Si boffin! Aww va sööt!

Jag kommer att sakna Anni. Hon är den enda som det inte går att hålla kontakten via facebook eller via telefon.
Packa malins kappsäck...

Idag ska Malin packa.

Så nej, jag har inte tid med något annat.
Men jag skulle så gääärna vilja se Inception på bio.Andra skedet av körkortet är avklarat!

Ja. Det var det. :)

Flygande älg

bild från : www.mlk.fi/infoSWE.htmThe BIG change!

Jag har nu äntligen gjort förändringen som jag väntade på.
Så här gick det till...Jag ville verkligen få bort det där slajpet runt halsen och ansiktet. Hade haft det rätt så länge... så jag kände för en förändring. Dessutom har jag inte haft kort hår på många många många år. I högstadiet tror jag dock att jag hade axellångt hår.
Så här blev det då efter klippningen. Jag blev kär i Kristen Stewarts "joan Jett"-hår i filmen The Runaways, så jag kunde verkligen inte låta bli att klippa det så. Blev riktigt nöjd :)

Och jag var ju bara så gått som tvungen att färga mitt hår den rätta färgen också. Man kan ju inte ge upp halvvägs. Så jag körde fullt ut "Jett"-hår.

 

 

Jag är N.Ö.J.D. Väldigt glad över mitt hår.
I hope you like it too :PDen här sortens "Malin" existerar inte längre!I alla fall inte hennes hår.  Snart kommer den nya Malin.
What the...

Sån här skit ska man inte behöva hitta på facebook.


Jag vet inte om ni unga ungdomar inte redan vet det, men sånt här kan skapa mobbning, dåligt självförtroende och annan skit. Man ska inte behöva ha andra att säga på en skala från 1-10 hur vacker man är. Det är något av det dåligaste man kan göra. Ni har tydligen aldrig hört att "alla människor är lika vackra". Jaja, jag vet precis vad ni menar med era bedömingar av andra, men VEM BRYR SIG EGENTLIGEN? Vad händer om någon skulle få en 5:a? Är man lycklig då? Nej, fy sjutton det kan jag säga att man inte är. Sist och slutligen vill ingen ens vara en jäkla 8 eller en 9. Jag slår vad om att du då undrar varför du inte fick en 10:a. Var det p.g.a tandställningen? Eller var det p.g.a näsan? Eller kanske munnen?
Alla är 10:or! GLÖM INTE DET! Du är vacker! Du ska inte ens behöva be någon om att ranka dig mellan 1-10. För du är redan vacker. Du behöver inte någon som säger att du är en 10. Det räcker att säga att du är vacker, söt, gullig.. m.m. För alla dessa ord är 10:or.
Det finaste med oss människor är att ingen är en annan riktigt riktigt lik.

Sorgligt nog vill man ändå veta vad andra tycker om en. Men du... glöm då inte att utséendet inte är allt. Det är DU som är allt. Ditt skratt, din humor, din ilska, din glädje, ditt tänkande.... DU.
Piff och Puff på åker-äventyr

Spenderade en timme ikväll på åkern snett nedanför vårt hus. Kameran, kamerastativet och syrran var med. Hur kul som helst. (Fick lite inspiration från något visst....)


Jag sa: "Linnea! Fota också så att lite av himlen kommer med på bild! Ta kort NU!"
Jösses vilken bild. Minsann kom hela Guds himmel med och även jag... om ni ser mig... (HAHAHA...)


Behind The Scenes :P
Min idol!

Låt mig presentera min idol.

 

Ryan Sheckler och Tony Hawk, släng er i väggen! Detta är min kusins femåriga pojke. Han är übersöt och otrolig på att skejta. Jag är helt paff när jag ser på någon video som min kusin har filmat av honom. Han är ju snart värsta proffset! Å jag som inte ens kan stå på en bräda utan att ramla omkull. Skulle så gärna vilja lära mig att stå på brädan och kunna åka i alla fall. Men med min längd på 175 cm och min obalans, så kommer jag inte långt. Visst skulle man kunna träna upp balansen, men jag hör nog helt enkelt inte hemma på en skateboard. jag får nog hålla mig till hästarna och stallet.
Men drömma kan man ju...Awesome!

