Är framme i Östersund!

Är äntligen framme i Östersund efter en båtresa, en övernattning i Umeå och en bilresa på 6 timmar. Ikväll ska det festas på festivalen Storsjöyran. På scenen ikväll är bl.a Daniel Adams Ray och The Sounds! :D
Ha det gött! PUSS!ROAD TRIP!

Jag kanske inte har nämnt det men jag ska på ROAD TRIP! Jag och tre andra tjejer startar från Närpes i morgon vid 12 tiden för att ta RG-line över till Sverige. I Sverige så åker vi upp till Östersund på Storsjöyrans tre-dagars-festival. Därifrån åker vi sedan över till Trondheim i Norge, för att dra neråt via Trollstigen ner till Oslo. Vi stannar i Oslo några dagar för att sedan börja dra hemmåt. Hemvägen går direkt mot Stockholm och sedan med båten över till Åbo.

Hela denna resa ska vi göra med bil. Och vi kommer att turas om att köra. Förhoppningsvis kommer resan att gå bra och vi får hålla tummarna för bra väder. :)

Något bloggande kommer det tyvärr nog inte att bli, eftersom vi inte har tillgång till dator och internet. Dock kommer jag att ha minneskort fullproppade med bilder när jag kommer tillbaka!

Tillbaka om en och en halv vecka.
See ya!

Kram Malin
Är det inte härligt med glada människor?

Jag gillar verkligen glatt folk. En del kan störa sig på "allt-för-glada-människor", men jag stör mig sällan. Sitter allt som oftast och skrattar med, bara på grund av den glada energin som flödar från en glad person.

 

Emma Watson är en stor förebild för mig då hon i princip har lyckats med det mesta hittills och samtidigt verkar vara så renhjärtad att man knappt kan tro det. Det är så härligt att veta att även hon är en helt vanlig människa med brister.

Kan man ens kalla det en brist när hon av någon orsak sitter och skrattar sig genom en stor del av en intervju? Nej, det är mänskligt, och jäkligt kul att se att även förebilder släpper tyglarna för en stund.

Kika, så förstår ni vad jag menar.

 

 

Kram Malin!
Once upon a time...
Vart är världen på väg?

HJÄRTA NORGE.

http://www.gp.se/image_processor/1.682568.1311506539!/image/3769552030.jpg_gen/derivatives/wide/3769552030.jpg?maxWidth=440
Jag vill läsa en bok.

Men jag vet inte vad.

Någon som har några förslag?


Jag funderar på den här:

http://4.bp.blogspot.com/-s9MVXn7tkb8/TeVhhSQUbkI/AAAAAAAAAL4/N_yrslpBEyU/s1600/the-perks-of-being-a-wallflower.jpg


Varför den här? Jo, för att man har filmatiserat den och den kommer väl snart ut på bio. Så varför inte tävla i kapp med biografen och hinna läsa ut boken innan den kommer ut på vita duken?Jag som inte skulle kolla fler skräckfilmer...

...fick plötsligt väldigt mycket lust att kika på en skräckfilm. Jag vet inte om det var ett dåligt val att se The Rite. Skins får väl bli min räddning halva natten om jag inte kan sova.

http://0.tqn.com/d/movies/1/0/4/a/W/the-rite-poster.jpg

Nu ska jag göra något roligt. Kanske spela gitarr. ÄTA GLASS!! :DBra bild på mitt humör ikväll.
Ibland foar jag na värr fäil!

Skulle som sagt ut och fotografera headern idag. Jag hade den perfekta bilden i huvudet. Behövde bara hitta en bra äng att fotografera på.
Men det mesta gick åt pepparn.....

- Såg precis när jag skulle ta kameran från skrivbordet, att den av någon anledning stått på ON, vilket gjorde att kameran var helt utan  ström. Vi blev då tvungna att använda syrrans kamera.
- syrrans kamera har börjat krångla. Den vill inte fokusera rent.
- vi kom oss iväg alldeles för sent, vilket gjorde att vi fick en hel massa mygg efter oss
- körde en hel massa runt, men hittade ingen bra plats.
-  valde till sist någon random åker att fotografera på. Dock var platsen i skuggan. :(
- Mygg mygg mygg mygg...
- min tunna vita topp fastnade totalt i kjolens dragkedja. BAJS!!
- Av någon anledning fotade min syster en massa felkomponerade bilder... punkt..punkt...punkt.  (förlåt syrran)
- Mitt humör var SKIT.
- Vi åkte hem, med ett par stycken bilder som kanske får duga tills i-fucking-morgon.

