Creativity flows...
Idag vill bilderna vråla av kontrast.


Jag ska skjuta hål i hjulen på buss 57 och tejpa fast busschauffören (med Jesus-tejp) vid ratten på bussen.

Är inte på det bästa humöret idag efter att ha vaknat av mig själv och i panik tittat på telefonklockan som visat 20.28. Jag fick hastigt slå på datorn och kolla den egentliga tiden som då var 08.30. Och jag som var nere vid busshållplatsen i tid och allt, och så kom aldrig den förbaskade bussen. Inte undra på att folk stod och suckade högt och tittade på sina klockor med jämna mellanrum. Så, jag kom väl några minuter försent till timmen.

Eftersom jag måste byta buss på vägen, så behövde jag rastlös som jag var något att göra på nästa busshållplats. Jag ville twittra och klaga på buss 57, men Twitter fungerade inte på grund av att de höll på att fixa sidan. Gaaaaaaaaahhhhh.

Vid maten i skolan var såsen slut. Det blev köttbullar med torra potatis (och några droppar sås på toppen).

Jag kom nyss hem och kastade mig på sängen och vrålade i kudden.

Nu är allt ok igen.Bjuder på några vacker bilder från Norge strax nedanför trollstigen där vi campade. OBS. Den har inget med texten ovan att göra.
Vad pratar du då?

Vi sitter på "I Love Food" restaurangen och diskuterar om vår oförståeliga närpesdialekt.

Mari: Ja, men jag pratar med en ganska utblandad dialekt med mina klasskamrater.

Malin (som bara drar dynga för dagen): Utblandat med vad? Vatten? Alkohol?

Mari (helt med på noterna): Vatten.

Malin: Haha. Du pratar vattenslang.


Sticker iväg och träffar...
X-factor USA.

Har följt X-Factor USA via youtube ända sedan det började. Redan då hade jag mina absoluta favoriter. Nu när de blev tvungna att bestämma vilka som kom vidare så blev jag så underbart lycklig. Det var BARA mina favoriter som kom vidare! I'm sooo HAPPIII!

Här är mina tjejfavoriter som gick vidare. Sätt dem på minnet. De kommer att bli de nya stora artisterna.

RACHEL CROW: Den underbara och söta, 14 åriga tjejen med rösten och glädjen som gör att jag går sönder.


MELANIE AMARO: En helt klar stjärna. Värsta Mariah Carey


DREW RYNIEWICZ: Underbart unik röst som gör att man smälter.

Drew

 


Äääähhh...dräggel dräggel...

http://www.aceshowbiz.com/images/still/the-three-musketeers-pic09.jpg

Som sagt. Jag var och såg på The Three Musketeers igår. Logan Lerman stack svärdet i hjärtat på mig.


Jag är inte ens säker på om det är en bug.

Jag satt och spelade Red Dead Redemption när jag kom på att jag skulle försöka hoppa med min häst över några klyftor för att komma till ett visst ställe. Första gången jag prövade föll jag ner med hästen mellan klyftan och hästen dog, men inte jag. Så jag skaffade fram en ny häst och gjorde ett nytt försök. Då hände detta som ni ser på bilden. Jag hamnade mitt i filmen "127-hours", men med häst inkluderad. Enda sättet att komma bort var att skjuta hästen och där efter klättra upp på hästen (jag vet, det låter grymt). När jag sedan skulle hoppa ner mellan klyftorna så dog jag. Vilket var synd.

Haha... fan vad det ser galet ut.


Man måste bara gilla spontant.

Onsdagen blev lyckad även om "byxorna inte passade jackan" tidigare på dagen. Jag hittade den perfekta Hit-Girl jackan till min halloweendräkt. Sedan var jag bara tvungen att hitta en lila peruk och något coolt vapen att sticka ner i mitt rosa 2.50€-s bälte.
På kvällen när jag satt i tvättstugan i källaren och väntade på att mina kläder skulle tröttna på att åka vattenkarusell fick jag veta av Steffe att det var spontanfest på G. Vilket jag nappade på efter att jag fick veta att jag inte skulle behöva byta buss på vägen.