Som ni kanske märker så spenderar jag mycket tid vid youtube.
Här är ännu något som jag hittade. Hon är awesome!
Låtar just nu...

Jag är väldigt oense med mig själv just nu om vad jag vill lyssna på. Ibland så vägrar jag lyssna på sorgliga låtar, men så ibland så blir jag bara galen av all glad musik. Dessutom har jag sjukligt bred musiksmak, så jag har lite av allt möjligt i min lista.

Så just nu består min spotify-lista av bl.a dessa låtar:

 

Den här har jag dessutom som ringsignal. :)Vem kunde gissa?

(bilden är från Emma Watsons officiella facebook.)
Click to view full size image

Att Emma Watson skulle klippa av håret kortkort var kanske inte det man trodde i första hand. Satt och kollade runt på olika hårstilar (eftersom jag själ
v snart ska klippa håret) och klickade in mig på Emma Watsons officiella hemsida. Har alltid gillat Emmas hårtilar, men just nu sitter jag bara med gapande mun.
Så där vill jag nog inte klippa håret, men jag säger inte att Emma inte passar
i sin nya frisyr, för det gör hon.
Hon gjorde verkligen en totalsväng. Men det är kanske det som krävs för att krypa ut ur Hermione-skalet. På sin officiella facebook skrev hon:

"Dear all. Cut my hair off a few days ago... Feels incredible. I love it. I've wanted to do this for years and years; it's the most liberating thing ever.
Hope you like. Big love from Emma x"


Så... hon är ju antagligen jättenöjd. Vad jag blir med mitt hår på onsdag, det får vi ju bara vänta och se. Vad jag vet nu så blir det en drastisk förändring...förhoppningsvis bra.

Förresten! Det är mindre än 100 dagar tills Harry Potter och Dödsrelikerna
Del 1 kommer på bio!
Någon som väntar!? JAAAAG!!

(På den mindre bilden: Emma i sitt längre hår.
Bild från emma-watson.net)Vampires Suck!

Only in this movie. x)
Kanske ni redan har sett trailern? Den är gudomligt rolig!

 
Lite om mig.

Jag vet inte om jag har berättat om mig själv tidigare. Jag tror inte har gjort någon lista med favoritsaker och blaha blaha. Så, det är väl på tiden att jag skriver lite om mig själv; saker som ni kanske redan visste och saker som ni kanske inte hade den blekaste aning om. Jag tänker inte kopiera någon färdiggjord lista och ändra svaren. Jag gör den helt själv istället. Hittar på egna frågor. (skit sak samma om jag upprepar en hel del saker..)

Mitt namn är: Malin
Född: 1991
Jag gick ut gymnasiet: 2010
Stjärntecken: Tvillingarna
Jag fyller samma dag som: John F. Kennedy (om han fortfranade var i livet).
Jag brukar ofta: sitta vid datorn (rita, photoshoppa, skriva, kolla klipp...mm.),hänga med vänner och spela på min Gitarr.
Jag gillar också att: Rida, men nuförtiden hinner jag inte göra det så ofta.
Jag har: två gitarrer. Båda har jag döpt men jag tror inte jag vill säga vad de heter här.
Jag brukar ofta: döpa saker vid namn. Det gör dem mer personliga. När jag var liten döpte jag alla våra cyklar vid hästnamn och lekte att det var hästar.

Musik som spelas i min spotify lista just nu är bl.a: Sia, Paramore, Jimmy Eat World, Adele, Pink, Lena (som sjunger Satellite), Muse och en massa massa annat. Jag gillar att upptäcka ny musik på spotify.

Böcker jag avgudar: Jag är en galen Twilight-nörd, så mobba mig inte, då biter jag...hårt. Också Harry Potter står mig nära hjärtat.

Min dator: är FIXAD och låter inte som en torktumlare längre.

