Arg...argare...argast.

Nu börjar jag snart slå sönder saker och ting runtomkring mig. Jag vill kasta studentklänningen och hoppa på den. Jag vill slänga datorn över balkongräcket och jag vill kicka Helsingfors i arslet. Och förresten.... JAG ÄR ARG... (så arg att jag var tvungen att skriva lite med stora bokstäver.) Denna dag är dömd att gå åt helvetet. Vi får ju hoppas att min födelsedag om två dagar inte gör det.

Stylebystars.com kan just nu f*ck off. Klänningen som jag beställde är ju stor som ett hav. Jag drunknar ju!
Jag tänkte (när jag beställde) att det var bäst att välja en extra liten storlek så att den faktiskt skulle sitta på plats, eftersom den inte hade några hängslor. Men vad får jag? Jo, en klänning som snarare är storlek 38! Jag beställde XS = 32-34. (det finns inget mindre) Den var hur stor som helst! Skulle den ha kommit för någon vecka sedan så kanske det inte skulle ha gjort så mycket. Då kunde jag ha sänt tillbaka den och bett om en ny, men nu är även det försent. Klänningen kom ju så sjukligt sent också...
Hjälper det att nämna att klänningen var sydd i Turkiet? Nej... jag tänkte väl det.

Jag får väl helt enkelt gå klädd i ett nattlinne eller något på studenten.
Om inte födelsedagen går åt skogs så är i alla fall studenten dömd till att göra det, i alla fall med den här farten. 

(bilden är lånad från stylebystars.com. Det röda... ja det gjorde jag naturligtvis själv... duktit? Ja.. eller hur..)


Lilla snigel(post) akta dig. Annars...

Jag börjar bli förbannad här! Jag vet inte längre hur många veckor jag har väntat på min studentklänning. Den kommer ju aldrig! Jag vet heller inte hur ofta jag springer till postlådan nuförtiden. Jag har redan gått två gånger till postlådan idag och varje gång jag öppnat postlådan så slinker ett par svärord ur mig. Grannarna måste börja fundera över vad jag håller på med. Vet inte om jag ska våga gå en tredje gång om någon timme eller så...

Bluäääähääh! När delas den förbaskade posten ut idag ????!!!

 

(bilden lånade jag från google)
Evigheters diggande

Varje dag hittar jag något på youtube eller på nätet som slår mig med häpnad (oftast). Därför gör jag två nya kategorier i min blogg; "Malin Diggar" och "Malin Dissar". Varför jag gjorde "Malin Dissar", det vet jag inte. Eftersom jag inte tittar på sådant jag inte gillar så ofta... men i alla fall. Jag skulle kunna fortsätta att digga i all evighet, men jag får väl helt enkelt hålla mig.

Dagens diggande är detta:
Jihooo! Jag är student!

Fick meddelat idag att jag har blivit student! Yess!! Nu kan jag simma lugnt i fortsättningen. (not!) har ett inträdesprov nästa vecka som jag oroar mig över.

Men nu ska jag försöka släppa oron och åka på grillfest till en "Kråsin". (En insjö med höga fina klippor runt, mitt i skogen) Myyyysit! :)


Lyssnar på just nu:
Stuck.

Ibland fastnar en sång i huvudet och man kan inte annat än gå runt och nynna på sången hela dagen/dagarna.

Nu just är den här fastspikad i mitt huvud.
Nyklippt!

Jeij! Jag är nyklippt! Hehe...  Nej, det syns inte. Klippte bara bort de nötta topparna. Jo, jag vet. Bilden är uuuurkass. Fotad hastigt med mobiltelefonen.
Jag önskar en fortsatt varm sommar. Amen.

Har de senaste dagarna spenderat mycket tid på jobbet och i stallet. Jag vill verkligen inte att dessa heta sommardagar ska ta slut. Alla säger att det ska bli kallare. Jag vill inte och kommer inte att tro på detta. Nej.

Här kommer några bilder som är fotograferade ganska nyligen. Bilderna är fotade med en Canon Powershot A640. Alltså ingen systemkamera... vilket jag hoppas kunna köpa väldigt snart. (observera att jag kanske har photoshoppat vissa bilder när det gäller ljusstyrkan och kontrasten)


Snel vovve. Tro inte att hon låg länge sådär. (någon sekund senare var hon framme hos mig och hoppade nästan omkull mig)

Gina

Islandshästen fotade jag för ett lite längre tag sedan, men han var värd att få komma med i bloggen.Välkommen sommaren!

Jag välkomnar sommaren emd öppna armar. Jag vrålar av lycka och hoppar tills jag ramlar omkull. Jag är så otroligt glad idag!
Har varit ute nästan hela dagen, antingen spelat på gitarren eller legat och läst om media och blabla...till inträdesförhöret.
Det är ca 30 grader i skuggan. Härrejösses säger jag bara.
Ska dra ut med några kompisar ikväll till en sommarstuga. Ska ha det jättekul :)

Här kommer några bilder från senaste gången som jag, M och J var i stallet.


