Ännu mera NEW MOON!

Jag måste vara galen.. men här kommer ännu en Sneak Peak av filmen New Moon.
WOW!
En annorlunda Miley!

Jag fick plötsligt veta att Miley Cyrus har gjort en film som heter "The Last Song". Den filmen har premiär någon gång under 2010. Till denna film finns det tydligen en låt som heter "When I look at you", som är en ballad eller vad man ska kalla det. En väldigt vacker sång enligt mig. Detta var då en annorlunda Miley. Visst har hon också sjungit balladen "The Climb", men denna gången var det ändå annorlunda. Bra annorlunda. Ju mer jag lyssnar på låten ochser videon, desto bättre är den.
Ny idé!!!

Kolla! Läs och Kommentera!!! (på den andra bloggen)

www.thetroublemakers.blogg.seSöndag.

Jahap. Nu var det Söndag.
No comments.Alltså nu . . .

..nu är det nog trögt allt. Jag vill och vill inte. Jag kan och kan inte. Jag orkar och orkar inte.
Nu ska jag äta glass.

(blogg.se cp:ar sig.)Han är mitt nästa offer!

Hittade nyss mina försvunna blyertspennor. Ska nu försöka rita av honom så gott det går. Funderar.... jag har väl inte ritat av den här grabben förr eller? ... hm.. nä.. hehe.
Sedan hamnar han upp på väggen om han inte protesterar, genom att bli en dålig teckning.


bilden lånade jag ifrån mrpattinson.comNu drar vi till med lite härmande ( i-landsproblem)

Här är MALINS lista på 10- ilandsproblem, fastän den skulle ha kunnat vara en lista på 100 i- landsproblem. JA.. det finns ju inte brist på problem precis. :)

  • 1. att glömma det jag nyss tänkte på
  • 2. att inte hitta det man behöver "just nu"
  • 3. att världen går under varje dag när man missar något bra (t.ex en film på tv som man har sett 100 gånger förr.. det är bara det att när den går på tv så är det ju bara ett måste att man måste se den. Det är ju inte varje dag som filmen går på tv.)
  • 4. kan inte hitta telefonen då jag har tappat bort den och den är på ljudlös
  • 5. alla böcker i twilightserien utlästa
  • 6. JAG VILL HA EN SYSTEMKAMERA NUU!
  • 7. Har redan sett de flesta filmer som hyrs ut i R-kiosken
  • 8. köra så mycket bil att man måste tanka hela tiden. (jobbigt att köra till tankstationen.. tråkigt är det också. och bensin luktar äckligt.)
  • 9. Azra stjäl min punkt 5.
  • 10. Mina pengar börjar ta slut. BUÄÄÄÄÄH!Hårbollen Anni!

"Väcktes" klockan ett idag av Jessica (grannen). Egentligen sov jag inte. Låg bara och degade. (Vaknade egentligen klockan 12) I alla fall, så frågade hon om vi skulle fotografera idag. Hon hade nyss varit på något dansande (drillande) och där hade de gjort håruppsättningar. Nå.. i alla fall. Vi åkte och lånade en systemkamera och fotade i flera timmar :)  Kul Kul!    (sätter in några bilder på det senare. Datorn är så himla trög)

Fotade min familjs hund Anni i slutet. Det hann jag göra en liten bildserie på :)
Kanske är det en . . . ?

Idag på psykologi så satt vi och tittade på några reklamfilmer, för att sedan "analysera" dem och säga på vilket sätt de gör reklam och om vad. (typ...)

Vi satt då och tittade på en reklam om Finnair (videon nedan) och tyckte att det var en söt liten krabat som sprang efter "stjärnan" på himlen för att komma till tryggheten.  Alla är överrens om att den är söt eftersom man kan höra ljudet: "Aaaww".
Efter klippet vänder sig Azra mot mig och frågar mig : "Vad va det där för djur egentligen?".  Jag tittar storögt på henne och börjar gapskratta samtidigt som jag försöker säga: "En ren!! ...  Vafan.. ".

Fattar inte vad hon föreställde det till, eller om hon ens tänkte det som något speciellt djur. Kul var det i alla fall.
(Förlåt Azra att jag gör narr av dig. Men du gjorde helt enkelt totalt bort dig! HAHAHA!)

Sammanfattning

Ska försöka göra en sammanfattning över några av de saker jag hunnit göra den senaste veckan.

Okeej..  var ska jag börja?  Äh. vi gör det enkelt. Här är inga regler. Vi drar det huller om buller.