Och det var enormt roligt! Vi lekte med den sötaste hunden, skrattade massor och spelade osynlig american-football på vägen till baren. Att en i gänget var oc

Igår spenderades dagen med att springa runt på stan och leta peruk, vapen och mat med Steffe som inte hade den bästa livsgnistan. Jag hann inte hem emellan det att shoppandet tog slut och att jag ringde till Azra för att övertala henne om att åka och se på film på bio: The Three Musketeers. (Med Logan Lerman! Ääähhh..dräggel dräggel...)

4 att i samma mening. Wow.

Här kommer lite bilder.


Steffe and her bad day.


cute car.


Det här blir bra! Icke sant?Det känns inte rätt idag.

Skolan började jättesent idag, 13.15. Det var meningen att jag skulle äta något före jag drog iväg, men jag glömde bort pirogerna i mikron precis någon minut före jag skulle gå till bussen. Så jag fick trycka in två i käften och kuta iväg till bussen. Upptäckte i bussen att byxorna inte alls matchar jackan och att de dessutom rynklar sig på helt fel sätt. Knäna ser ut att hänga till marken. att jag glömde sminka mig gör nu det samma, men jag har en växande finne på kinden. HÄRLIGT.

Påminner mig själv att jag ska diska idag.Spammar på min egen blogg.

JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBERJUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBERJUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBERJUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBERJUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER.

I'm so evil.Vi sitter på tåget.

Mari sitter och stryker med handen över benet och säger att hon hatar när jeansen blir sådär "pälsaktiga". Du stryker en väg, och "pälsen" ligger. Sedan stryker du mothårs och "pälsen". står ut.

Intresseklubben antecknar.
Twitter!

Kom på att jag finns på twitter sedan 2009. Och det roliga är att jag kan uppdatera twitter via telefonen (det fungerar inte att blogga via min telefon).

Så om ni vill veta vad jag gör mitt på dagen under någon random tidpunkt så kan ni kolla min twitter.

Så nu vet ni det.Drar in till stan.

okej.... det blev inget av den planen.
Vill ha en cykel.

Om jag klarar IKT-testet imorgon, så drar jag till något loppis och köper en cykel.

Tumblr_lt26a8zoqo1qjcj8wo1_500_large

"It's kind of a funny story"

Jag har på riktigt hittat en av mina största favoritfilmer för detta år. Den är enkel, rolig, vanlig och UNDERBAR! Den är något av det finaste och renaste jag någonsin har sett. Den gör en glad på ett djupt sätt.

Filmen handlar om Craig, en 16 årig kille som är deprimerad och funderar på att ta livet av sig. Dock vill det aldrig riktigt bli av, så han skriver in sig på en psykiatrisk vuxenavdelning för att få hjälp. På avdelningen möter han en bunt med sköna typer med olika problem, och på något sätt får han en ny start i livet.
Filmen tar på sätt och vis upp meningen med livet och lyckan med livet.

Vem känner sig inte deprimerad ibland? Alla har vi våra svaga dagar, och då är denna film det du bör se. Du kommer genast att känna hur hoppet och livet växer inom dig igen. Det gjorde i alla fall vi; jag och Azra.

Nu ska vi se filmen igen.
Just Me Noticing

Jag har inte varit hemma (Närpes) på exakt en månad. Borde jag kanske åka hem nu innan marken fryser och fingrarna sätter sig fast som istappar kring hästarnas tyglar?När tekniken sätter sig på tvären.

41235_156963484313892_100000007240802_511632_3530839_n_large

Detta gäller inte bara datorer. Det gäller all teknik. Har man inte råd med det bästa så får man nöja sig med "måttligt". Det är just det som gör mig så ledsen, arg, förbannad och galen. De som har råd med det bästa behöver inte uppleva all den stress som en som jag upplever.