Nu är jag på bajs humör och vill bara att denna dag ska ta slut innan något annat också går fel.
Lägenhet fixad!

Wohoo!
Nu är lägenhet och rumskompisar fastställda. Pang Krash Kaboom! Wohoo! Nu kan jag inte sluta vänta på att få inreda rummet och fixa till i lägenheten. Underbart!

Nu ska jag hoppa i duschen och försöka fixa till mig så att jag och syster kan sticka ut och ta några nya bilder till headern. Det börjar bli dax nu liksom.Aningen stressad...

Känner mig aningen stressad just nu. Får nog börja skriva en "KOM IHÅG ANNARS DÖR DU"-lista, så att jag inte stupar.
Har nyss fått reda på att jag och två av mina kompisar ska få lägenhet som vi sökt, om vi dyker upp i helsingfors på tisdag och skriver kontraktet. Samtidigt ska nu genast en hel del pengar "från ingenstans" in på bostadsgaranti-kontot. Vilka pengar? Vems pengar? Jag har inga pengar! Jahap...

Måste packa, vi åker imorgon. Allt ska fungera på minuten imorgon. Sluta arbetet en timme tidigare, åka till banken och fixa hyresgarantin, åka hem, duscha, kasta mig ut till busstation, åka buss, åka tåg, festa (eftersom jag har lovat festa med Mari imorgon) sova..någonstans, upp på morgonen och åka ut till lägenheten. Titta på lägenheten, fixa kontrakt. Åka hem. Tåg, buss. SOVA. Åka på jobb.

Samtidigt får jag för i helvete inte glömma att sända in till skolan att jag tar emot studieplatsen.
Folk tycker antagligen att jag är aningen knäpp som inte har kommit ihåg att göra en sådan simpel grej. Men simpla grejer går förbi mig ibland. Jag fungerar helt enkelt inte så som folk tycker att jag borde. Jag skulle kalla det stressglömska eller något "förtränga stressiga grejer-glömska".

Då hjälper det inte att folk står och gapar om "Varför har du inte fixat ditt och datt?!!". Jag har absolut inget svar på den frågan. Jag har inte makten att ändra det förflutna. Jag står tom på svar. Jag fungerar så.

Jag vet ju innerst inne att jag borde ha kommit ihåg. Så jag får helt enkelt gå och banna mig själv för att jag glömt. Men vad i hela friden hjälper det? Då har jag ännu en gång glömt bort vad jag går runt och bannar mig för.

Så. Malin. Kom ihåg ditt och datt nu då för en gångs skull. Utan att banna dig själv. För ännu har du ju inte glömt vad du har att göra imorgon. Eller?
Malin
Snart drar vi!

Dags att sätta sig i bilen snart, annars blir det "försenade familjen" igen. :D

Släktträff idag!

Idag blir det släktträff. Det blir kul att se vem som dyker upp. Vi försöker att varje sommar ha en liten släktträff. Inga storstora grejer. Tårta och sånt bara. Det är inte så att vi möts upp hela släktträdet med alla småkvistar och rötter hit och dit. Det blir några mostrar och morbröder samt en del kusiner.

http://christchurchcitylibraries.com/heritage/photos/selwyn/P7030188.jpg
(random bild från google. )
Har du planer på hur ditt liv ska se ut?


Ny Sherlock Holmes film på G!

Snart kommer den nya Sherlock Holmes filmen ut! "Sherlock Holmes: A Game of Shadows". Den blir säkert dundrande bra. Den svenska skådespelerskan Noomi Rapace (som spelar Lisbet i Stieg Larsson filmerna "Flickan som lekte med elden" m.m) är också med i filmen. Väntar med spänning!
Dagens konstaterande: Det regnar.


In the thinking state of mind

Funderar vad jag ska göra av morgondagen. Skulle liksom vilja få något gjort på hemmafronten. Få något ritat, skrivet eller annars bara städa rummet.

Städa rummet? Who am I trying to fool?

Hur kunde jag tänka så?
Det blir nog tecknandet eller skrivandet som jag satsar på imorgon. Antagligen slutar det med att jag sitter och bläddrar på youtube eller spelar igenom halva sånger på gitarren, eftersom jag sällan kommer ihåg andra versen eller sticket i sångerna.
Skyscraper

Demi är tillbaka på benen.

 
Rensar telefonen på bilder! BILDBOMB!

