så, nu har jag en ofungerande CD-spelare.  Så sedan det har jag bara kunnat lyssna på radio. hmm...
Visst går det bra att lyssna på radio, men då hör man inte så ofta sina favoritlåtar.  Jo, nog kan jag alltid sätta på datorn och lyssna på musiken där, men då blir det inte mycket provläsning. (hehe.. nu har jag juh på datorn och passar på att lyssna på favoritlåtarna)

    Personen som önskade  låten "Supermassive Black Hole" med Muse på RadioX3M:s önskarlista gjorde min dag! TACK! <3 
Nu ska jag forstätta att läsa på prov...   det suger att läsa på prov då man vet att lillasyster, hennes två kompisar och mamma är på Powerpark och utnyttjar biljetterna som vi vunnit...   Jag kunde ha varit där just NU!

// MalinNu är det söndag...

... och jag har inte gått och lagt mig än. Hur trög får man vara?

Denhär dagen har varit ganska långsam och lång. Kan det kanske bero på att jag steg opp kl 6 i morse? 
Orsaken till att jag steg upp tidigt var att jag och några andra var tvungna att åka till skolans matsal/kök och servera frukost till några orienterare som övernattade i högstadiet.  Jag trodde jag skulle somna på köksgolvet.
   Underhöll mig med att titta på när orienteranra skulle ta vatten åt sig. Då kan man fråga sig vadfan som är så roligt med det.  Men jo, visst kan det bli roligt om man har tillräckligt med trötthet och humor.
När man trycker glaset mot "vippen" så kommer vatten ur kranen, MEN man får inte glömma att dra tilbaka vippen när man har tillräckligt med vatten, annars fortsätter vattnet att forsa från kranen.
  Alla orienterare som skulle ha vatten fick problem med det forsande vattnet som gjorde deras glas överfyllda av vatten och hela handen blöt.  LoL.
   Och när det för en gångs skulle kommer någon som förstår sig på att sätta ett finger bakom vippen för att vara beredd på att dra tillbaka vippen när glaset är passligt fyllt fick också denna person många skratt i ansiktet.  Då stod vi alla och skrattade. När den stackars killen skulle ta vatten fick plötsligt vattensystemet något konstigt fel så att hela köket började låta som ett maskinrum och bänken bara skallrade. lol.  x)   (varför berättar jag dethär? )

    Nåja... senare idag (kvällstid) drog jag iväg till Azra som också hade besök av Alisa. Vi tog oss en promenad in till glasskiosken och senare till Alberts Café för att äta något. ( jo jag vet... underlig ordning på ätandet... glass först.. hamburgare sedan.. )

    Nåja.. gonatt allesammans.. nu ska jag gå och sova så att jag orkar vara vaken på dagen också under resten av söndagen. För det är väld det som är meningen med natten... att man ska sova.. eller?

// malin
Tack för att jag har...

... Världens Bästa Vänner!  Tänk att de orkade stå ut med mig igår, och tog väl hand om mig.

       Igår blev det fart och fläng! Hade nog inte väntat mig att jag skulle bli Sååå vinglig som jag blev.  Det blev väl lite för mycket antar jag. Nåja, SKITKUL va det iallafall :)

Faktiskt så har jag lyckats med att inte få några minnesluckor. Wohoo! Och inte är jag krapula heller. Visst var det lite vingligt i morse, men det kom jag ganska fort över efter att ha stått på knä i badrummet och druckit vatten ur en tandborstmugg.

     Det blev en lyckad kväll.


   Nu ska jag fortsätta att skriva på min story. :) :)

// Malin