T.ex upplever jag stress dessa gånger (OBS! Vissa saker kanske ni inte förstår vad jag pratar om. Jag måste bara få ut min stress, och därför skriver jag ner mina problem på min stackars blogg):

 

- När jag konstigt nog inte har någon täckning i telefonen. Jag kan inte ringa någon, ingen kan ringa mig och det samma gäller att sända meddelanden.

 

- När ja hastigt skulle vilja skriva ett blogginlägg så sätter sig både internet, datorn och photoshop sig på tvären. Inget blogginlägg blir gjort.

 

- de senaste månderna så har jag inte kunnat spara filer normalt i phosothop. ERROR-uppstår. Måste alltså spara dem via "Spara för web", vilket tar en hel massa extra tid.

 

- Skulle göra en viktig presentation. Skulle försöka hitta någon gratisversion av PowerPoint-programmet. Men nej. Allt KOSTAR och tydligen fanns det heller inte färdigt i datorn. Var tvungen att låna Azras dator, som hade fått det gratis på köpet när hon köpte datorn.

 

-  Funderade på att öva på IKT-modulerna hemma. Vad borde jag öva på? Jo, Excel! Men excel har jag inte heller färdigt i datorn. Måste ladda ner gratis version. Ingen gratisversion hittad. Azra!? Kan jag låna din dator?

 

- Måste sända in en hemläxa till en lärare. Trycker på skicka. Internet slutar fungera.

 

- Jag är hungrig på morgonen och funderar på att snabbt koka upp gröt. Nä just det. Spisen tar 20 minuter på sig att ens bli varm. Sedan ska gröten koka i 10 minuter. Sedan ska man äta också. Ja denna process varar i åtminstone 45 minuter. Det blir müsli med joughurt idag också. Är man hungrig så vill man ha mat genast. Inte efter 45 minuter.

 

- Lysröret i badrummet BLINK..BLINK.. BLINKA... BLINKAR! När ska jag någonsin hinna köpa ett lysrör? Vi löste problemet med att ställa en skrivbordslampa på golvet. Men ska du föna håret framför spegeln i badrummet så måste du helt enkelt stå ut med att lysröret blink-blink-blinkar, då man inte får ström till fönen utan att lampan är på.

 

- Jag har ofta lust att se på film i den fina stora tv:n i vardagsrumshörnan. Dock upptäckte vi att min dator inte har ett HDMI-uttag. Det har dock de andras. Så det blir att... Azra?! Får jag låna din dator?

 

- Jag borde köpa Adobe-programpaketet som innehåller Photoshop, Illustrator, Premiere och After Effects för att kunna göra hemläxor i framtiden inom min linje "Online Media". Även om jag kanske skulle få det till ett studerande-pris, så kostar det "hiskelit mytchy".

 

Jag undrar om det är någon som förstår mig om jag säger att jag håller på att
stressa mig i bitar över tekniken?

 

Azra?! Kan jag låna din dator?

 

 
Stämning!

Fatta vilken stämning jag hamnade i när jag skulle gå ner till affären och handla (så att jag inte skulle behöva äta gröt), när det i högtalare utanför affären spelades Costellos "She". Är det inte den absolut bästa höstsången även om man ibland glömmer bort att sådana skönheter finns? Sedan när man hör den blir man så glatt överraskad och lycklig så att man ryser.
Eftersom det var kallt ute, kunde jag inte stanna kvar och lyssna.

Och det första jag kom att tänka på var att: "Jag vet precis vilken film jag ska se ikväll", men sen kom tanken: "Usch vilket tråkigt liv jag har just nu. Jag vill också leva som Julia Roberts gör i filmerna". Jag gör ju ingenting, och ingenting händer. Where is my drama and happy endings?

Jag saknar tiden när man satt hemma i soffan med mamma och tittade på Notting Hill, Pretty Woman och andra Julia Roberts-filmer.