Mitt fanskap heter: Azra the Bää. ("the bää" is silent)

Av någon konstig orsak: säger jag alltid "Bäää" då jag svarar när någon nära vän ringer.

Jag gillar också (för hundra sjuttioelfte gången..) att: Överraska folk och jag ÄLSKAR att se folks reaktioner. Ibland kan jag sitta och rita en fin teckning bara för att i efterhand få se folks reaktioner till min teckning. Jag gillar att sitta och titta film, men det är också kul att se folks reaktioner på filmen.

och... så gillar jag ibland att göra radikala saker både överraskar mig själv och andra. Just nu har jag lust att klippa håret kort och färga det mörkt.

I höst skall jag studera på: Axxell City folkhögskola, Dokumentärlinjen (ett år) Ska försöka få en plats på Arcada nästa år. Om inte... så drar jag till Sverige eller nåt.

I höst ska jag bo i:
Helsingfors/Helsinki.

Nu ska jag: Gå i duschen och fixa mig klar så att inte fanskapet flippar när hon kommer hit och ser att jag inte är klar.

Jag har en jättegrym och häftig förmåga, vilket är: att bli försenad. I know. I really tried. I really did.
Av någon konstig orsak så vill något här i världen att allt ska skita sig så att jag ska bli försenad om jag egentligen är i tid.

Mitt rum: har tre röda väggar och en vit. En gitarr hänger på väggen och det gör också mina gamla FAKE converse och min Kroatien hatt. I övrigt så är det ofta ganska stökigt, men jag ÄLSKAR mitt rum. Det beskriver mig. Och jag gillar det verkligen. Hur ska jag kunna lämna det???!! );

När jag blir stor ska jag: Jag är stor.. och jag vet inte upp eller ner.

Vad var det jag skulle göra nu igen? Just det. Duscha.Blank.

 

 
Jag har pensionerat mina FAKE-converse.

Mamma? Kan du köpa ett par nya till mig? De gamla hänger på väggen upphängda i skosnörna.

 

 

Jag är löjligt ledsen över att behöva lämna mitt rum när jag åker till Helsingfors/Helsinki för att studera. :/


What if...?

http://fc08.deviantart.net/fs51/f/2009/260/3/e/the_little_Bella_by_palnk.jpg

Hahaha! Såå klockren!
Dock är det inte jag som har ritat detta. (skulle aldrig klara av det)
Vill ni se mer av dessa sjukt häftiga korta serierna med vridning, så ska ni gå in HÄR! Hon är en gud på att teckna serier!Galet

I bilen på väg hem från Bosnien sysselsatte vi oss med att bl.a sova, lyssna på musik, sitta och titta ut genom bilrutan, sitta och blabbla, spela harpan på datorn m.m. Vi kom också på att det fanns Paint.
Det var ju ganska skumpigt att rita på datorn, men desto roligare blev det.

Alla vet ju att jag äger på att rita. Eller hur?  Möjligtvis hänger Edward högra kind lite väl mycket. Eller vad tycker ni? x)
Nu ska jag...

...lägga mig ner i sängen och läsa den här:

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs220.snc3/22757_190376254976_71077339976_740042_3652690_n.jpg

... som jag fick på posten idag från moster Sus!

Tack käraste moster! <3
Att sakna photoshop...

... och sedan få tillgång till det är hur härligt som helst! Sitter och photoshoppar en massa bilder. Sååå kul! Det är först nu som man fattar hur data-beroende man är. 
Förutom att jag har saknat photoshop, så har jag också saknat att rita (på vanligt papper). Så ikväll har jag printat ut en bild som jag tänker börja rita av. Om det blir en blyerts-, kol- eller akvarellteckning, det vet jag inte än. Vi får se.

Här kommer några gamla bilder, som jag först nu fick chansen att mixtra med. :)

Lyssna också på låtarna som jag har satt till nedanför varje bild. De är underbara "ta-det-lugnt-sånger".


 

Lyssna på låten Bee - Lena Meyer-Landruth (har lite problem att få in den här..)

 

Release me - Oh Laurah
Cut into Twilight Saga (Kozarac)