Hade tråkigt. Passade på att smygfota Azras rygg. Ehehe... vafan.

 

Stack iväg på shopping med morsan och syrran. Ser ni den lilla flygskiten på himlen? Kom på efteråt att det kanske inte var den bästaste bästa ide att låta bilfönstret åka ner för att sticka ut telefonen och ta kort på flygskiten. Fick nästan någon slags panik efteråt när jag hade dragit in handen igen. Kom att tänka på att jag kunde ha tappat telefonen utanför bilen. Vi var ju faktiskt påväg att svänga ut på en motorväg. :/  Hade dock tur denna gång. Mohaha! Ägde ut min klumpiga sida.


Såg några snygga "killar" som stod och tryckte i ett hörn i en affär. De såg inte glada ut.

 

Skulle fota min syster, som stolt ställde upp på bilden. Skulle fota mig själv... hmpf... syrran.

 

... bättre lycka denna gång. Jaja..  no comments..

...drar till med någon halvslö grmas istället.

Ni är alla ägda! Jag har t.o.m hunnit åka limo!!!!  MOHAHA!

Vackra söta turister. (hade turist-tema i skolan för abi-eleverna) Jag.. ööh. dock..glömde bort. Så jag kom vanligt klädd till skolan. Nedrans... och jag som ville klä ut mig till en galen japan med mega-stor kamera runt halsen. :/

 

Här jobbar man med att skriva en recension ur psykologisk synvinkel av musikalen Playme. Jag var till stor hjälp... jag lovar.

 

 

Ja. Nu har jag inget mer att säga.  Jo.. jag var till Helsingfors och till Sveaborg. Men det var en annan historia. hehe.
Ingen blogg idag.

Bestämde nyss att jag inte vill blogga idag. Så... haha! Där fick ni!

Nu ska jag fortsätta att läsa de roliga sagorna av Mikael Eliasson bl.a om Storebror och Karlsson på golvet, Tre bockarna Bruce  och Bröderna Legohjärta.

HAHAHA! 

Ps! Jag sitter och lyssnar på Paramores nya album "Brand New Eyes" på Spotify... ha!
Kapitel 4 är nu ute!

Hej. Har suttit och skrivit nu en ganska lång stund. Så. Nu är mitt fjärde kapitel ute av "boken" Inte som du .
Varsågoda och läs!

Sa jag?

Sa jag att jag är helt galen i en viss sorts bil? Varje gång jag åker ut på vägarna söker min blick efter just denna bil. Tisdagen och onsdagen spenderade jag med en massa andra typer i Helsingfors, och jämt och ständigt när vi körde runt på vägarna med vår buss så letade jag efter denna underbara bil. (ska skriva om helsingforsresan senare när jag får in bilderna i datorn från kameran)  Såg jag någon? Nä.  Eller... förresten .. jag råkade se en liknande påväg hem från Helsingfors. Men det var ändå inte just DEN sorts bil som jag ville se.

Men gissa vad!? Igår när jag, mamma och min syrra åkte till Vasa, träffade vi på en röd bil som kom emot oss på vägen. Frammifrån såg bilen ut som vilken Volvo som helst. (Ja.. det är en Volvo...) Jag vände mig hastigt om när bilen kört förbi oss. Och Vafan! Bakluckan såg precis ut som just den bil som jag letat efter.  (knappade snabbt in ett meddelande till azra om att jag just sett bilen)

En älskad Volvo C30


(bilden hittade jag via Google. Närmare bestämt en sida med namn: http://www.netcarshow.com)Hoppla polle!

Härligt höstväder, ett perfekt tid att rida. Så. Jag åkte till ett stall idag med en kompis och red på två söta pollar. En stor och den andra liten. Eftersom jag är så lång, så är naturligtvis den stora pollen ämnad för mig. Man kunde ju tro att ju större häst desto mindre "fjållig". Men nääe då. Den stora pollen vara mycket rädd för stor läskig katt som har stora läskiga tänder och lysande ögon. 8l
Ibland funderar man nog på hur hästar ser på världen. Är den ut och in svängd eller?

Nåja, hur den än är så fotade jag de två krakarna :P


Gårdagens trögaste...

Tänkte göra detta inlägg igår, men som ni tydligen fattar/ser så gjorde jag det inte. Det var en av de trögaste dagarna i mitt liv! (för att överdriva)
Nåja, jag tog några tröga bilder.

En trög bok.

En trög utsikt.

En massa genomtröga ord.

En trög teckning.