Jag får väl nöja mig med dagens drama och happy ending: Jag frös, vilket är dramat. Jag ringde hyresvärden så att han kunde komma och fixa värmen i elementen. Elementen blev fixade och nu behöver jag inte frysa. Det var mitt happy-ending för idag.

Jeee.

The_break_of_autumn_by_inextremo_large
Ja...

That-is-a-real-tough-time_large
Linnéa.


(bild av felicia)

När den här tjejen var fyra år var hon min värsta mardröm. Nu önskar jag bara att jag kunde åka hem och krama om henne. <3

Här är några bilder från när hon var yngre. (typ 7 år?)


Trött på samhället.

Får ni någonsin känslan av att ni är trötta på samhället och människans egoism?

Jag har den känslan nu. Delvis kan det bero på att jag saknar att vistas i naturen, rida, mocka boxar för hästarnas skull, gå ut med hunden och låta den springa fritt på åkern tills den storknar OCH delvis är det för att jag alldeles nyss kom hem från bion. Vi såg "The Help". En väldigt bra film. Väldigt väldigt bra film.

Nu har jag lust att plantera ett träd.

Någon gång i livet ska jag bo långt borta människor, bilar, ilandsproblem och egoism. Jag vill hjälpa någon/något. Jag vill göra något för att hjälpa det lilla goda vi har kvar att leva för.

Tumblr_lq6ut5pwgt1qcokc4o1_1280_large

179866_165570316823534_115864781794088_329300_3805022_n_large
Jag kom fram till att...

...det måste vara stört omöjligt att hitta något i den här bloggen. Jag brukar fullständigt skita i att kategorisera mina inlägg. Så, bara så ni vet. Ni ska inte klicka på kategorierna. Då hamnar ni en gräslig labyrint och ni kommer aldrig att hitta ut igen.
Drive

I fredags sprang jag och Steffe genom blåsten och regnet för att komma till Finnkinos Kinopalatsi. Vi ville absolut på bio. Jesse som hade föreslagit filmen Drive, kom nästan försent då han åkt till fel biosal.
Jag hade ingen aning om vad filmen Drive verkligen handlade om. När jag hade frågat Jesse så svarade han osäkert att det handlar om en kille som kör. Jaha liksom..?
När de visade Paranormal Activity 3 trailern före filmens början trodde jag att jag hade kommit för att se en skräckfilm. Detta eftersom att de på bio oftast visar trailers i samma genre som filmen som man sedan ska se.
Så aningen skräckslaget frågade jag Jesse om han hade dragit med oss på skräckfilm.
Då sa Steffe:
"Förtexterna är rosa, då är det inte en skräckfilm".

Jag antar att hon hade rätt, för någon skräckfilm såg vi inte.

Drive är en snyggt filmad film med högklassat skådespel. Filmens story beaserar sig på James Sallis novell "Drive" och handlar om en kille (spelas av Ryan Gosling) som dagligen jobbar i en bilverkstad men som på sidan om jobbar som stuntman och chaufför åt rånare.

Filmen vann för bästa regissör (Nicolas Winding Refn) i Cannes filmfestival.

Mer är än så vill jag inte säga.
Gå och se filmen.
Crazy place!

För en tid sedan stack Stephanie och jag ut och fotograferade. Eller, ja. Vi satte på självutlösaren. Bilderna är fotograferade med Stephanies kamera vilken är en...Nikon-väldigt-bra. :)
Some ways to maintain a healthy level of insanity.

 1. At lunch time, sit in your parked car with sunglasses on and point a hair dryer at passing cars. See if they slow down
 2. Page yourself over the intercom. Dont disguise your voice
 3. Everytime someone asks you to do something, ask if they want fries with that
 4. Put your garbage can on ur desk and label it "in"
 5. Finish all your sentences with "in accordance with the prophecy."
 6. Order a diet water whenever you go out to eat--with a serious face
 7. Specify that ur drive-through order is "to go."
 8. As often as possible, skip rather than walk
 9. Don't use any punctuation
 10. Sing along at the opera
 11. Go to a poetry recital and ask why the poems dont rhyme
 12. Put mosquito netting around your work area and play tropical sounds all day
 13. Five days in advance, tell your friends you can't attend their party cause your not in the mood
 14. Have ur friends address you by ur wrestling name, Rock Bottom
 15. When the money comes out of the ATM, scream "i won! i won!"
 16. When leaving the zoo, start running towards the parking lot, yelling "run 4 your lives, they're loose!!"

