Det går lite trögt just nu...

...då jag väntar på att köpa ny dator nästa vecka. Min gamla är död, dödare, dödast.Malin frågar, Azra svarar.

Jag: Hur gammal är Viggo Mortensen om han är född 1958?

Azra: Ganska gammal.In dire times, you might be tempted to "set your house on fire and never answer the phone again, but it would be better to ask yourself: How can I be most useful to this world? Not that I'm a fucking genius."

Citat av Viggo Mortensen.I'm proud!

Bilde fra artige.no
Stack iväg och red!

Åkte på ridlektion ikväll. I morgon kommer jag att ha träningsvärk och gå som om jag skitit på mig. Undrar hur det kommer att se ut när jag cyklar...?


(Bild lånad via google)
Waiting for Forever

Hade ikväll otroligt mycket lust att se en härlig och lugn film som inte var en komedi, aktionfilm eller övernaturligt. Hittade filmen Waiting for Forever och satte mig ner för att se den.

Nu i efterhand så vet jag verkligen inte hur jag hittade den, men jag är så otroligt glad att jag gjorde det. Jag tänker inte säga vad den handlar om. Den behöver ingen beskrivning. Se den. Bara se den.

Filmen förde dessutom med sig ett antal otroligt vackra sånger som kommer att spela i mina öron en tid framöver.

Tom_Sturridge_028.jpg
Det här med sommaren


Det blev ju trots allt några lyckade bilder. Dock vill jag verkligen ta om hela plåtningen igen, eftersom jag inte är fullständigt nöjd med den. Alla bilder var jag tvungen att ta igenom en ordenlig redigeringsrunda då de var väldigt mörka. Detta på grund av att jag fotograferade dem i RAW och sedan bara direkt körde om dem till jpg via pappas något skumt redigeringsprogram. Detta gjorde bilderna gråaktiga och mörka som om de hade haft något solskydd på sig.

Linnéa tog även några bilder på mig, men av någon orsak var flera suddiga och mer gråaktiga än de som jag tog på linnea.
Men här är i alla fall en.
Det fixade sig till slut.

Pappa är en ängel! (med pistolen mot mitt huvud.) Tack!

Tydligen hade vi ett program i vår gamla stora stenbumling som klarar av att konvertera om bilder från RAW- till jpg-format, även om detta tog ca 2 och en halv timme.
Fan fan fan...

Jag sprängs av frustration just nu. Jag skulle nästan vilja gråta.

Jag och min syster gick i duschen och fixade oss inför en "photoshoot" som vi skulle ha ute på ängen. Vi letadede även fram en hel del saker att ha med i bild, men när vi kommer ut så märker vi att solen har gått och gömt sig bakom molnen.

Jag tänkte "nåja" och vi gick och fotograferade i alla fall.

När vi fick nog och min frustration över att ljuset inte var tillräckligt, krankar, långräs i skorna m.m, så gick vi tillbaka. Då upptäcker jag i stor fasa att jag har fotograferat ALLT i RAW-format, vilket betyder att datorerna i vårt hem inte klarar av att öppna bilderna. Alla bilder frog alltså åt helvetet.

Det finns inget att göra åt saken.

JAG SPRÄNGS AV FRUSTRATION.


Så nu har jag inte ens lust att spela Red Dead Redemption så att jag skulle få skjuta omkring mig lite.You and me, equality, that's how it should be you and me.Nyfotograferade bilder från någon dag tillbaka.
Bilder fotograferade av: Malin K.
Modeller: Linnéa och hästarna Melli och Lordi.Nej nej nej nej nej...

NEJ!  Klockan är 12 igen. Jag borde ha lagt mig för en timme sedan!!!!!!!!!  Kommer att vara dödstrött imorgon när jag vaknar.

Fan.Red Dead Squirrel

Jessica fotograferade när jag stod och grävde ekorr-graven. (Japp. Ekorren blev begraven).
Stal lite bilder av henne. I hope you don't mind Jessica. ;PNi ska inte tro att det var kul att hålla i denna "flyg"-ekorre. Usch...fy.... aldrig mer.

Sen var det dags att gräva ner lillskiten.
Riding trough the Wild West....

Det har regnat halva dagen. Just den halvan av dagen så spenderade jag på jobbet. Alltså utomhus. Gravgården ni vet.  Jag har kommit fram till att det är mycket bättre med HETT HETT väder än regn, då regnet också påverkar klädvalet (regnkläder), krankarna och celsiusgraderna.

Sådär annars så fortsätter mitt Red Dead Redemption spelande. Det går både mamma och pappa på nerverna, men jag lovar att mitt spelande tar slut när jag har spelat ut the damn game.

Medan pappa vill titta på tv så satte jag mig vid datorn istället, för att kika på olika trailers till kommande filmer. Mitt RDR-spelande har även börjat påverka vad jag vill se på för filmer just nu = Västernfilmer. Helst nya då. Riktigt gamla västernfilmer kan nog bli aningen långtråkigt. 

Mitt sökande efter westernfilmer-trailers tog stopp i en skrattattack.

Jag slog in "Wild West" på youtube och fann detta som andra klipp
.BIG FAIL MALIN! BIG FAIL! :D
Ut i solskenet!

Nu räcker det Malin. Nu har du två dagar i sträck legat och dragit dig i sängen till 1, halv 2 tiden. Nu ska du sticka ut. Ut i solskenet och cykla med mamma. Kameran hänger antagligen med. Men den måste laddas. Råkade lämna på den över natten.


Här kommer några bilder som jag fotograferade för några dagar sedan.
Hannas underbara hästar på Notholmen! :)Det här med hästar.

Mamma konstaterade någonting för några dagar sedan (när jag var så överlycklig att äntligen ha beställt tid till en ridlektion). Något som jag trodde hon skulle ha konstaterat för flera år sedan.

Det här med hästar går nog inte ur dig.


(bilden fotograferad för några dagar sedan)

Nej kära mamma. Varför skulle det?
Ekorre upphittad, men död.

Man kan inte precis påstå att jag har varit en aktiv bloggare de senaste veckorna, men nu ska det nog bli ändring på det. Min dator har ju fått solsting eller något nu igen. Den fungerar (än så länge)!

När jag cyklade hem från jobbet i denna stekande hetta hittade jag en död ekorre ca 100m hemifrån. Eftersom den inte var mos (vilket de oftast är) sågick jag tillbaka för att plocka upp den. Fy fan att ekorrar ska dö på vår gata... Det händer faktiskt rätt ofta.

Vad ska jag göra nu? Begraving?


Det bara regnar...

Någon annan än jag som har ätit ätt det regnar? Ganska svårt ätt.missa det när man arbetar på en kyrkogård. Men i min fina nästan lysande regnjacka så lyser solen. :)