Gina och J. :)


Ramse och M. ^^


Jag rider Gina. Detta är min "view" :)


Bloggar mer imorgon. Ha det skiiit sköönt!Fort som f*n!

Så här fort går det att bli stjärna i dagens läge. Har du talang ska du verkligen inte slösa bort den. Ta fram videokameran och skaffa en youtube-account.Charice får mig att rysa

Bloggade också tidigare om denna underbara lilla tjej, Charice Pempengco. En filipinsk ung dam som alldeles nyligen fyllt 18. Hon är liten och späd, men har en röst som överröstar allt och alla. Man kan säga att hon blev upptäckt via youtube av amerikanerna, men före det hade hon deltagit i massvis med talangtävlingar i Filippinerna där hon föddes.

Charice har inte haft det lätt. Som treåring fick hon uppleva någon hemskt när hennes pappa hotade hennes mamma med pistol i hemmet. Charice började medverka i talangtävlingar vid 7 års ålder för att försörja sin familj, men hennes röst bar henne längre. '
I dagens läge har hon hunnit få en hel del drömmar uppfyllda och hon har redan hunnit träffa sina största idoler och dessutom sjungit duett med Celine Dion och Andrea Bocelli. Tack vare Oprah Winfrey blev Charice en allt större stjärna. Tillsammans med David Foster (producent, låtskrivare, arrangör och artist), som tidigare sammarbetat med ett flertal stora stjärnor som Madonna, Michael Jackson. Celine Dion, Andrea Bocelli m.m, har Charice fått uppträda på stora välgörenhetsgalor och gjort flera TV-framträdanden. Charice har bl.a uppträtt hos Oprah och Ellen Degeneres.

Charice har alldeles nyligen släppt sin nya singel Pyramid och dessutom gjort en musikvideo till den tillsammans
med Iyaz. Vilken ni får se här:

 


Här kommer ett av hennes framträdanden på Oprah:
Mission: Justin Bieber i Akvarell

För en eller två veckor sedan bestämde jag mig för att överraska min syster och göra en teckning/målning till henne. Eftersom alla mina kompisar i princip var bortresta så tog jag mig tid och satte mig ner för att rita och måla. Såklart blev den söte Justin Bieber mitt val av porträttavmålning. För första gången använde jag mina akvarellfärger. (Helt sjukt otroligt att jag äntligen plockade upp dem). Nu menar jag inte akvarellpennor. Nej. Äkta akvarell-"klossar" med vatten och pensel. Dock var jag för feg för att våga börja blanda alla möjliga färger, så målningen fick bli svartvit.

Här har jag äntligen börjat måla ovanpå det som jag först skissade upp. Jag satt nästan jämt och väntade på att jag skulle "screw up":a någonstans.

Jeiij! En längre bit på vägen. Syrran kom strax efter att jag fotograferat bilden med telefonen. Var tvungen att hastigt plocka ihop grejerna och dölja dem. Dock kunde jag fortsätta när hon kommit hem. (Tvingade henne att stanna på sitt rum.)

Slutresultatet!Dock kan jag LOVA er att bilden ser lite annorlunda ut i verkligheten. De svarta färgerna är tydligare och bilden ser mera levande ut, men eftersom denna är fotograferad, så var det framför allt svårt att fotografera bilden korrekt och rakt uppifrån.

Nåja. Jag är N.Ö.J.D.

Och syrran blev mer än N.Ö.J.D. :)
Vad är det här? 1 april eller?

Sitter som vanligt uppe hur länge som helst också denna natt. Och just nu kollar jag på klipp med Charice Pempengco. Härrejösses. Har ni hört henne? Sök upp henne på youtube, så hittar ni allt och lite till. Det kommer förmodligen att underhålla er en längre stund.

Nå i alla fall. När jag som bäst sitter och tittar på ett flertal klipp så kapar plötsligt youtube när jag ska klicka in mig på ett klipp. Och så här såg det ut i rutan (OBS! Det röda skrev jag dit själv...):


Alltså ALLVARLIGT?  Ska de ha apor att lösa problemet så kommer det att ta en evighet. Notera också den nedre texten: "Also, please include the following information in your error report". Efter den texten så ser ni en hel ihopsittande oförstående text med en massa siffror och bokstäver. Och ni skulle ha sett! Den var skitlång!
Det här MÅSTE vara ett skämt. Annars fattar jag nada.
Jag tror jag håller på att bli schizo...Bloggen startas upp igen! (Jeeeij!)

Har bestämt mig för att starta upp bloggen igen. Jag har inte bloggat sedan julen, typ. Men nu vill jag verkligen börja göra något igen. Denna gång tänker jag inrikta bloggandet mest på mitt tecknande, eftersom jag kommer att börja satsa mer på det, när jag nu t.o.m ha börjat måla med mina akvarellfärger. (Helt otroligt att jag äntligen bågade börja använda dem!)

Kram kram! Skriver mer ikväll.