Justin Bieber - Never Say Never (3D). Jag ska absolut se den!

Fick höra här någonstans ifrån att den här "Justin Bieber-filmen" skulle vara riktigt bra. Dock vet jag ju inte vem som sagt det från första början, om det är ett Bieber-fan eller om det faktiskt kan vara någon som ställer sig neutralt till Bieber-vågen. Att en Bieber-hater skulle ha sagt det är totalt meningslöst att tro.

Nu har jag bestämt mig. Jag SKA se filmen. Jag går trots allt på dokumentärfilmslinjen, så då är det min plikt att se filmen även om den skulle såka vara dålig. Den kan ju trots allti inte vara sämre en "In the future", vilket är den underligaste filmen jag någonsin sett.
Bieber-filmen är ju trots allt någon sorts dokumentärfilm. Jag skiter fullständigt om folk kommer att hacka ner på mig för att jag säger att jag ska gå och se filmen. Det är deras eget problem om de går runt och är störda på mig på något sätt.

Jag är faktiskt neutral till all denna Bieber-massiva-fever-grejen och den stör mig inte på något sätt. Jag har ingen orsak att hata honom och ingen orsak att följa honom som en stalker. Hans sånger är lätta att komma ihåg och lätta att spela på gitarr. Vilket jag gjorde en del av förra sommaren; spelade hans sånger på gitarren. Det är också en orsak till att jag kan spela bättre gitarr i dagens läge.

Fick höra igår (tror jag att det var) att någon tyckte att Bieber var en bortskämd unge som inte förtjänar all uppmärksamhet och pengar. Ojojoj. Där var det någon som var avundsjuk.
När jag sedan sa till just denna person att jag skulle se filmen, då blev jag frågad om jag var ett "Bieber-fan", precis som om det hade varit något dåligt. Precis som om jag vore en sämre människa om jag var ett Bieber-fan.
Jag svarade inte på frågan, lät honom tro vad han ville. Jag önskade dock att det verkligen var så, att jag faktiskt var ett stalkande Bieber-fan, då skulle jag i alla fall ha valt en sida.


Att vara en hater är inget jag NÅGONSIN skulle föredra. Orka gå runt och vara arg och irriterad på något.

Ett exempel på att jag faktiskt kan stå neutralt till det mesta:

Även om jag inte lyssnar och diggar Hårdrock och Metal, så hatar jag det inte.
T.o.m lilla jag som inte gillar denna musik, var och såg filmen "Lemmy" när den gick på bio under DocPoint festivalen. Och jag kan inte påstå att filmen var dålig. Lemmy som person var riktigt underhållande.
Att man skulle se en hårdrockare sitta och titta på Justin Bieber är antagligen mindre troligt än att världen går under 2012.

Så. Jag tänker gå och sätta mig i biosalen med ett nollställt sinne någon gång denna vecka eller nästa för att se på Justin Biebers film - Historien om hur han blev stjärna.

http://jensenns.blogg.se/images/2011/justin-bieber-never-say-never-2011_141085447.jpg







Kommentarer Från Er Läsare
Paula

Alltså jag har samma åsikt som du! Jag är också neutral mot Justin Bieber och allt som går under samma namn. Jag skulle också gärna se filmen, inte för att jag är ett fan, utan för att helt enkelt se vad det är frågan om! :D

2011-04-13 / 12:11:20
BLOGG: http://bula.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo