Ett evigt väntande på det bästa!

Jag väntar och väntar... på "vad"... det kan man undra.

Bl.a. på:

- att moster med kusiner ska komma hit någon gång.
- att få åka och se Eclipse på bio på torsdag.
- tomatkarnevalen!
- KROATIEN/BOSNIEN RESAN!!! 

Nu är det bara att vänta. ;)
Fölen en del av sommaren

Drog iväg med kameran idag igen. Denna gång till ett stall inte så långt borta från centrum. Det var underbart fridfullt där även om tågrälsen går på andra sidan ån med tåg som kör dagligen. Två underbara föl skuttade på i den stora hagen med tre ston. Dessa var hur roliga som helst att fotografera. Det mindre blyga fölet kom och nosade på mig, för att sedan några gånger galoppera runt och bocka. Såklart var de andra hästarna också vackra att få på bild, men fölen är ju bara underbara. Fölen är ju också en del av vår underbara sommar.

Här kommer en bild på det lilla spralliga fölet som hade massor med energi. (OBS. Bilden är lite ljus. Har inget photoshop att göra bilden mörkare i just nu...)
Att bli fotograferad...

...kan vara riktigt kul ibland. Det tycker även Azra.
Azra är en rolig krumelur att fota. Hon har hela tiden en massa för sig.

Och är det inte Azra som har miner så är det hennes syster......eller någon annan...Och allt får man skratta åt :)

Sämre humör...

Är på lite sämre humör just nu. Det är någonting (antingen i datorn eller kameran, eller mitt emellan) som spökar in the connection. Just nu är jag lite less på att vissa bilder har försvunnit, så jag får väl hitta på något roligare. Ska åka till data-affären idag och se om min dator har blivit fixad ännu. Saknar min dator hemskt mycket.

Sådär annars...
Detta måste vara en av de härligaste musikvideor som finns. Dessutom är pojken i video übersööt.
Sitter och rensar...

...bland alla mina bilder som jag de senaste dagarna har fotograferat med min Nikon D90. Jag upptäckte nyss att ett flertal hästbilder mystiskt har nog försvunnit från kameran. Inte bra..inte bra...  Måste gå på spaning och se vart de tog vägen. Börjar bli lite nervös över dem. De var ju mina bästa. (såklart)
Ska ladda upp några bilder när jag har rensat klart.Ut & flänger

Jobbade från 11.30 - ca 18.30. Ja... jag får väl fokusera på lönen. Jag kommer att drömma om tomater på rullande band i natt. (Jag jobbar på ett grönsakspackeri, ifall någon undrar)

Efter jobbet stack jag och Azra iväg med kameran för att fota och flänga runt lite. Vi träffade på kossor, hästar och myggor myggor myggor... myggor.  Det var otroligt underbart väder, och vi får innerligt hålla tummarna på att vädret håller med sig till imorgon. Då ska vi flänga hela dagen, för jag och Azra är LEDIGA! Tjohoo!Körde på en sandväg som går förbi stället där jag brukade rida när jag var yngre. Råkade finna en gammal vän i en av sommarhagarna, så jag passade på att ta några foton av underbaringarna, speciellt denna welsh ponny, som fortfarande är den bästa på jorden.
Kameran har kommit!

Wo..HOOOOOOOOOOO!! 
Har fotograferat hela kvällen. Sätter in några bilder imorgon, för nu är jag dödstrött.
God natt!Ny målning på G!

Sitter och ritar nu igen. Den här gången är det Miley Cyrus som hamnar på pappret. Orsaken till att jag ritar av just kändisar som Miley, Justin och Twilight typerna, är för att jag kommer att sälja dem efteråt. Då är dessa kändisar eftertraktade. Visst skulle jag kunna rita av Julia Roberts, men då får man fråga sig... vem skulle köpa den teckningen? Det är större chans att jag får de yngre stjärnorna sålda.  Jag kommer förmodligen att måla ännu en eller två Justin Biebers + andra småknattar.
Funderar också på att rita Johnny Depp och Heath Ledger, eftersom de är stor-stora stjärnor. Kanske ritar jag också av Elvis... men han är ju inte så hyyper-kul att rita av. Hellre ritar jag då av The Beatles, men det kommer att ta tid att rita av fyra ansikten... hmm.... vi får se.

Har ni några tips på stora kändisar som skulle kunna vara eftertraktade som målningar?


Miley in action. Jepp. Hon ska sedan målas med akvarell.


Nämen... vem är detta som gömmer sig under pennorna? Ibland när man rotar bland gamla teckningar så dyker intressanta minnen upp.Bloglovin!

Jihoo!
Nu är även jag med på bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin!En fin dag

Det var en gång två tjejer som efter en kortare arbetsdag på grönsakspackeriet åkte ut med den ena tjejens broders skrotiga volvo till en vacker strand. De hade tagit med sig två gitarrer, sångtexter, såpbubblor, choklad, kex och en kamera, pluss ett väldigt gott humör. Till en början tyckte tjejerna att det blåste en hel del på stranden, men det höll visserligen bort blodsugarna och andra hemskheter. Vinden lungnade sig efter ett tag och tjejerna kom på att man kunde ha väldigt kul med vatten, eftersom det gav så häftiga effekter på foto. Därmed vadade tjejerna ut i vattnet med vatten upp till knäskålarna. Den ena tjejen tyckte att vttnet var kallt, så hon höll sig bort från den andra som tyckte om att skvätta vatten runt sig.
Efter två timmar av gitarrspelande och fotograferande åkte tjejerna hem igen, nöjda och glada med mera sommarkänsla än någonsin tidigare. Nu var sommaren invigd.


En koncentrerad malin stämmer gitarren. (fotad av azra)En azra blåser såpbubblor.  (fotad av mig)


Azra känner på vattnet (fotad av mig)


Jag (azra som fotograf)


Mina underbara fina fake-skor. (fotad av azra)


Min familjs voffsing Anni. (fotad av mig)

Bilderna är fotade med Azras Canon 550D.Snart ska ni få se på under!

Efter att morbror var och hälsade på och försökte sälja sin Nikon D300 till mig så har jag nu slutligen bestämt mig för vad jag vill ha. Jag tyckte personligen att den underbara kameran som han erbjöd mig var för invecklad och för dyrbar för att placeras i mina händer. Jag skulle aldrig våga springa runt i en hästhage och fotografera hästar med den i handen, så det fick bli en Nikon D90. En mindre proffsig kamera med videofunktion som pluss.

Från och med att den hamnar i mina händer så kommer bloggen att få liv igen. Jag lovar.
vara förbi. För jag vill ju ha den NU NU NUU!!


Bild från google. :)Studentfest imorgon!

Jihoo!
Imorgon är det studentfest! Det kommer förhoppningsvis att bli en bra dag, vi får i alla fall hålla tummarna.
Jag laddar upp bilder senare på klänningen m.m.

Orsaken till väldigt lite bloggande är p.g.a min hopplösa dator, som nästa vecka ska på reperation. Just nu sitter jag på familjens gemensamma dator.