Då och då råkar det sig att jag drar upp telefonen ur fickan när jag är någonstans. Eftersom jag den senaste månaden har varit på jobb (på gravgården) så är det just där jag har knäppt några bilder.


Allting ser så retro-häftigt ut genom mina solglasögon.

 


En spinkig liten gran. Inget konstigt med det...


Myr-ägg. Usch.


Närpes Kyrka.


Gult löv! Paniiik paniik! Hösten är snart här!


Gräv-dinosaurie-maskin. De bygger ut gravgården.


Kyrkogården. Å fint väder.


Jag idag. BATHROOM EGOPICTURE WARNING!


Ett par mäktiga moln.Jag hittade web-cam funktionen på min nya dator!

Hahahahaha!! Härregyyyyyd!! Tror jag garvar en stund till (åt tredje sista bilden), så att jag är lugn och koncentrerad när jag ska se på Harry Potter ikväll.

 

Sådär annars så tycker jag att web-cam funktionen på den här datorn är rätt så usel. Den var bättre på min gamla hp.
Enda rena t-skjortan i skåpet...

...vågar jag?

Fick t-skjortan tillbaka av syrran igår. Hon ville av någon orsak inte ha den mera.
Undrar varför? o.O


Haha.... x)


Finns det någon här som tycker att jag är smått galen?
Nä, jag tänkte väl det. x)
Här är den! Min musikvideo!

Fick en idé i våras/i början av sommaren. Jag ville göra en musikvideo. Jag hade hittat låten, men jag behövde bara fundera ut vad jag ville filma. Senare kom jag fram till att låten var för dålig kvalité. Den var en aukustiskt filminspelad version av en pop/rocklåt. Så jag blev tvungen att hitta en annan.

Efter att jag sett filmen "Waiting For Forever" så hittade jag den perfekta sången. Jag blev helt kär i sången "Worlds Apart" av bandet The Mostar Diving Club. När jag kikade på bandets sida på youtube, så hade de bara ett litet antal prenumeranter, vilket gjorde att jag kanske kunde få kontakt med dem, då jag ville fråga om jag fick använda och sedan publicera låten med musikvideon på youtube. 

(Egentligen ska man fråga själva bolaget som bandet är inskrivet i, inte bandet. Men eftersom detta bara var något som jag ville göra "just for fun" så tog jag endast kontakt med bandet.

Bandet tyckte att det var en helt rolig idé så länge inte musikvideon innehöll något kommersiellt.

Och nu är musikvideon klar!

Den är inspelad på Storholmen i Lappfjärd och det är min syrra Linnéa och hennes kompis Felicia som är huvudkaraktärerna i videon. Jag vet att ljuset i videon är lite överexponerat ibland, men det är meningen, för att ge en glad och "happy" känsla.

Watch and Enjoy!
Sneak Peak!

Här är en liten sneak peak, men av vad, det får ni kanske veta senare...

 

See ya later alligator!I feel so bad for leaving you...

...unupdated.

Jag lovar att det ska bli bättre. Jag har bara haft det lite stressigt.

Idag lyckades jag stiga upp kl kvart före 7 för att sticka iväg med Jessica och hjälpa henne med pollen Melli på en hopptävling. Tävlingen gick riktigt bra, om man tänker att de tävlade mot många stora hästar (melli är en ponny). Här är några bilder från den.
Efter hopptävlingen stack jag, mamma, Linnéa å Felicia iväg på filmuppdrag. ;) Säger inte mer.Det ni!

Idag är det 20 år sedan jag blev döpt.

(hehe)

Amen.Hänger inte riktigt meeeed!

De senaste veckorna har jag inte riktigt kunnat hänga med i svängarna på varken bloggen, facebook, youtube eller ja internet över huvudtaget då min dator inte har fungerat. Jag har inte ens orkat försöka få skitklumpen att gå, så jag har alltså lämnat lite efter. Vilket jag nyss upptäckte är lite kul. Nu har jag ju hur mycket som helt att kika på och uppdatera mig med.

Jag som är ett så jäkla stort fan av youtube kan nu sitta i några timmar och uppdatera mig med de senaste musikvideorna och annat skit så jag ÄNTLIGEN har skaffat mig en ny dator!

Förstås kikade jag på Taylor Swifts två nya musikvideor. Hon har alltid något kul att komma med.Nu ska jag fixa några bilder och använda ritplattan (!!! ÄNTLIGEEEN!!)