Regn.

Det har regnat halva dagen och jag hoppas verkligen att det inte gör det imorgon också. Julia och jag tänkte dra till Korsnäs ikväll och se på en liten hopptävling, men när vi kom dit var det alldeles dött. Inte en själ fanns på plats. Vad kul...
Sedan fick vi också veta att Noblesse kanske har en början på fång. Hoppas verkligen inte det. Det skulle nog vara droppen. Att Johanna ska ha sådan otur med fånghästar. Usch.. hoppas inte.
 
Gina var dessutom lite svälld i frambenen idag, berättade Johanna. Vad det beror på är svårt att veta. Vi har jobbat ganska lungt, och hon har dessutom fått musklerna att växa lite, vilket är kul att se. Men hon är ju inte allt för ung längre, och det kanske är en orsak. Hon står ju förstås ute på nätterna och det blir kanske inte så mycket sovande. Vi får ta det lugnt i fortsättningen.
 
Noblesse och Julia.
 



Riktigt härligt ridväder ikväll

Det var perfekt ridväder ikväll. Absolut perfekt. Sedan slutade den svaga vinden att blåsa, vilket inte var så kul eftersom myggorna var snabba att dyka upp då och nästan ta livet av oss.
 
Fina glansiga Gina.
 
Jag kliar Gina i pannan.
 
Ramse njuter av att bli kliad på halsen av Julia.
 
Cassandra, Julia och Ramse.
 
Gina undrar vart de två andra pollarna lämnade.
 
Hästkaos! Haha...



Vädret är helt ok och Linnéa är rastlös

Sitter vid matbordet med datorn och klickar mig rastlös runt på nätet i väntan på att få mat och i väntan på att få sticka iväg till hästarna. En som är minst lika rastlös är Linnéa. Hon traskar runt och tar svängar via kylskåpet.
Hon ramlade snett igår när hon var ute och dansade och har gjort illa sin fot. Trots detta envisas hon med att vandra runt.
 
Väderprognosen ser man via balkongen.
 
 
 



Grattis till konfirmanden!




På andra sidan stängslet




Glad Midsommar!

Har börjat dagen med att äta en kopp med popkorn. Det här blir bra!



Torsdag

Ska väl försöka dra upp till hästarna idag igen. Löjligt glad.
 
 
Casanna och Gina i hagen.
 
Noblesse, Julia och Gina. Gina har på något konstigt sätt tappat grimman i hagen och ett grimskaft får fungera som grimma.
 
Gina



Gina




Hestar hestar hestar...

...och där emellan så arbetar jag. Därför blir det inte så mycket bloggande.






När jag vet att sommaren är påväg.

Tanken att blogga har knappt nuddat mig den senaste tiden. Det finns så mycket annat att tänka på att jag knappt hinner med. Är jag inte och arbetar så sitter jag och funderar på vad jag ska göra när värmen kommer, eller så funderar jag på när jag nästa gång ska till hästarna. Min hästsjuka har inte sänkt sig till någon lägre nivå, vilket orsakar att jag ofta sitter och klickar mig fram på olika häst-till-salu-sajter på internet, samtidigt som jag sitter med ett litet längtansfullt smile och tänker; snart...om några år.

Igår åkte jag och Julia till hästarnas beteshage och drog med de två minsta på en promenad. Jag passade på att hänga kameran runt halsen och klicka av några bilder.














Min lilla favoritbok har blivit film. Perks of Being a Wallflower.




Andra natten hemma.

Å jag foar na fäil!!!!! Gaaaaaaahhh!!



Första ridturen sedan snön försvann!

Gick nästan och väntade hela dagen på att det skulle bli kväll så att jag skulle få åka iväg och rida. Det var dags att rida ner hästarna till betet, vilket passade perfekt för mig då detta betyder "långtur". Skit sak samma att det regnade. Inget kunde förstöra mitt fina humör uppe på hästryggen.
Försökte fotografera medan jag red, men hästen var otålig och kameran ren skit - värre än en mobiltelefonkamera av sämsta kvalité. Så de bilderna skiter vi i, men ni kan få en fin sommarbild av Azra och Ramse fotograferad för några somrar sedan i sommarhagen.