Have fun!"Det här är sagan om coolaste katten i det långa landet falukorv..."

Råkar lyssna på "Mister Cool".

Jag är i en rätt så bra stämning just nu. Har just duschat, dammtorkat skrivbordet, satt tillbaka datorn på skrivbordet och kopplat i högtalarna. Golvet är...nästan städat.

Vänner i Vida vackra vilda "väst" (norge).
ROAD TRIP - Trondheim! (del 1)


Vi visste inte riktigt vad klockan var när vi gick runt i Trondheim. Och klockorna i restaurangen hjälpte oss inte direkt.
När man är ledig

Det är lätt att man blir jäkligt slö och långsam när man är ledig i ett par dagar. Tiden går långsammare och det gör även jag. Jag hinner knappt stiga upp innan Jessica har hunnit vara i skolan och kommit tillbaka. Allt man borde göra känns som ett maraton. Ringa banken, göra mat, klä på sig, duscha.
Det är dock mycket lättare att man fastnar vid datorn, eftersom huvudet jämt vill underhållas.

Jag kände mig dock otroligt stolt idag, när jag praktiskt taget kickade ut mig själv för att springa en runda och göra av med lite onödig energi.

Men sådär annars så...usch det här är ju nästan pinsamt. Jag har suttit på youtube nästan så gott som hela dagen.
Jag har sett bl.a musikvideor, parodier, bra covers, dåliga covers, filmtrailers, roliga-djur-videor, animal-planet-videor (om folk som överlevt djurattacker), Charlieissocoollike, Nigahiga, Bloopers av alla slag, Disneychannel skräp, Eric Saade som blir intervjuad av Bolibompa, Eric Saade som huvudvätare, Eric Saade som kör dåligt... ja.

Så vad vet jag nu då? Är jag smartare nu?

En sak vet jag i alla fall: Eric Saade tycker om stekt äggröra.

Om det hjälper mig i mitt framtida liv...ja.. knappast.

Tack för (patetiska) mig!

Nu kom Azra. Så nu ska jag visa henne vad jag har sett på idag. Höhöhöh...BAD LIP READING.

Jag har några nya favoritsånger. Här är de:


Kära tomten. Jag önskar mig en...

http://elinemelia.spotlife.se/files/2011/06/onepiece_koft_navy1.jpg

Ps! Mamm, jag hoppas att du snappa opp hede!
Sant.

Tumblr_ls02ru1qwp1qffhxmo1_500_large
Du kära döda söndag, nu ska du minsann leva!

Ville verkligen inte att det här skulle bli en död söndag, som jag brukar kalla "innesittar-söndagar" då alla sover och ingen orkar få ut en fot genom dörren.
Azra och jag drog iväg och handlade vid halv två-tiden, vilket var lite för sent, eftersom våra magar vrålade som lejon då de inte fått någon frukost. Kom i alla fall hem med två kassar mat. Hälften skulle in i frysen. Planderade så att jag inte skulle behöva handla mer för den här veckan i alla fall.

Ikväll gjorde vi kycklingsallad (...igen!). Och av någon konstig anledning fick jag massor med energi. Det är inte roligt att ligga sömnlös på nätterna, så jag drog iväg med Jessica och Azra ut på länk. Eller rättare sagt var det jag som sprang av och an och de gick.

292728_208185985907238_100001475131571_549577_4254234_n_large

Ps! Tyckte att det passade bra med en springande kyckling, eftersom det var vad vi åt idag samt att jag var ute och sprang på kvällen. Två flugor i en smäll.