Red Riding Hood

Spenderade ännu en kväll i biosalen. Denna gång tittandes på Red Riding Hood.
Jag måste verkligen medge att jag gillade filmen, även om jag har läst boken och visste hur den slutade. Jag var riktigt spänd hela filmen igenom och kunde inte slita blicken från duken. Det lämnade t.o.m godis kvar i min godispåse!

Filmen handlar om byn Daggorhorn som ligger i djup skräck över varulven som ständigt kräver ett byte. I 20 år har varulven nöjt sig med det som staden offrat för den, men plötsligt sker ett mord. En ung flicka dödas av vargen. Byborna är inte längre säkra. Huvudrollen i filmen är flickan Valerie, som är djupt förälskad i en kille vid namn Peter - en aningen mystisk och äventyrlig kille som hon känt sedan barnsben. Dock är Valerie bortlovad till en annan, Henry, smedjepojken som kan lova ett ekonomiskt bra liv åt Valerie, något som hennes mamma önskar. Peter erbjuder sig att rymma med Valerie, men mordet på hennes syster sätter stopp för rymningen. Alla vill få reda på och fånga varulven. Men vem är varulven?

En härlig film, med underbar natur, bra skådespel och fin scenuppbyggnad. Ta en tupplur från stora som små stressmoment och sätt er i biosalongen och njut av en mycket bra film.

Vad gör vi inte för en fin saga?

 

 






Kommentarer Från Er Läsare
Azra

"Det lämnade t.o.m godis kvar i min godispåse!"



Whaaaat :O

2011-04-11 / 08:24:57
BLOGG: http://azraarnautovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo