"Can you read my lips?"
För att jag är arg.

OBS! Idag skriver jag för att skriva av mig. Jag behöver det. Detta är bara en massa grubbel...

Idag är jag arg, irriterad, tom, förbannad, sur, ledsen m.m.
Det måste man få vara ibland, utan att någon ska försöka göra en glad. Idag är en sådan dag. Detta är inte en positiv dag. Jag berättade i det tidigare inlägget om vad som hänt med mitt favoritband. Då menar jag FAVORITBAND. Inte ett favoritband av många. Utan detta är favoritbandET. Jag pratar om toppen på berget.

Denna händelse med att bandet har mist två medlemmar, är inte något jag kan vara glad över. Det är inte bara sångaren i ett band som gör bandet till det som det är. Paramore är en grupp. 2/5 delar är nu borta.
Jag känner mig så obeskrivligt tom just nu. Som om något dött.
Ni kan tycka att jag överdriver. Men det är just det jag inte gör. Det är inte förrän NU som jag förstår hur mycket bandet har betytt för mig. Eller...jag menar förstås... BETYDER.

Hayley, Jeremy och Taylor påstår att de tänker fortsätta. Och det hoppas jag verkligen. Jag vill inte tänka något annat.

Jag är så förbannat arg på mig själv på grund av att jag med flit lämnade Paramore-skivan i Helsingfors i lördags. Jag tänkte när jag åkte; "Jamen, jag har ju Paramore i Spotify".
Fan. Såklart skulle något drastiskt hända så att jag skulle få helt panik efter skivan.

Men den får vara där den är nu. INGEN RÖR DEN.


Ska stänga in mig på mitt rum en stund och vråla ikapp med Paramore.... på spåtifaj...på min syrras tröga dator...eftersom min är död.Tears...

Feeling a little bit sad today. Tom på något sätt. Trodde liksom aldrig att detta skulle hända. Det kunde dock ha varit värre.

Mitt favortband Paramore har tappat två bandmedlemmar. Bröderna Josh och Zac har bestämt sig för att gå vidare med sina liv, och göra något annat roligt. De tre medlemmarna som är kvar i bandet är Hayley, Taylor och Jeremy. God Bless them for staying.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer.Här en bild till minne av det fullständiga bandet. (bilden lånad från google)
På bilden från vänster: Jeremy, Taylor, Hayley, Zac & Josh.Julstämning och julmarknad!

Råkade vandra in i en liten julmarknad mitt på torget utanför kampen när jag var på julklappshopping. :)


Sokkokokki

Ni har förmodligen ingen aning vad det är för något, "Sokkokokki". :)
Det är ett tv-program som sänds i Finlands-tv på kanal "Nelonen". Programmet går ut på att en kock gör mat vid en egen arbetsbänk, i mitten av en tvstudio, fyllt med diverse mat och köksgrejor, och han berättar högt vad han håller på med "steg för steg". Samtidigt ska två kändisar göra samma sak vid två likadana arbetsbänkar på varsin sida om kocken. Kändisarna får inte titta vad kocken gör, utan ska klara av att göra precis samma sak bara genom att lyssna.

Jag och min klass blev inbjudna dit som publik, vilket var en spännande upplevelse. :)

Programledare är Maria Sid (hon som spelar mamman i svenska julkalendern detta år! Ou mäj gäääd ou mäj gäääd! Friiikkii friiikkii :D hyperventilrar... hehe... lol. Just kiddin'. But I dooo watch the julkalender :P)
Kändisarna var denna gång: Jonna Kosonen och Kristiina Wheeler.
Kocken kommer jag tyvärr inte ihåg vem det var.
Helt ok roligt program enligt mig. Vissa sekunder var det helt sjuukt roligt, och andra sekunder var det inte så värst inressant, eftersom jag helt enkelt suger på finska... (let's not talk about that.)

Jag fick även några bilder fotade:

Nämen oj! Där råkade även jag kika in på bild :D Mohahahawawawa :D *Hyper-energisk Malin*En massa massa snö

Även om jag har sagt att vi har massor med snö, så måste jag ännu sätta upp några bilder. Bor ni inte i Helsingfors så vet ni inte av vilken kaos vi lider av:... snö. Jag lovar att det finns värre ställen, men det är oftast för kallt för att man ska orka rota fram kameran ur handväskan och börja klicka mitt på gatan, bara för att fota snö, snö och mera snö. Vissa bilar ser ut som pulkbackar :) hehe :)Christmas is coming...
Woffsing i Winter-Wonderland

Förra helgen när jag var hemma, så var jag ju absolut tvungen att ta mig ut på någon åker/äng med lilla Anni. Hon älskar ju att böka på i snön. Dock var det svårt att få henne att vända sig mot MIG och titta mot mig. Allt annat var ju så mycket mer intressant. Jag försökte ropa allt möjligt för att få henne titta upp. Men varken "kisson"(katt) eller "mösse"(mus) fungerade som det annars brukar. Det enda som fick henne att spänt kasta upp nosen i vädret var när jag ropade "Pappa kommer!" eller "Farmor å Farfar kommer!". Hur kommer det sig att hon bara tittar upp då? Hmm...? x)

Bilderna är beeeeep dåligt redigerade, då jag inte har tillgång till photoshop just nu. Blev tvungen att använda mig av Microsoft Office Picture Manager istället som är det enda tillgängliga just nu. :/

copyright by malin k.Stolt vinnare av...

...Spindelharpan med TVÅ färger! :)Ja...jag råkar faktiskt ha lite tråkigt. Så jag blev ju bara tvungen att spela tills jag klarade det. Hur många gånger jag egentligen startade om spelet, det behöver inte nämnas.Irritationsmoment och lyckliga stunder

Det är lika bra att jag börjar med att presentera mina irritations- och stressmoment, så att jag får sluta med at tänka glatt.

- De jäkla julklapparna. Jag har hela Helsingfors centrum framför mig men inte så mycket som en droppe shoppinglust. Jag skulle så gärna vilja hitta på något speciellt till varje viktig person, men orken vll inte riktigt räcka till.

- Vet ni hur mycket snö vi har här egentligen? Folk säger att det ska komma 20 cm med snö... Då flyttar jag.
- Jag börjar bli uppjagad om vad jag ska göra nästa höst. Var nyss in på hemsidan till en högskola i Lillehammer i Norge. För att alls kunna söka till någon av de linjerna jag vill söka till på den skolan, så måste förhandsuppgiften vara in senast 10 JANUARI!! Shieeeet!

- Jag är helt otroligt irriterad på programmet "Ung och Bortskämd" på svt. Fattar inte hur Jean-Pierre kunde åka ut på grund av att bli mobbad UTAN att de andra får veta varför han blev utröstad. De borde få känna skam. Fiii fääään. Hoppas att Ellinore blir utkickad. GENAST!! Eller.. de kan lika bra kicka ut alla idioter.

- P.g.a min irritation över "Ung & Bortskämd" så skrev jag här om kvällen ett sjukligt fint och långt inlägg här i bloggen om vad jag tyckte om bedömingen i programmet och deltagarna. Medan jag skrev så tog jag en halvtimmes paus för att sedan fortsätta. Vad jag inte tänkte på va att spara texten någonstans, eftersom jag blev utloggad från blogg.se. %#&@¤$#*£!!!!!

- Tänkte måla. Men min hjärna&hand-teknik verkar inte riktigt vilja sammarbeta idag...eller i går... eller i morgon.. (I have a feeling..that it's not gonna work tomorrow). Jag antar att jag blir så gott som tvungen att öva upp den igen. :/HAPPY THINGS!

- Snart är det 18 december. Då åker jag hem till Närpes. WIHIIIIEUU!!

- Snart är det Jul.

- Hästar hästar hästar. Jag ska rida så mycket jag hinner/orkar/får över jullovet :)

- Vår film "Volt" som vi nu har jobbat på halva hösten är ÄNTLIGEN FÄRDIG! I morgon har vi visning av den inför andra lärare och studerande i skolan. :)

-I feel proud!